- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
canı isterse ne demek suçlu ben oldum şimdi sen gidip gönlünü almaya çalışıp fezaya çıkarmış olduğun totosunu daha da kaldırırsınkendiside benimle konuşmak istemiyormuş eve gelincede simdide benimle konuşma dedi nasıl istersen öyle düşün dedi suçlu ben oldun
bak ne yap biliyormusun ;
tv kaslı uzun boylu yakısıklı biri çıkınca ( mesela barış arduç falan ) hiç konuşma ama onun seni görebileceği bir anda
bir kaslıya bak birde kocana sonra tekrar tv bak ama hiç konuşma ,
sonu kötüye gitmezsede şöyle de
allah bir bunu birde seni yaratmış , ......
yok hiç uğraşmamcanı isterse ne demek suçlu ben oldum şimdi sen gidip gönlünü almaya çalışıp fezaya çıkarmış olduğun totosunu daha da kaldırırsın
iş yerinde patlattım kahkahayı... ayy allahta sizi güldürsün inşallah .. hiç aklıma gelmezdiii :))))9
Erkeklere nen guzelmiyim beni beğeniyor musun soruları soruldukca adam bunalıp begeniyorsada beğenmiyorum diyor bunlari sormamak lazim kendimden biliyorum 90 93 kiloykrn hiçbirşey demeyen hatta savunan kocam gecen askim biraz kilo aldim galiba deyince evet enaz 65 kilo olmab lazim kilo sana yakışmıyor deyiverdi sonra kusura bakma vs dedi ama buarada 90 kilodan 77 kilo ya düştümgünaydın herkese,
5 aylık evliyim eşim fiziğimi begenmiyor . dün gece fiziğimi begeniyormusun diye sordum cok kilo aldın dedi
begeniyor musun begenmiyor musun dedim begenmiyorum dedi. 160 boyum 58 kiloyum kilolu değilim oyle . yemek yerken elimden ekmeği alır yeme falan der. suan konuşmuyorum gerçekten çok bunaldım kendime olan güvenimi kaybettim mutsuzum
vaayy güzel fikir kesinlikle böyle yapmalısın aç kalsın az sen yeme bana yap dersede seninde fazlalığın var dersinEkmeği alıyorsa elinden sende yemek yapma artık.sorarsada rejimdeyim hayatım de
Ekmeği alıyorsa elinden sende yemek yapma artık.sorarsada rejimdeyim hayatım de
Demekki memnun niye sıkıntı olsun.benimki hiç karışmaz kiloma:))sıkıntı olabilirmi acıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?