Hirslanip kilo ver canım bi kaç kg. Sonrada sen ona başla senin suran şöyle buran böyle diye . Nasilmis hissetsingünaydın herkese,
5 aylık evliyim eşim fiziğimi begenmiyor . dün gece fiziğimi begeniyormusun diye sordum cok kilo aldın dedi
begeniyor musun begenmiyor musun dedim begenmiyorum dedi. 160 boyum 58 kiloyum kilolu değilim oyle . yemek yerken elimden ekmeği alır yeme falan der. suan konuşmuyorum gerçekten çok bunaldım kendime olan güvenimi kaybettim mutsuzum
o da kotu ben dedim demez olaydim haftada 3 gün spora gtmeye basladi yeni bebegim var bide evde durcagi yerde spora gidio .))Bu tür baskı yapan koca milletine iğreti oluyorum. Sanırsın kendileri de kıvanç tatlıtuğ. Bende erkek de baklava seviyorum, kas yap de. Bakalım o ne diyecek!!!!
Hımbıl hımbıl gezerler evde adriana lima isterler. Hem kilon da gayet iyi.
Aç tv yi. Şu kıvancın çağatayın üçgen vücuduna bak. Ne güzel de. O anlar.
kilolu değilsiniz ki sizgünaydın herkese,
5 aylık evliyim eşim fiziğimi begenmiyor . dün gece fiziğimi begeniyormusun diye sordum cok kilo aldın dedi
begeniyor musun begenmiyor musun dedim begenmiyorum dedi. 160 boyum 58 kiloyum kilolu değilim oyle . yemek yerken elimden ekmeği alır yeme falan der. suan konuşmuyorum gerçekten çok bunaldım kendime olan güvenimi kaybettim mutsuzum
bak ne yap biliyormusun ;
tv kaslı uzun boylu yakısıklı biri çıkınca ( mesela barış arduç falan ) hiç konuşma ama onun seni görebileceği bir anda
bir kaslıya bak birde kocana sonra tekrar tv bak ama hiç konuşma ,
sonu kötüye gitmezsede şöyle de
allah bir bunu birde seni yaratmış , ......
Söyleme tarzı yanlış kırıcı.
Diyet yemekleri pişirin koyun önüne tatsız tuzsuz.diyetteyim bana destek ol sende deyin.sessiz derinden intikam alın
Puuu senin kocana dicemde neyse. Ben boyle seyleri duydukca sinir oluyorum. Sismanda degilsin ki fistik gibisin hersey orantili. Bu adamlar Allahtan daha ne isterler bilmem kigünaydın herkese,
58 kg cok degıl dıyenlerı anlamıyorum
ben 1.70 boyundayım bayandan 10 cm uzunum yanı 56 kıloyum ve 54 'un ıdeal fıt bır goruntu verdıgını dusunuyorum
Merhaba arkadaşlar, henüz 6 aylık evliyim. Eşimle 8 sene çıktık, 9. senemizde evlendik. İlk 2. Haftamızda işten çıkarıldı hala iş bulamadığı için psikolojisi bozuldu. Ben çalışıyorum fakat yetmiyo bi yere kadar idare edebiliyorum. Maddiyat yüzünden çıtırdamaya başladı bundan dolayı mutsuzum eşimi seviyorum fakar onun agrasif halleri beni çok üzüyor ve geriyor. Ondan uzaklaşmaya başladım. Ne yapmalıyım bilmiyorum
günaydın herkese,
begeniyor musun begenmiyor musun dedim begenmiyorum dedi. 160 boyum 58 kiloyum kilolu değilim oyle . yemek yerken elimden ekmeği alır yeme falan der. suan konuşmuyorum gerçekten çok bunaldım kendime olan güvenimi kaybettim mutsuzum[/QUOTE
Yahu neden soruyorsun ki begenip begenmedigini. Sen önce kendini begeneceksin ki oda seni begensin. Adama bilincalti empoze ediyorsun. Sonra beni kilomu buluyor diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?