Kendime olan güvenimi kaybettim galiba...

• Konu Sahibi Konu Sahibi moonface
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haa bir de ben kronik depresifim zaten bilgine Rougecum. mazallah depresyona giren siz olmayasınız v.s demişsin ya belirteyim dedim. artık benden kurtulmak için tekrar eden ve hiç bir terapinin ve anti-depresanın işe yaramadığı depresyonlarımdan birinin gelmesini bekliyeceksin, kusura bakma. ayrıca bu hastalıktan muzdarip çoğu insanın ortak bir yanı da böyle kendi kendilerine çok düşünüp salak salak felsefe yapmalarıdır. şimdi bir de hastalıklı diye sizden iyice ayırabilirsin beni

Son düzenleme:
kızlare noluyo ya coşmuşunuz gene :sinifsinif:

zati cnm sıkılıyo kendime göre bi konu buldum okuyum dedim sonu tartışmalı çıktı ayyy ayyy bu kış ayları hiç yaramadı bana eve kapanmak sanırım ii gelmedi sıkılıyorum hemde çokkkk mafoldumben

reputation a sadece iyi yazmışsın, iyi anladık, kes sesini dicektin herhaldekaydirigubbakcemile3

canım madem evden bi iş yapıyosun, kendi işin gibi bişeyse onu geliştir bence, yani KPSS den ümidin yoksa, kendi işinin sahibi olmakta çok güzel bişey

bak kendine gelmeye başlamışsın, birazda memleketinden alışamadın herhalde, aslında pek inandırıcı gelmiyor galiba insanlara ama kış depresyonu diye bişey var, güneş ışığı görmemekten kaynaklı, bence de geçici bi ruh halindesin sıkma canınıopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kaldığımız yerden devam edelim ...
bir problem bildirilmiş....zemuszemus

kronik depresif ;

• depresyonu yaşam tarzı haline getirmiş onunla bir bütün oluşturmuş insandır. devamlı bi mutsuzluk hali gözlemlenir. bulaşmamak lasımdır.
  • yukselen benliklerin prim yaptigi gunlerde,lugatinda kaprisin kar$iligi bo$ olan,samimiyetten uzak ortamlarda barinamayacagini bilen,catik ka$li,asik suratli,mutsuz ifadeli insanlara yaki$tirilip hatta ileri gidip yapi$tirildigi we her$eyin bu sifatla tanimlanip etiketlenmesi ki ki$i her daimdepresif polyanna modundaki israrcidir.
  • kimyasallara haddinden fazla bulasmis bunyelerde kacinilmaz olan durum...
  • depresifliği yaşam tarzı haline getirmiş kimselerin içinde bulunduğu hal.
    bir tür bitkisel yaşam.(alıntıdır)
bugünlük bu kadar kızlar rrrr! kaydirigubbakcemile5
rouge kaçarrrrrrrrrrrrrrrrr :smiley-cool:

Rouge sana tek birşey söyleyebilirim allah senin başına vermesin böyle bir hastalık. bir insanın rahatsızlığı ile dalga geçmek kadar basit birşekilde kendini ve sizleri eğlendirmek çok hoş bir duygu olsa gerek. neyse en azından arkadaşları bilgilendirmişsin. benimle bu kadar uğraşacağına saçınla başınla uğraş sen sonra mazallah bana benzersin depresyona girersin

etrafında sen gibi okadar çok varki bilsen şaşardın gelip geçici bi duygu aynanın karşısına gaç ve silkelen bu ruh halinden her kadın muhakak güzeldir

allah allah :umursamaz: demek bu ara herkes böyle.. gerçi benim halimin nedenleri var. yada bikaç yıl önceki psikolojik sorunlarım nüks ediyor kafamçokkarıştı yalnız kalma isteği ( aşırı),ölsem ne olur çok tın isteği.. ne bileyim.. ha bi de gittikçe kaybettiğim kilolar.. iştah bile kalmadı günde tek öğünle günü bitiriyorum kızlar ya:bbo: düşünün yani.. sözlümle haftada bir görüşüyoduk en son geçen hafta görüştük maddi nedenlerden taa ay sonunda görüşücez daha koca 3 hafta var yani senağlama off off.. hiçbir gelişme olmuyor.. hiçbir adım atılmıyor.. günler aynı geçiyor.. konuşmak gelmiyo içimden.. son bikaç gündür buralara sardım paylaşıyorum işte ki hiiiiç aklıma gelmezdi :sm_confused: ahh ahh

burda paylaşımda buluncağınmı aklına gelmezdi, neden canım burası dertleşmek için süper bi yer, kimse seni gerçek hayatta tanımadığı için, önyargısız, daha objektif bakabilirler benceyerimseniben
bence sen burda paylaşımlara devam eta.s

evet sevgili chess yerimseniben aklıma gelmezdi derken yanlış anlaşılmak istemem ne bileyim ben ilk kez bu tarz bir forumda takılıyorum da.. normalde içime atmışımdır laelaelaelaelae ama dediğin gibi bu tür ortamlar daha iyi oluyor.. paylaşmak paha biçilemezzz şakkıdı ehehehe

esım gldı,,konustuk anlattım tek tek sıkıntımı ,o da anlamıstım zaten ama üzerine gıtmek ıstemedım dedı ..:asigim:

döktüm bir güzel içimi ne varsa aklımda soyledım..

chess esımde kendı ısımızı yapalım dıyor ama bır yandan da ben memurlugu cok ıstıyorum dıye dershaneye yüklen sen dıyor ,ona gore gerek yok ,hazır mis gibi iş var zaten..

spor salonuna gıttım..orada kı kadın ve erkek ciftle konustuk..

kadın bana senın kılo problemın yok kı dedı sen bunu zayıflamak ıcın degıl yasam bıcımı ,saglıklı yaşam için iste dedı..

eşim de bence de yok bne sadece sıkılasmasını ıstıyorum dedı saglıklı yasasın spor ypasın dıye dedı..

konustukta konustuk..

mutlu ,huzurlu bır sekılde evıme döndüm..

yemişim işini ya ,oturudugum yerden kazanırım paramı delikafadulden

hıı bır de yüncüye gıttık bır suru yün aldım ,bırazdan cayımı alıp sıcacık evımde örgümü örecegım:hulya:

allah benim değil düşmanımızın başına vermesin !!vereliniortak

arkadaşım giriş gelişme ve sonuç msjların alıntılarım da mevcut.....eğer bir rahatsızlığın var ise bunları başkalarının üzerinden anlatarak( deneyim ve gözlem adı altında) ve hatta insanlara bu konuda yanlış bilgi ve tecrübelerini yazarak, üstüne de tüm o yazılanların ertesinde bana çıkıpta, ben hastayım demek,çok tutarlı değil... hangisisin sen?? önce buna karar ver ..:uhm:

ilk 3 msjındaki sen, sen misin ? yoksa hatanın ertesindeki msjlarının sahibimisin? ben bu forumda kimseyle dalga geçmedim henüz...ama sen sana olan yaklaşımımı belirleyici oldun... senin dilinden, sana muhalefet oldum ...adını sen koy ,ister dalga de, ister eğlence .... senin yaptığını yaptım ... ama asla tutarsızlık yaşamadan ,msjlarımı boşaltmadan???:1closedeyes:

arkadaşlarımı ben bilgilendirmedim ,senin yanlışlarını düzelttim!!!
benim senle sorunum olmaz,olamaz... denge problemi yaşarız..

saçımla başımla ,kaşımla ,gözümle her daim uğraşırım,kendimi ve içimde yaşattıklarımı seviyorum ...hihoyyyt

geçmiş olsun....acil şifalar....

sen benim bilgi ve düşüncelerimin yanlış olduğuna karar veremezsin . Sana göre yanlış bana göre doğru, başkasına göre saçma. Ben birebir bu hastalıkla 10 senedir yaşıyorum ve savaşıyorum. Bu süreçte de tecrübelerim ve deneyimlerimin olması gayet normal. Ve bunları dile getirmem kimseyi ilgilendirmez. benim tecrübelerimin yanlış veya doğru olduğunu da sen söyleyemezsin. benim yaşanmışlıklarım çünkü onlar. yanlış veya doğru. sanırım 2.yorumumda bir kişinin depresyonda olduğunu sadece psikolog söyleyebilir demiştim. bu nasıl bir yanlış yönlendirme oluyor acaba. sana göre ortada bir hata var bana göre yok. sana göre var olan hata ise beni hiç ilgilendirmiyor. sonuçta burası herkezin tecrübelerini, görüşlerini, yaşanmışlıklarını paylaştığı bir portal ve kişiler işlerine geleni alırlar işlerine geleni almazlar. ama bu kişiye kalmış bir durum sana değil. Ayrıca herkezin elinin altına internet var istenilen bilgiye ulaşılabilir. İsteyen depresyonu rougeun copy paste yaptığı alıntı yaptığı şekliyle algılar. isteyen de araştırır ve görürki intiharların yarısından fazlasının sebebi depresyondur. bunların hepsi googleda yapılacak bir aramaya bakar. herkesin kendi araştırmasını yapıp bilgiye kendi yoluyla ulaşması en sağlıklısı. benim anlattıklarım ise birebir deneyimlerim. ben de gidip tüp bebek veya burun ameliyatı bölümünde yazmıyorum çünkü onlara ait bir tecrübem deneyimim bilgim yok.
sadece kendini gerçekten depresyonda olduğunu düşünenler lütfen bir psikoloğa görünsünler

concealed,ilk msjlarında yazdığın,o tecrübe ve deneyimlerinin, kendi tecrübe ve deneyimlerinin olduğunu belirtmeden yazmıştın ...
son msjında bunu net bir şekilde yazmışsın ...
10 sene dile kolay az değil... peki 10 yıl dır sen ,bu depresyon halinin kişilerin hassasiyet ve duygu durumlarının neticesinde gelişen bir hastalık olduğunun aksini ve en ufak bir sorun karşısında da bu rahatsızlığı yaşayabileceğini nasıl anlayamaz ve bunu küçümseyebilirsin ... yüzündeki sivilcelerinden müzdarip,yada kendini beğenmeyip,kendi ile barışamayan,yada fazla kilo ,yetersiz kilo vs. bu konuda depresyon yaşayıp, hatta kaygı ve endişe bozukluğu ile psikolojik tedavi görenlerin sayısı bu kadar fazla iken ...
özellikle sen bu hastalığı yaşayan ve bununla birebir savaşan biri olarak,kişilerin özgüven, yada belirli bir dönem yaşanılan bu duygularına daha özenli ve içten yaklaşıp,daha ılımlı sonuçlar veren msjların yerinde olacaktı...
senin yaşadıkların sana ağır...kişilerin yaşadıkları da kişilere has...
hiç birimizin duygu dünyası ,diğerimizin terazisi olmaz....

concealed...
cnm sen yaza dur..benim işim var ...
25 dk dır bekliyorum ...merak ettim ...
destan mı yazıyorsun ?

yok yazıyodum da araya iş girmişti sırnaşık şey neyse herkeze sağlıklı bir hayat diliyorum. küçük ufak şeyleri kafaya takıp hasta etmeyelim kendimizi diyorum sonra tekrar eski halimize dönmek çok zor olabiliyor...

bende diyordum bu kız benim için bir derleme mi hazırlıyor yoksa:roflol::dance:
demek ki gerçekten de küçük şeylerde problem olabiliyormuş,bazı insanlar için diimiiii:jeyyar:
çakkkk! behh dostummmlülülülülülü:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…