Kendime olan güvenimi kaybettim galiba...

• Konu Sahibi Konu Sahibi moonface
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

moonface

Ziyaretçi
bu aralar çok mutsuz hissediyorum.kendimi eskisi gibi beğenmiyorum...hiç güzel hissetmiyorum kendimi...eskiden hiç bir şeyi kafama takmazdım şimdi herşeyi kafama takıyorum.sanki sözlüm bile beğenmiyor beni gibi geliyor...

tatlım boyle hıssetmene sebep olucak bıseymı oldu??bende mutsuzken kendımı begenmedıgım zamanlar oluyo ama guvenımı hıcbızaman yıtırmedım...ınsanı guzel yapan mutluluk huzur bence eger mutlu olmaya calısırsan kendını cok begenıceksın ve guvenıceksın..

regl donemin mi yakin canim? o donemlerde insan kendisini hic begenmiyor..

bu aralar ben de oyleyım ,:gitme:

sıralasam burdan tee nerelere yol olur :gitme:

bende öleyim ama karar verdim yarından itibaren kendimde değişiklikler yapıcam sacıın şeklini değişicem giyimimi değişicem yoksa böle gidersem iyce dibe vurucam

bende kendime güvenmiyorum sevmiyorum nefret ediyorum şişkoyum çirkinim aptalım kimsem yok ben hep bu kilolarla yaşıycam aciiizim aciizz

bende mafoldumben

upuzun saclarımı kestırdım ,olmadı
sapsarı saclarımı boyattım ,olmadı
bir sürü alısverıse cıktım yıne olmadı

kendımı cirkin görüyorum ,eskısı gıbı degılım ..kılo aldım..

zayıflama ıcın ugrasıyorum ,olmuyor ,sıkılıyorum ..

bir gün iyi isem 3 gun kotu..

yalnızım burada ,esim destek ama nereye kadar o da uzuluyor ,
ona gore eskısınden daha guzelım bıle ama bunu benı kandırmak ıcın söyluyor bılıyorum..

alısamadım yenı vucuduma blkı de ondan ,:gitme:

kendıme olan guvenımı her sekılde kaybettım ben ,cokkk basarlı bır ogrencıyken bıle bır cok seyden elı boş döndüm ,elimi attıgım her dal elımde kaldı ,kımıne gore hala basarılıyım ama ben oyle hıssetmıyorum ..basarısızlıklarımda benım sucum yokmuş ,elımden gelenı yapmısım ..ama ben oyle hıssetmıyorum ..

karmakarısık yazdım ,bir baslasam sabaha kadar yazarım mafoldumben

kızlar yapmayın yaaa....akannehir
bir arkadaşımız başlamış ,hepiniz dökülmüşsünüz..
bu yaşadığınız sendrom geçici...lmaz:

kizlar valla inanin inanmayin ama bu aralar herkes öyle kafamçokkarıştı
kI$ geldi ondan ben buna cook eminim,
havalar tam depresyon havalari
kendinii hiiiiiic bosuna üzüp harab etmeyin,
gidin bi sacinizi basinizi degistirin, bir iki güzel kiyafet alin, süslenin makyaj yapin.
emin olun yaza dogru hepimiz yine süper mutlu olucazzzzzzzzz zemuszemus

Ben kendimi beğeniyorumda saçlarımı beğenmiyorum yav bir daha o kuaföre kestirirsem saçlarımı ne olayım
Uzayana kadar saçlarım sırf bu yüzden depresyona girebilirim
Saçlarımı düzleştirip salamıyorum

canım o depresyon bende de var ....:1no2:
saçlarımla bir oynadım 1 ay önce,1 aydır, saç depresyonundayım akannehir

havadandır nasıll kapalı ve kasvetli oluyor bazen
değişik uğraşlar bulun kendinize birde tv den falan uzak durmayı deneyin
Bilmiyorum ne kadar sık tv kumandasına yapışıyorsunuz
Ama ben aklıma gelenleri deniyorum
Yılmak yokkkk

ay ben çok aptalım millet beni beğenmiyor diye bende kendimden nefret ediyorum ama bunu şimdilik söylüyorum yarın gene ay çok şişmanım ay çirkinim diyecem. yok anam ben akıllanmam ay gene delirdimm (

oyy herkez aynı dertten muzdarip bendeee nefret ediyorum ama benimki kadın olmakla alakalı yani pişman diilim ama çok zor bu kadın olmak bıyığın çıkıyo kaşın çıkıyo kılların büyüyo şuan öle bi dutumdayım ve çok eriniyorum yaaa helede kış gelince şuan kendimden nefret ediyorum ne bu yaa al al bitmiyo bu kıllar bide canım çok yanıyo aşırı hassasım aynaya bakınca ığğğğğ diyorum bi başlasam sonu gelecek ama offffffff

şekle şemali pek önemsemeyen biriyim.size de tavsiye ederim. şimdiye kadar kendimi çirkin bulmadım güzel de bulmadım çünkü benim için önemli değil. neysem oyum işte bu kadar yani. saçla başla depresyona girmiş adamın başına allah korusun daha beter bişey gelse ne yapar bu da ayrı bir soru. biraz insanın çevresinde ne zorluklar içinde olan insanları görüp haline şükretmesi de bu tarz düşünceleri sıkıntıları dağıtabilir. hayatta en önemli şey sağlık benim için. ailemin sağlığı ve kendi sağlığım onun dışında saçım 1 santim kısaymış uzunmuş yok suratımda sivilce çıkmış, yok burnum yamukmuş v.s hiç önemli değil.bir de depresyon öyle kolay bir rahatsızlık değil küt diye saç baş yüzünden girilmez. depresyonda olan adam nefes bile almak istemez o yüzden abartmamak daha iyi bence

delikafadulden depresyonda mıyım:1no2:

kaç kilosun ve boyunu öğrennebilir miyim

depresyon olup olmadığına anca bi psikolog karar verebilir. deneyimlerime göre depresyonda olan kişi bu siteyi takip edip yorum yazacak durumda olamaz, tabii bunlar benim gözlemlerim. anca bi buhran bunalım v.s olabilir ama günümüzde herkez en ufak bir iç sıkıntısını depresyon olarak yorumluyor. bence bu çok yanlış. depresyonu bi yaşayan bilir bi de psikologlar ve piskiyatristler bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…