kendime olan güvenimi kaybettim

bak ne yap biliyormusun ;

tv kaslı uzun boylu yakısıklı biri çıkınca ( mesela barış arduç falan ) hiç konuşma ama onun seni görebileceği bir anda

bir kaslıya bak birde kocana sonra tekrar tv bak ama hiç konuşma ,

sonu kötüye gitmezsede şöyle de

allah bir bunu birde seni yaratmış , ......

Ben kadinlarin da bu sorulari sormalarini dogru bulmuyorum esasen. 5 aylik kocaya fizigimi begeniyor musun demeye gerek var mi? 5 ayda ne degismis olabilir? Begenmese evlenmezdi zaten. Bu soruyu soruyorsan senin özgüven sorunu kocanin cevabindan once baslamis, o da bunu anlamis firsata çevirmiş.

kendiside benimle konuşmak istemiyormuş eve gelincede simdide benimle konuşma dedi nasıl istersen öyle düşün dedi suçlu ben oldun

İyi de neden soruyorsunuz beğeniyor müsün diye

ekmek yeme vs diyen adamın fikrini bildiğiniz halde neden soruyorsunuz

Bu arada çok kilolu değilsiniz ama biz sizi göremiyoruz zayıf ama şekilsiz kilolu ama düzgün bir çok vücut tipi var

kendiside benimle konuşmak istemiyormuş eve gelincede simdide benimle konuşma dedi nasıl istersen öyle düşün dedi suçlu ben oldun
canı isterse ne demek suçlu ben oldum şimdi sen gidip gönlünü almaya çalışıp fezaya çıkarmış olduğun totosunu daha da kaldırırsın

iş yerinde patlattım kahkahayı... ayy allahta sizi güldürsün inşallah .. hiç aklıma gelmezdiii :))))9

iş yerinde patlattım kahkahayı... ayy allahta sizi güldürsün inşallah .. hiç aklıma gelmezdiii :))))9

valla ben yapıyorum , allah sizi yarattıysa bunları niye yarattı madem bunları böyle yaratacaktın yarabbi bize vereceklerinide böyle yapsaydın , bizim ne günahımız vardı diyorum ,

yıkılıyor gülmekten , şaka maka iteliyorum lafları

Ekmeği alıyorsa elinden sende yemek yapma artık.sorarsada rejimdeyim hayatım de

Erkeklere nen guzelmiyim beni beğeniyor musun soruları soruldukca adam bunalıp begeniyorsada beğenmiyorum diyor bunlari sormamak lazim kendimden biliyorum 90 93 kiloykrn hiçbirşey demeyen hatta savunan kocam gecen askim biraz kilo aldim galiba deyince evet enaz 65 kilo olmab lazim kilo sana yakışmıyor deyiverdi sonra kusura bakma vs dedi ama buarada 90 kilodan 77 kilo ya düştüm

Merhaba, ben de 1.61 boyundayım ve şuan 63 kiloyum. Kilo aldım bariz belli. 58 iken incecik fiziğim 5 kilo vermek istiyorum ama üşeniyorum spora... 58 olsam keşke bence çok abartmış eşiniz. Sadece tek bir bölgeden alıyorsanız göbek ve basen özellikle gözüne batıyor olabilir sanki çok kilolumuşunuz gibi gözüküyor olabilir gözüne (!)

58 kg cok degıl dıyenlerı anlamıyorum
ben 1.70 boyundayım bayandan 10 cm uzunum yanı 56 kıloyum ve 54 'un ıdeal fıt bır goruntu verdıgını dusunuyorum

1.61boya 55 kiloyum,zayıf değilim ama laf edilecek bir kilomda yok. Eşiniz bariz saçmalamış. 58 zayıf değil ama obezde değil...

Söyleme tarzı yanlış kırıcı.
Diyet yemekleri pişirin koyun önüne tatsız tuzsuz.diyetteyim bana destek ol sende deyin.sessiz derinden intikam alın

Bu tür baskı yapan koca milletine iğreti oluyorum. Sanırsın kendileri de kıvanç tatlıtuğ. Bende erkek de baklava seviyorum, kas yap de. Bakalım o ne diyecek!!!!
Hımbıl hımbıl gezerler evde adriana lima isterler. Hem kilon da gayet iyi.

Aç tv yi. Şu kıvancın çağatayın üçgen vücuduna bak. Ne güzel de. O anlar.

KÖTÜ DÜŞÜNMEYİN HEMEN BELKİ DE O SİZİ NARİN ÇITI PITI BEGENİYOR.BEGENMESE EVLENMEZDİ DEĞİL Mİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…