Kendime gelemiyorum :((

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Boşanmış olan arladaslr boşanma sürecini nasıl atlattınız ?Ben her gün düşünmekten hergün kendimi yiyip bitirmekden kafayı yemek üzereyim :( Nasıl bu hale geldik sorusu kafamda tümör gibi dönüp duruyor :KK43: :KK43:

Bosanmak cok uç bi nokta; kolay gelinmiyor oralara, bu karar alindiysa sıkıntılar cozulmemis ve buyuk ihtimalle çözülmeyecek demektir.. Hem iyi olacak olsa zaten olurdu..
Artik gecmisi düşünmenin anlami yok, alacagin dersi alip yoluna bakmak zorundasin..
Ilk başlarda insan cok sarsiliyor, anlıyorum ruh halini.. Kendini sıkma, güvendiğin kisiler ile paylas icindekileri, aglamak istiyorsan agla ama bugunlerin de gececegini bil..
Calisiyor musun? Kaç yasindasin? Cocuk var mi?

Bosanmak cok uç bi nokta; kolay gelinmiyor oralara, bu karar alindiysa sıkıntılar cozulmemis ve buyuk ihtimalle çözülmeyecek demektir.. Hem iyi olacak olsa zaten olurdu..
Artik gecmisi düşünmenin anlami yok, alacagin dersi alip yoluna bakmak zorundasin..
Ilk başlarda insan cok sarsiliyor, anlıyorum ruh halini.. Kendini sıkma, güvendiğin kisiler ile paylas icindekileri, aglamak istiyorsan agla ama bugunlerin de gececegini bil..
Calisiyor musun? Kaç yasindasin? Cocuk var mi?
Sizi artık cok iyi hatırlıyorum 🙂Çalışıyorum iyi ki çocuk yok esasında birkaç ay önce yazdığım postlar zamanında boşansaydım bu kadar etkilenmezdim ama şu aşamada cok kötü oldum toparlanmak istiyorum yapamıyorum :( karşı tarafın aramayışı boşanma davasını acmış onun için bile aramıyor evi naptı esyaları naptı hiçbir konu hakkında bilgim yok ve benı en cok üzen ben bu adama naptımda bu kadar kin dolu oldu bir gün bile çemkirrmedim kendi gibi ağır uslupla konuşmadım ama adam hırs dolmuş hergün bu davayla uğrasıyor uğrasıp uğrasmadığını mahkeme kalemini aradığımda öğrendim bu arada ,yani bu düşüncelerle deli olcağım keşke hiç bunları yasıyor olmasaydım mutlu mesut evliliğim devam etseydi 😢

Once sinir basacak sonra inkar sonra depresyon ve zamanla kabullenis hepsi bilimsel bi gercek zamana birak

Sizi artık cok iyi hatırlıyorum 🙂Çalışıyorum iyi ki çocuk yok esasında birkaç ay önce yazdığım postlar zamanında boşansaydım bu kadar etkilenmezdim ama şu aşamada cok kötü oldum toparlanmak istiyorum yapamıyorum :KK43: karşı tarafın aramayışı boşanma davasını acmış onun için bile aramıyor evi naptı esyaları naptı hiçbir konu hakkında bilgim yok ve benı en cok üzen ben bu adama naptımda bu kadar kin dolu oldu bir gün bile çemkirrmedim kendi gibi ağır uslupla konuşmadım ama adam hırs dolmuş hergün bu davayla uğrasıyor uğrasıp uğrasmadığını mahkeme kalemini aradığımda öğrendim bu arada ,yani bu düşüncelerle deli olcağım keşke hiç bunları yasıyor olmasaydım mutlu mesut evliliğim devam etseydi 😢
Kimse bosanma hayalleriyle evlenmiyor, evet keske mutlu mesut devam etse evlilikler ama her zaman olamiyor ne yazık ki..
Kinci, kompleksli, sığ birine denk gelmişsin.. Boyle tiplerle mutlu olma ihtimali zaten yok.. Imtihan diye dusunmelisin..
Arayip sormadikca gözünde yücelip kiymetlenmesin.. Boyle bi insandan ve ailesinden kurtulduğun icin sevineceksin ilerde inşaAllah.. Bi kurtul, hakaretsiz siddetsiz huzurlu gunlerin havasini bi solu, o zaman anlayacaksın o insanlarla nasil bi cendere icinde oldugunu..

Dünya nın sonu değil.. hayat sadece onunla yaşanmıyor bu zamana kadar o mu vardı yaşantında ? ailen seviyorsa sahip çıkıyorsa ne mutlu sana...

İnşallah ,tez vakitten 🙏🏿Kendimi dibe vurmaltan korkuyorum :kızgın:
İmkânın varsa mekan değiştir. Tura çık vs. Uzaklaş günlük hayatından. O hayatindayken hayatında olan tüm eşyalarından kurtul. Elindeki telefondan telefon numarana kadar. Mahkemeye kadar kendine süre tanı, asla evde kapalı kalma, anne babanla kalma, etrafında seni tanımayan birileri olsun. Bu şekilde kendini yeni bir baslangic yapmaya ikna edebilirsin. Ve geriye döndüğünde vazgecisin onu sasirtsin.

Kimse bosanma hayalleriyle evlenmiyor, evet keske mutlu mesut devam etse evlilikler ama her zaman olamiyor ne yazık ki..
Kinci, kompleksli, sığ birine denk gelmişsin.. Boyle tiplerle mutlu olma ihtimali zaten yok.. Imtihan diye dusunmelisin..
Arayip sormadikca gözünde yücelip kiymetlenmesin.. Boyle bi insandan ve ailesinden kurtulduğun icin sevineceksin ilerde inşaAllah.. Bi kurtul, hakaretsiz siddetsiz huzurlu gunlerin havasini bi solu, o zaman anlayacaksın o insanlarla nasil bi cendere icinde oldugunu..
Ben sessiz kalıyorum adam tutuyo beni sosyal medyadan engelliyor kimse kafasına silah dayamıyo şunu yap bunu yap diye ama bu hergün kafasında uğrasıyor.Ahh öyle birine denk gelmez olaydım...Elbise nedir ya giysilerim için hergün sorun vardı giysiden çok takılacak önemli şeyler var bunu anlatamadım sürekli eleştiri eleştiri ....İnşallah tez vakitte toparlanırım kafam zihnim sağlıklı olur 🙏🏿

Ben sessiz kalıyorum adam tutuyo beni sosyal medyadan engelliyor kimse kafasına silah dayamıyo şunu yap bunu yap diye ama bu hergün kafasında uğrasıyor.Ahh öyle birine denk gelmez olaydım...Elbise nedir ya giysilerim için hergün sorun vardı giysiden çok takılacak önemli şeyler var bunu anlatamadım sürekli eleştiri eleştiri ....İnşallah tez vakitte toparlanırım kafam zihnim sağlıklı olur 🙏🏿
Adamin zihniyet yapisi hastalikli bi kere, ne bekliyorsun ki..
Allah yar ve yardimcin olsun.. Tez zamanda toparlanirsin inşaAllah..

İmkânın varsa mekan değiştir. Tura çık vs. Uzaklaş günlük hayatından. O hayatindayken hayatında olan tüm eşyalarından kurtul. Elindeki telefondan telefon numarana kadar. Mahkemeye kadar kendine süre tanı, asla evde kapalı kalma, anne babanla kalma, etrafında seni tanımayan birileri olsun. Bu şekilde kendini yeni bir baslangic yapmaya ikna edebilirsin. Ve geriye döndüğünde vazgecisin onu sasirtsin.
Mekanı seğiştirdim evlenmeden önce yasadığım şehre döndüm kardesimle birlikte yasıyorum .elimdeki telefonu parcalamıştı zaten ona ait ne varsa o evde bıraktım bi tek cüzdanımda fotoğrafı kalmış...Zihnimde biterse hepsi gecekde onu beceremiyorum

Back
X