• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime sinir oluyorum

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar kendime çok kızıyorum engel olmaya çalışsam da başkalarının ben de olmayan birşeyine çok imreniyorum kendi kendime çok üzülüyorum. Ama kesinlikle kıskanma değil.

Keşke ben de öyle olsaydım falan filan kendi kendime takıyorum

Insan elinde olan seylerden sorumludur.
Sen bazi seylere sahip degilsen neden sinir oluyorsun ki?
Yaptigin davranis huy vb. seylerde kendine kizabilirsin ama digerleri hakkinda kizmamalisin.

Istisnalar olabilir ama ne kadar cok bir seye sahipsen sorumlulugun yukun o kadar fazla olur ben sana soyliyim.

Hem o soylediklerin belki ilerde senin sahip oldugun seylere sahip olamicaklar.
Herkesin imtihan zamani farkli simdiye bakarak dar dusunme ileri de ne olacagi belli degil.

Ne kadar cok iyi seylere sahip olursan imtihanin zorlasir ve zorlastikca gecmen de zorlasir.

Insan elinde olan seylerden sorumludur.
Sen bazi seylere sahip degilsen neden sinir oluyorsun ki?
Yaptigin davranis huy vb. seylerde kendine kizabilirsin ama digerleri hakkinda kizmamalisin.

Istisnalar olabilir ama ne kadar cok bir seye sahipsen sorumlulugun yukun o kadar fazla olur ben sana soyliyim.

Hem o soylediklerin belki ilerde senin sahip oldugun seylere sahip olamicaklar.
Herkesin imtihan zamani farkli simdiye bakarak dar dusunme ileri de ne olacagi belli degil.

Ne kadar cok iyi seylere sahip olursan imtihanin zorlasir ve zorlastikca gecmen de zorlasir.
Saol canım içimi ferahlattın

Özgüven problemin mi var acaba eğer öyle değilse normal geldi söylediklerin , çok fazla yargılama kendini biraz oluruna bırak bişeyleri

Kızlar kendime çok kızıyorum engel olmaya çalışsam da başkalarının ben de olmayan birşeyine çok imreniyorum kendi kendime çok üzülüyorum. Ama kesinlikle kıskanma değil.
Ben de aylık kazancı 50 bin tl olanlara imreniyorum. :)

Özgüven problemin mi var acaba eğer öyle değilse normal geldi söylediklerin , çok fazla yargılama kendini biraz oluruna bırak bişeyleri
ÖZgüven sorunum da yok aslında mesela birilerinin bi konuda işi halloluyor benimki olmuyosa takıyorum

Back
X