Kendime olan güvenimi kaybettim galiba...

• Konu Sahibi Konu Sahibi moonface
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende de aynı sorun var bu sıralar ki hiç öyle sorunlarım olmazdı.

Havalardan olduğunu düşünüyorum geçer umarım en kısa zamanda :)

kaç kilosun ve boyunu öğrennebilir miyim

gülmek yok ama,millet taktıgımı gorunce manyaksın sen dıyor :çok üzgünüm:

167 boyum var,
53 kılom var 54 olmuş bıle olabılırım belkı de 55 mafoldumben

ben sadece alısamadım evlendıgımde 48 kılo ıdım ,sadece bir yıl ıcınde 5 kılo aldım ..

yüzüm şişti yanaklarım sisti neredeyse gıdıgım cıkıcak ..Çok üzgünüm çoook

bir ayda verılır 5 kılo dımı ben nıye sıkıntı yapıyorum bılmıyorum..

baska seylerımı kafama takıp sanırım hırsımı kılo aldım dıye kendımden cıkartıyorum..

zati ben bu kadar stress yukluyken ne bırseyde basarılı olabılır ne de kendımı ıyı gorebılırım kı..ne de zayıflarım :mymeka:

işin kötü tarafı sakayla karısıkta olsa esımı suclamam ,evlendım boyle oldu ıste ,evlenmesem boyle olmazdım ,aldın geldın benı buralara cart curt..:umursamaz:

bunu hep demıyorum ..haftadabır fılan :çok üzgünüm: kı alıstım buraya da ,nedne boyle dıyorum bılmıyorum ya..

ben iyi isem esıme de ıyı davranıyorum kotuysem esıme trıpler ıcındeyım :çok üzgünüm:

hep degıl bu halim bazen gunlerce neselı sen-şakrak oluyorum

ama ne bıleyım ıste

havalardan degıl uzun zamandır boyleyım :gitme:

ikizler burcundan dımı ikizler burcundan ...:sinifsinif:

Aman arkadaşlar depresyonsa hemen önleminizi alın.Yoksa bu lanet şey yakanıza yapışıyor.:çok üzgünüm:

sarı kantaron bitki çayı sabah akşam düzenli tüketildiğinde hafif depresyonlara çok iyi geliyor ..

gittim :gitme:

bırsey yokmus ,sadece istersem bı sakınlestırıcı verebılırmıs..yazdı ama almadım bıle..

hatta ıkı tanesıne gıttım bır tanesı tamamen normal dedı bır tanesı ıstersen sakınlestırıcı vereyım dedı..

sadece konusmaya ıhtıyacım varmıs ,içime atmamlıymışım..ben de bılıyorum zaten bunu :dilcikar:

Valla kizlar sormayin bende oyleyim. Halbuki dunyalar iyisi arkadaslarim, erk arkadasim var ama mutsuzum. Kiloda aldim kisin soyle bir 10 kilo yaklasik. yazin incecik fidan gibiydim kilo alinca begenmiyorum kendimi ofh. alisverisede versem mutlu olamiyorum yaa

tesekkur ederım ,opuyorumnanaktan

o yuzden yazdım buraya sanırım ,döktüm içimi resmen :hulya:

kızım bayıltma beni ya:mymeka::mymeka:

1.67 boya 55 kilo gayet normal, buralarda yanlızım diyosun canım izmirden mi bahsediyosun, izmirde çok sosyal faliyet bulabilirsin
ayrıca gayette güzelsin, daha yeni gördüm seni buluşma fotolarında biliyosun
benim hissiyatım seni sıkan bunlar değil iş problemi bence, o da olur üzülme daha kaç yaşındasın ki, valla benim bi arkadaşım 30 yaşından sonra adalet okuyup icra müd. oldu. Ama sen böyle kendini salarsan olmaz ki, asıl biraz
ŞenizŞeniz

kızın konusunu işgal ettım delikafadulden

iş konusu belkı de ,daha yasım kac kı herkes bunu dıyor ama ay ne bıleyım..

bınbır turlu sey dusunuyorum artık
,kpss ye hazırlanıyorum ya bır dıyorum ben neden kazanamayım ,
millet nasıl kazanıyor ,bir diyorum nasıl kazanacaksın puanlar nerede bılıyor musun ,

sonra hafta sonu sınavım berbat gectı ,nasıl kazanacaksın dıyorum ,daha ılk deneme oysa :sinifsinif:

gece vazgectım kpssye hazırlanmaktan ,otur fotografcılık yap ,git cocuk dogur ,git ingilizce ders ver senin neyine kpss dıyorum ..

sonra sıksam dişimi olur dıyorum..

süreklı yemek yapıyorum hatta birşeylerden kacmak için ,ya da örgü örüyorum sürekli

manyadım mı ney :sinifsinif:

burada yalnızım belkı de ondan ,eşim ylanızlıgımı hıssettırmıyor ,süreklı dısarlardıyız ,ev gırmıyoruz neredyse ama olmuyor demek kı

,gecen gün hasta oldum gece saat 6 dan aksam esım gelene kadar 4 te gelıyor ,o gün gelmeyecegı tutmuştu :mymeka: 5 te gelmişti

süreklı yattım ,süreklı mıde bulantısı ,süreklı ates ve süreklı tuvalete cıkma ,hiç birşey yemedım ,tansıyon düşüklüğü ,bas dönmesi sikayerleri ile süreklı yattım ,kimseyi arayamadım da ,eşim de gleınce gordu benı o halde bır ton kızdı ama neyse :çok üzgünüm:

annem olsaydı yanımda corba ypardı en azından mafoldumben
ay gurbette olmak simdi mi koyuyor bana ,
belkı aılemı ozledım ondan ,daha 1 ,1-5 ay once oradaydım oysa ..

püff ne karısıgım ya mafoldumben

bır de o senın guzel bakan gozlerinden opuyorumnanaktan

tüm sıkıntımı döktüm valla ,gözlerim şişicek neredyse :gitme:

** chess ,mesajını degerlendırırken tam yazarken bastım yanlıslıkla ,anlamsız harfler cıktıysa sasırma :)

Son düzenleme:
bendede var bu aralar ama hamileyim ve kilo aldim sanirim bundan....bu hafta sac kestirmekle ise basliycam degisklik olmadan bunalimdan kurtulamazsinizz

sen iice saçmalamışsın ben de evlenmeden önce 48 kilo idim şimdi 55 kiloyum 1,5 senede 7 kilo aldım doğum kontrol hapı kullanıyordum şişirdi beni iice ama inan şuanki halim eskisine göre çok daha güzel ve görenler bu halime bayılıyorlar karşıdan bakınca 55 olduğum belli olmuyor ama eskiden zayıfken göz altlarım öküktü kemiklerim çıkıyordu şimdi biraz etle doldum kadın dediğin çok zayıf olmamalı biraz göze gelişli olmalı dokunduğunda biraz et gelmeli eline gerçekten sen de bence hala zayıfsın kilolu filan değilsin senib boyun uzun ço kda belli olmuyordur sende kilo benim boyum 160 böyle handikaplara kapılma eminim bu halin öncekine göre daha güzeldir biraz daha kilo almalısın sen 60 a kadar yolun var yakışır sana bir de önemli olan kilo değil görüntün kimisinin kemiği ağır basar 55 kilodr ama 45 gibi görünür kimisi de etlidir 55 kilodur 60 gibi görünür o yüzden önemli olan görüntün ,görüntünde sorun yoksa ki bence yoktur diye tahmin ediyorum kilondan rahatsız olma kadına biraz kilo almak yakışıyor ben özellikle yüzden kilo alıp veren biriyim kilo aldıktan sonra yüzüm öyle bi güzelleşti ki kendimi ben bile tanıyamıyorum ve iiki kilo almışım diyorum sen de takma kafana
ayrıca bence sen başka şeylerin hırsını kilodan çıkartıyorsun
önemli olan eşinin seni nasıl beğendiği o bu durumdan rahatsız değilse neden kafana takıyorsunki

sacmalıyorum bılıyorum ,:gitme:
baska seylerın hırsını kılomdan cıkartıyorum ,baska seyler yolunda gıtse gözüm kıloları gormeyecek :sinifsinif:
neyse gececektır bu halım elbet :gitme:

konuyu ıyıce sahıplendım ,konu sahıbı ıyı kı acmıssın konuyu :))

bana göre bunların hepsi kafayı meşgul etmemekten oluyor. boşluktan yaa kiloya takıyosun, ya kaşına gözüne takıyosun ya da hastalık hastası ya da titzilik hastası oluyosun. kendini meşgul etmen lazım. tek çare bu. eşin çalışmana izin vermiyorsa kursa yazıl araba kullanmayı bilmiyosan onu öğren v.s

şu an bir işim var zaten + hafta sonları da kursa gıdıyorum..akannehir

hafta içi de yogunum oyle bos oturdugum zmaanlar bıle mutlaka bırseyle ugrasırım ,hep boyle degılım ,arasıra gelıyorlar :sinifsinif:

hafta içi sabahtan akşama kadar işe gidip, bu kadar şeyi nasıl kafaya takabiliyorsun tebrikler valla.belki de bu tempo sana az geliyordur ya da gerçekten yapmak istediğin şeyi yapmıyorsundur

yok ben ıse gıtmıyorum ,evden yapıyorum tüm işlerimi ,ama evden yapsam da en az 4-5 saatımı alıyor sonrası malum temızlık ,yemek falan fılan..

ne bıleyım takılınca takılıyor ıste,hersey ustüste geldı bu aralarda o yuzden sanırım.

Bende depresyondayım ama iş bulamadığım için evdeyim üffff sıkıldımmmm:sinifsinif:

hafta içi sabahtan akşama kadar işe gidip, bu kadar şeyi nasıl kafaya takabiliyorsun tebrikler valla.belki de bu tempo sana az geliyordur ya da gerçekten yapmak istediğin şeyi yapmıyorsundur

siz felsefe yapar durun,bizde gönüllü depresyonlarımızla yaşaya duralım haa olmaz mı! :jeyyar:biz seviyoruz kaşımızla gözümüzle ,saçımızla ,başımızla depresyonda olmayı...ruhumuz psikopat bizimsengözlerimebaksanab ...bırakın allah aşkına,biz ne yaptığımızı biliyoruz...siz bizim için öğretici, eğitici, engin ve nadide bilgilerinize kıymayın ! rica ediyorum...a.s

mazallah depresyona giren siz olmasayasınız... bırakın da herkes işini yapsın.....maşşallah uzm.dr.gibi her soruya bir cvp...ama çok tatlısınız,herşeyi biliyorsunuz da bir psikiyatrist' e piskiyatris diyebiliyorsunuz...depresyon çeşitlilik gösterir,hafif ,orta, yoğun derece olarak..insan en ufacık şeylerden depresyona da girebilir ,her kişinin hassasiyeti farklıdır ,hassas olduğu duyguları ayrıdır...yerimseniben o deneyimleriniz yetersiz bize akıl hocalığı yapıp,eğiticilik etmeye... siz önce içinizde yaşayıp ,şuu canımmmmm topiklere yansıttığınız ruhunuzu aklayın ... sonra gelin bize katılın .... sevgiler.... (ihtiyacınız var ):1hug:

Son düzenleme:
DEPRESYON (Ruhsal çöküntü)
Depresyon kelimesi günlük dilde sık sık kullanılır. Bir çok duygunun bir
araya gelişini o anda varolan istenmeyen psikolojik ruh halini betimlemek
için kullanılır.

daha fazlası yani depresyon çeşitleri ve dereceleri için tıklayınız...özellikle depresyonu yaşayan birinin ,felçli gibi lanse edenler için ...aaa depresyon yaşıyan belli bir kullanıcın da yorumları ektedir... okumakta ve öğrenmekte fayda var ....

depresyon ve çeşitleri

http://www.donusumkonagi.net/makale.asp?

DEPRESYON ÇEŞİTLERİ - Mutluluga dair. - Blogcu

kapito sengözlerimebaksanab

Rouge sen niye bukadar üstüne alındın anlamadım istediğimi istediğim şekilde yazarım. sana sormıyacağım heralde sen kimsinki. sen otur o kafacığını saçınla başınla boz banane. sadece çok boş ve gereksiz benim için insanlar neler yaşıyor. halimize şükretmek lazım bu benim düşüncem seni de hiç ilgilendirmez. sizin gibi saçımla, dış görünüşümle 2 dakkada depresyona gireceksem beni aranıza almayın canım saol. biz dediğin de kimler onu da anlamadım. ben hariç bu siteyi kullanan herkez sanırım. ruhunu akla v.s demişsin de benim ruhum kime neye göre kara sen mi karar veriyorsun. ruhu kara ne oluyoki ya da ruhu ak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…