Kendime göre bir arkadaşımın olmamasi

Cok arkadaşım yok. Fakat sürekli insanlara bahane veriyor gibisiniz.
Elbette hatam olmuştur. Ancak böyle bir durumdan yana sikayetci isem sizce arkadaşlık iliskilerinde dikkat etmiyor muyumdur ? Ayrıca insanlar söyle böyle demedim ben kendim bunun eksikliğini hissettiğimi ve acaba bu normal bir şey mi diye sormak istedim benim gibi bu tür bir sıkıntı yaşayan arkadaşlar da olmuş onlar da yazdılar

Ben çıktı yazmışım :) siz çıkmadı diyorsunuz ben devamı olmadigini söylüyorum siz hiç olmadı gibi anlamissiniz
Devamı olmadıktan sonra pek çıktı denmez ama söz konusu çıkmamış yine demek istediğim oydu . Hala arkasındayım demekki bi yerde iletişim sorunu var ondan dedim .

Kac yasindasiniz bilmiyorum. Fakat bazi insanlar cok zor arkadas buluyorlar. Mesela ben.
Yani eger siz bahane bulmuyorsaniz cevrenizde kaliteli biri de olmayabilir.
Ben yeni sehre tasindaim 4 sene tek takildim. Is yerinde her yerde

Kac yasindasiniz bilmiyorum. Fakat bazi insanlar cok zor arkadas buluyorlar. Mesela ben.
Yani eger siz bahane bulmuyorsaniz cevrenizde kaliteli biri de olmayabilir.
Ben yeni sehre tasindaim 4 sene tek takildim. Is yerinde her yerde
23 yaşındayım. Bilemiyorum umarım güzel arkadasliklarimiz olur bizimde birgün :)

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Ailem ve eşim dışında hiç bir arkadaşım yok. Lisede, üniversitede vardı. Bir sürü okulda çalıştım. Okul içinde muhabbet ettiklerim var ama sonrası yok. Bir kişi ile samimiyet kurmaya çalıştım. Bir yerden sonra dert abidesi oldum. Öyle bir boyuta geldi ki eşimin evde evde olması, benim işimin olması, saatin kaç olduğu umurunda olmayıp beni arayıp, telefonu asla kapatmama izin vermeden saatlerce dert dinliyordum. İster istemez tavsiye veriyordum. Ama hiç birini dinlemeyip kendi bildiğini okuyordu. Sonra tekrar kötü şeyler yaşayıp, tekrar aynı şeyleri anlatmaya başlıyordu. En sonunda da sen beni kötü yönlendirdin, benimle empati kurabilecek yaşanmışlığın yok deyip arkadaşlığımızı bitirdi. Ben yine yalnız kaldım. Ona bile razıydım.
Şimdi yine yalnızım. Kimse olmuyor hayatımda. Kadınlarla sohbeti ilerletemiyorum. İnanın 31 yaşındayım daha kimsenin kalbini kırmışlığım, birine kötülük yapmışlığım yoktur. Arkadaşlarımın olmamasının benim hatam olduğuna eminim. Ama sorun ne bilmiyorum. Sonuçta hiç mi kimse olmaz. Demek ki sorun bende. Ne yapmam lazım bilmiyorum

3 Yakın kız arkadaşım var.
1 Yakın erkek arkadaşım (normal arkadaş) var.
Bakıyorum en az 7 yıllık arkadaşlığımız.
Dedikodusu da var işin içinde, çocuk çocuk hareketlerde var, triplerde var(Allah'tan artık yok),kırgınlık var zaman zaman kızgınlık var.
Çok çeşitli duygularla zaman zaman birimizin istediğini birimiz istememiştik ama sevdiğimiz için hep birbirimizi bıktırmadan tamam dedik.
Kıssadan hisse emek olmadan yemek olmuyor yani..

Konu eskiymiş ama yazasım geldi. Benim de yakın arkadaşım gittikçe azalmaya başladı. Yaşım daha çok küçük olmasına, daha hiçbir arkadaşımın evlenmemesine rağmen... Hatta sosyal çevremin çok geniş olmasına, sözde yalnız olmamama rağmen... Pikniğe gidelim, ormana tırmanmaya gidelim, kampa gidelim, kültürel-tarihi yerleri gezelim, kitapları tartışalım, kurslara katılıp kendimizi geliştirelim istiyorum ama karşımdakilerin hayatları sadece moda, diyet, erkekler ve evlilikten ibaret olunca bu isteklerim havada ben de yalnız kalıyorum :) Ama o tarz insanlarla araya mesafe koyup, kafanıza göre insanların olduğu ortamlarda daha çok bulunmaya başlarsanız bence o zaman gerçekten istediğiniz arkadaşlara sahip olursunuz.

bende aynı şeyleri yaşıyorum ve insanlara güvenemiyorum çok istiyorum samimi kafa dengi bir arkadaş grubumun olmasını

Bende hiç arkadaşı olmayanlardanım daha dogrusu var ama kımısı kafa dengi değil kimisi samimiyetsiz ne biliyim çok isterdim telde saatlerce konusacagım arkadasım olmasını ama bilmıyorm olmuyor yanıı

Merhaba bende evliyim çocuklarım var ama hiç arkadaşım yok memleketimden başka ile taşındık 3 yıl oldu arkadaşım yok

Benide sadece eşim ve annem arıyor

Insanin bazen elektriği tutmuyor. Dönemsel olarak yakın olduğun insanlar oluyor. Is yerindekiler iş de kalıyor.

En iyi arkadaş hayatta ki eşin. Pandemi sebebiyle belki düğün yapmazsiniz ortada nedime sorunun kalmaz. Ben hümanist biri değilimdir ama eşim tam tersim. Belki sende de onun arkadaşlari senin de arkadaşların olur.

Akraba olayına gelince de, zaten akrabasız yaşamayı nasıl hayvanlar alemine kaptirdik anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…