yok ben ıse gıtmıyorum ,evden yapıyorum tüm işlerimi ,ama evden yapsam da en az 4-5 saatımı alıyor sonrası malum temızlık ,yemek falan fılan..
ne bıleyım takılınca takılıyor ıste,hersey ustüste geldı bu aralarda o yuzden sanırım.
allah allah :umursamaz: demek bu ara herkes böyle.. gerçi benim halimin nedenleri var. yada bikaç yıl önceki psikolojik sorunlarım nüks ediyor kafamçokkarıştı yalnız kalma isteği ( aşırı),ölsem ne olur çok tın isteği.. ne bileyim.. ha bi de gittikçe kaybettiğim kilolar.. iştah bile kalmadı günde tek öğünle günü bitiriyorum kızlar ya:bbo: düşünün yani.. sözlümle haftada bir görüşüyoduk en son geçen hafta görüştük maddi nedenlerden taa ay sonunda görüşücez daha koca 3 hafta var yani senağlama off off.. hiçbir gelişme olmuyor.. hiçbir adım atılmıyor.. günler aynı geçiyor.. konuşmak gelmiyo içimden.. son bikaç gündür buralara sardım paylaşıyorum işte ki hiiiiç aklıma gelmezdi :sm_confused: ahh ahh
Rouge sana tek birşey söyleyebilirim allah senin başına vermesin böyle bir hastalık. bir insanın rahatsızlığı ile dalga geçmek kadar basit birşekilde kendini ve sizleri eğlendirmek çok hoş bir duygu olsa gerek. neyse en azından arkadaşları bilgilendirmişsin. benimle bu kadar uğraşacağına saçınla başınla uğraş sen sonra mazallah bana benzersin depresyona girersin
sen benim bilgi ve düşüncelerimin yanlış olduğuna karar veremezsin . Sana göre yanlış bana göre doğru, başkasına göre saçma. Ben birebir bu hastalıkla 10 senedir yaşıyorum ve savaşıyorum. Bu süreçte de tecrübelerim ve deneyimlerimin olması gayet normal. Ve bunları dile getirmem kimseyi ilgilendirmez. benim tecrübelerimin yanlış veya doğru olduğunu da sen söyleyemezsin. benim yaşanmışlıklarım çünkü onlar. yanlış veya doğru. sanırım 2.yorumumda bir kişinin depresyonda olduğunu sadece psikolog söyleyebilir demiştim. bu nasıl bir yanlış yönlendirme oluyor acaba. sana göre ortada bir hata var bana göre yok. sana göre var olan hata ise beni hiç ilgilendirmiyor. sonuçta burası herkezin tecrübelerini, görüşlerini, yaşanmışlıklarını paylaştığı bir portal ve kişiler işlerine geleni alırlar işlerine geleni almazlar. ama bu kişiye kalmış bir durum sana değil. Ayrıca herkezin elinin altına internet var istenilen bilgiye ulaşılabilir. İsteyen depresyonu rougeun copy paste yaptığı alıntı yaptığı şekliyle algılar. isteyen de araştırır ve görürki intiharların yarısından fazlasının sebebi depresyondur. bunların hepsi googleda yapılacak bir aramaya bakar. herkesin kendi araştırmasını yapıp bilgiye kendi yoluyla ulaşması en sağlıklısı. benim anlattıklarım ise birebir deneyimlerim. ben de gidip tüp bebek veya burun ameliyatı bölümünde yazmıyorum çünkü onlara ait bir tecrübem deneyimim bilgim yok.
sadece kendini gerçekten depresyonda olduğunu düşünenler lütfen bir psikoloğa görünsünler
yok yazıyodum da araya iş girmişti sırnaşık şey neyse herkeze sağlıklı bir hayat diliyorum. küçük ufak şeyleri kafaya takıp hasta etmeyelim kendimizi diyorum sonra tekrar eski halimize dönmek çok zor olabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?