yoo aslında çok beğenirdi bende anlamadımŞaka mı bu?
Sizi beğenmeyerek evlenmiş o zaman.
Başına silah mı dayandı tövbe tövbe...
Bu erkeklerin evlendikten sonra eşlerine burun kıvırmaları, totolarını havalandırmaları yok mu tam sopalıklar!
inşallah vericem8 kilo fazlan var bunu dert etmeye değmez şıp diye verebilirsin istersen verilmesi uzun sürecek bir fazlalık değil. Keşke söyletmeden halletseymişsin yada hiç sormasaymişsın.
beğenmediğini belirtiyordu zaten bu sadece açıkça söylemesiydi o kadarya buradaki herkese ters bir yorum olacak ama siz sormuşsunuz adam da söylemiş. durup dururken senin fiziğini beğenmiyorum dememiş. tabi ki beğenmemesi insanı çok kırar, üzer ama cevaba bu kadar alınacaktıysanız sormasaydınız öyleyse
Geçenlerde eşim, göbeğimin neden gitmediğini sordu.(5 ay önce doğum yaptım)inanın çok haklısınız: (
yerinde bi, cevap olmuşGeçenlerde eşim, göbeğimin neden gitmediğini sordu.(5 ay önce doğum yaptım)
'Onlar göbek değil ki kilo, doğumla alakalı bir sıkıntım kalmadı' dedim.
'Neden kilo vermiyorsun o zaman' dedi, ben de 'senin doğurmama rağmen aldığın kilolar ne zaman gidecekse, benimki de o zaman gider çünkü sen hamile görünüyorsun' deyip, bir güzel konuyu kapattım.
Benim asabımı bozacağına, onunki bozuldu çok da iyi oldu.
Kilon gayet normal bence,asla kafaya takma..o kendine baksın bence..kilo takıntısı olan biri galiba eşingünaydın herkese,
5 aylık evliyim eşim fiziğimi begenmiyor . dün gece fiziğimi begeniyormusun diye sordum cok kilo aldın dedi
begeniyor musun begenmiyor musun dedim begenmiyorum dedi. 160 boyum 58 kiloyum kilolu değilim oyle . yemek yerken elimden ekmeği alır yeme falan der. suan konuşmuyorum gerçekten çok bunaldım kendime olan güvenimi kaybettim mutsuzum
ya konu nasıl açıldı biliyomusun bi etek almış bana dene dedi olmadı falan boyle öyle bi baktıki hani kendmi kötü hissettim ondan sormak istedim sadece ama birazda onu denedim öyle dememesi lazımdı
öyleymiş evet evlendikten sonra fark ettim maalesefKilon gayet normal bence,asla kafaya takma..o kendine baksın bence..kilo takıntısı olan biri galiba eşin
öyleymiş evet evlendikten sonra fark ettim maalesef
herkes kilolu değilsin diyor zaten bi o kilolu görüyorhayırlı sabahlar....
aynaya baktıgınızda kendinizi iyi görüyorsanız sıkıntı yok demektir...erkekler alışıktır kusur aramaya görmezden gelip es geçin..burda güven kaybedecek bidurum görmüyorum ben gayet iyi bir orantı bence...
demek ki gözlerinde bir sıkıntı var eşinizin...herkes kilolu değilsin diyor zaten bi o kilolu görüyor
ama hergün aynı evde yasadıgın aynı yastığa bas koydugun insan bu nasıl takmıyımdemek ki gözlerinde bir sıkıntı var eşinizin...
takmayın lütfen ya...
bak canım...eşlere beğendirmek zordur...her dönemi farklı gecer onların mutlu etmek isdetikçe hep istekleri artar ve birtürlü tam anlamıyla yine mutlu olmazlar...o yüzden böyle bir sebepten kendini yıpratma.ama hergün aynı evde yasadıgın aynı yastığa bas koydugun insan bu nasıl takmıyım
benimki hiç karışmaz kiloma:))sıkıntı olabilirmi acıbaBenimde boyum 162 60 kiloyum eşim zayıfladın deyip duruyo kızıyo zayıflama diye.bence seninde kilon gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?