- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Kızlar kendime çok kızıyorum engel olmaya çalışsam da başkalarının ben de olmayan birşeyine çok imreniyorum kendi kendime çok üzülüyorum. Ama kesinlikle kıskanma değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela başarılı bi arkadaşım, güzel bi arkadaşım,eşiyle mutlu biri imreniyorummesela örnek verir misin?
imrenmek, gipta etmek boyutunda kaliyorsa sorun yok da, hep bunu düsünüyosan sknti...Mesela başarılı bi arkadaşım, güzel bi arkadaşım,eşiyle mutlu biri imreniyorum
Saol canım içimi ferahlattınInsan elinde olan seylerden sorumludur.
Sen bazi seylere sahip degilsen neden sinir oluyorsun ki?
Yaptigin davranis huy vb. seylerde kendine kizabilirsin ama digerleri hakkinda kizmamalisin.
Istisnalar olabilir ama ne kadar cok bir seye sahipsen sorumlulugun yukun o kadar fazla olur ben sana soyliyim.
Hem o soylediklerin belki ilerde senin sahip oldugun seylere sahip olamicaklar.
Herkesin imtihan zamani farkli simdiye bakarak dar dusunme ileri de ne olacagi belli degil.
Ne kadar cok iyi seylere sahip olursan imtihanin zorlasir ve zorlastikca gecmen de zorlasir.
Ben de aylık kazancı 50 bin tl olanlara imreniyorum. :)Kızlar kendime çok kızıyorum engel olmaya çalışsam da başkalarının ben de olmayan birşeyine çok imreniyorum kendi kendime çok üzülüyorum. Ama kesinlikle kıskanma değil.
ÖZgüven sorunum da yok aslında mesela birilerinin bi konuda işi halloluyor benimki olmuyosa takıyorumÖzgüven problemin mi var acaba eğer öyle değilse normal geldi söylediklerin , çok fazla yargılama kendini biraz oluruna bırak bişeyleri
Maddi açıdan hiç imrenmiyorumBen de aylık kazancı 50 bin tl olanlara imreniyorum. :)
ÖZgüven sorunum da yok aslında mesela birilerinin bi konuda işi halloluyor benimki olmuyosa takıyorum
Saol canım benim inşallahSenin de hallolur canim zamani vardir insallah moralini bozma.
ben de ben deBen de aylık kazancı 50 bin tl olanlara imreniyorum. :)