kendime olan güvenimi kaybettim

yoo aslında çok beğenirdi bende anlamadım

beğenmediğini belirtiyordu zaten bu sadece açıkça söylemesiydi o kadar

inanın çok haklısınız: (
Geçenlerde eşim, göbeğimin neden gitmediğini sordu.(5 ay önce doğum yaptım)
'Onlar göbek değil ki kilo, doğumla alakalı bir sıkıntım kalmadı' dedim.
'Neden kilo vermiyorsun o zaman' dedi, ben de 'senin doğurmama rağmen aldığın kilolar ne zaman gidecekse, benimki de o zaman gider çünkü sen hamile görünüyorsun' deyip, bir güzel konuyu kapattım.
Benim asabımı bozacağına, onunki bozuldu çok da iyi oldu.

yerinde bi, cevap olmuş

Kilon gayet normal bence,asla kafaya takma..o kendine baksın bence..kilo takıntısı olan biri galiba eşin

ya konu nasıl açıldı biliyomusun bi etek almış bana dene dedi olmadı falan boyle öyle bi baktıki hani kendmi kötü hissettim ondan sormak istedim sadece ama birazda onu denedim öyle dememesi lazımdı

tabi ki öyle dememesi lazımdı. ama inan ben ne kıyafetler deniyorum o kadar çirkin oluyo ki anlatamam. erkeklere bunun fırsatını vermeyeceksin. eteği almış ne güzel sen onu öyle bi giy ki kendinden utansın. ne kilolu kızlar var neler neler giyiyolar

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar....
aynaya baktıgınızda kendinizi iyi görüyorsanız sıkıntı yok demektir...erkekler alışıktır kusur aramaya görmezden gelip es geçin..burda güven kaybedecek bidurum görmüyorum ben gayet iyi bir orantı bence...

herkes kilolu değilsin diyor zaten bi o kilolu görüyor

ama hergün aynı evde yasadıgın aynı yastığa bas koydugun insan bu nasıl takmıyım
bak canım...eşlere beğendirmek zordur...her dönemi farklı gecer onların mutlu etmek isdetikçe hep istekleri artar ve birtürlü tam anlamıyla yine mutlu olmazlar...o yüzden böyle bir sebepten kendini yıpratma.

Benim boşandığım eşimde beğenmiyordu fiziğimi
1,67 boy , 60 kg dım,
özgüvensiz yapmak için yapıyorlar zaten,
amaç psikolojik şiddet uygulamak, değersiz hissi vermek.

tabi bizim başka başka bir sürü sorunumuz vardı.

hayırlısı olsun....

yine diyorum yine dicem....önce biz kendimize değer verelim...ben kendimi beğendikten sonra başkası hiç önemli değil eşim dahil...onlar cok mu mükemmel sanki...peeehhhhh.takmayın.

Kusura bakma kocan da baya bi odunmuş. Bunu söylemenin daha iyi ve yumuşak tonları vardı yani.. Ama madem söylemiş sen de boş durma, yap bişeyler... oturup güvenimi kaybettim diye pasifleşme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…