kendime olan güvenimi kaybettim

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
günaydın herkese,
5 aylık evliyim eşim fiziğimi begenmiyor . dün gece fiziğimi begeniyormusun diye sordum cok kilo aldın dedi
begeniyor musun begenmiyor musun dedim begenmiyorum dedi. 160 boyum 58 kiloyum kilolu değilim oyle . yemek yerken elimden ekmeği alır yeme falan der. suan konuşmuyorum gerçekten çok bunaldım kendime olan güvenimi kaybettim mutsuzum

Bunları söyleyen eşin aynada kendine bakıyor mu ?kendini ne sanıyor acaba?

Ne biçim adam o be? Zargana mı istiyor, manken mi? O zaman mankenle evlenecekti. Ben de 1.60-58 kiloydum. Kilom fazla değil hatta eşim yedirmeye çabalar fiziğin çok iyi der. Şimdi altı kilo aldım tabi de gebelikten... eşinin kilosu fiziği boyu nasıl?

Karbonhidrati kes protein ağırlıklı beslen, türk insanın en büyük beslenme yanlışı ekmek çok yemesi. Benim eşim de ekmek yememe engel oldu başlarda kızıyordum 2 yılda çok faydasını gördüm. 160 52 falan olsan daha iyi gibi.

senin gibi kalasa ben bile fazlayım. ben olmasam bekar kalırdın deseydin.
tekrar ederse beğenmeyen evlenmesin de. eğer böyle devam ederse senden gerçekten soğur.

eşin ne kadar kırıcı davranıyor ve sen nasıl böyle konuşması için taviz veriyorsun

uzun boylu gayet iyi fiziği fena değil

öyle yapmaya çalısıyorum

Bence bir daha sorma beğeniyor musun beğenmiyor musun diye
Ve yavaş yavaş yediğine içtiğine dikkat ederek başla ama ona belli etme ve sorma bişey.
Kendine güvenini kaybetme tam tersi hırs yap bence.
Ve yeri gelince sen söyle ona aynı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…