kendime olan güvenimi kaybettim

Size bunu yapan eşiniz.Size öyle şeyler söylediğinde " sen kendine bak, ben gayet iyiyim , göz doktoruna falan görün sen" tarzı şeyler söyleyin ki kendinize güveniniz oldugunu görsün.
Ne demek ya begeniyorum.Üstelik söylediğinize göre öyle çok kilolu falan da degilsiniz yani.
K. bakmayın ama eşiniz çok öküz bi kadınla nasıl konuşulacagını bilmiyor, alınabileceginizi sizi kırabileceğini bilmiyor..
Bazen ben de kilo aldım göbegim çıktı derim ki gerçekten çıkmıştır.Eşim aksine "saçmalama ya ne alakası var çok iyisin" der sırf kafama takmıym diye.
Siz sakın inanmayın koz vermeyin dik durun.Tabi kendinizin şikayeti varsa kendinize bakmayı ihmal etmeyin en azından evde pilates falan yapın..

Hirslanip kilo ver canım bi kaç kg. Sonrada sen ona başla senin suran şöyle buran böyle diye . Nasilmis hissetsin
bklim ...

o da kotu ben dedim demez olaydim haftada 3 gün spora gtmeye basladi yeni bebegim var bide evde durcagi yerde spora gidio .))

kilolu değilsiniz ki siz
sıfır beden mı seviomus paşazade

diyet listelerim var onları uygulayıp tekrar kilo vericem. Ama daha yeni evliyim ve mutsuzum gerçekten.

ben bide kapalıyım evde hani süslendimmi gerçekten çok güzel bakımlı oluyorum yani bunun oda farkında. ama böyle davrandıkca bana onun için süslenmek sırf ona süslenmek bile içimden gelmiyo bazen beni haketmediğni düşünüyorum

Benim sorun etmiyoda ben sorun ediyorum
Bende suan 57kiloyum svmiyorum bu halimi
52-53olmak istiyorum.
Pufs.

Söyleme tarzı yanlış kırıcı.
Diyet yemekleri pişirin koyun önüne tatsız tuzsuz.diyetteyim bana destek ol sende deyin.sessiz derinden intikam alın

bunlar kendine getirir o kocayı

5 ayda ne kadar kilo almış olabilirsiniz ? Zaten evlenmeden önce daha kiloluydum diyorsunuz.
Evlenmeden önce sizi çıplak görmediğini varsayarsak, düşündüğünden daha kilolu bulmuş olabilir.

Ya birde şöyle bi şey var. Yağ oranı fazla olunca daha kalın görünüyor insan. Birde boyunuza göre azıcık fazla sanki kilonuz.
. Amaaaann tek sorun o olsun. Allah başka sorun vermesin evliliğinize. Biraz dikkat edin verirsiniz kilo zaten.

Puuu senin kocana dicemde neyse. Ben boyle seyleri duydukca sinir oluyorum. Sismanda degilsin ki fistik gibisin hersey orantili. Bu adamlar Allahtan daha ne isterler bilmem ki

Merhaba arkadaşlar, henüz 6 aylık evliyim. Eşimle 8 sene çıktık, 9. senemizde evlendik. İlk 2. Haftamızda işten çıkarıldı hala iş bulamadığı için psikolojisi bozuldu. Ben çalışıyorum fakat yetmiyo bi yere kadar idare edebiliyorum. Maddiyat yüzünden çıtırdamaya başladı bundan dolayı mutsuzum eşimi seviyorum fakar onun agrasif halleri beni çok üzüyor ve geriyor. Ondan uzaklaşmaya başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Yaklaşık 15 cm uzunum ve o kilodayım. Düşününce kilolu olabilirsin gibi geldi. Eşin manken mi ? Beğenmiyorsa evlenmeseydi. Sen kendine bak de sende.
Böyle iyi hissediyorsan sıkıntı yok,vermek istiyorsanda onun için değil kendin için yap.

Yeni konu açmalısınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/

Burada sağ üstte "Yeni Konu Aç" var. Ona tıklayın. Burda yazdıklarınızı kopyalayıp oraya yapıştırın.

Esin kilo vermeni isteyebilir. Ama oyle elinden ekmek cekmeler falan...... Izin verme cok cirkin hareketler bunlar. Adabiyla anlatsin derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…