• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendıme üzüldüm

Bitttter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
10.472
13.655
498
az önce faceye bakıyordum arkadaşlarımdan bırı fotograf paylaşmış hafta sonu gezmesınden bizde oraya gıtmiştik cumartesi onlarda bugun gitmişler herhalde

fotograflara bakarken yer bıldırımıne bakmadan tanıyamadım orayı şaşırdım nereye gıtmişler ne güzel yer falan dıye oysa bende oraya gıttım ama hiç böyle güzel gelmedı gözume

ben nereye gıtsem tadını çıkaramıyorum aklımda sorunlarda benle gezdiğinden herhalde çok keyıfsız bişi bu nereye gıtsem aynı yerde gibiyim hiç biyerden keyif almıyorum sadece yorulduğumu düşünüyorum gerçekten üzüldüm kendıme

sevgili katiee seni anlıyorum. sen nereye gitsen kafandaki düşünceler içindeki sıkıntılarda seninle geliyor. keyfin olmuyor hiç de zevk almıyorsun. en kötüsü de çocuğun senin yüzüne bakıp duruyor

az önce faceye bakıyordum arkadaşlarımdan bırı fotograf paylaşmış hafta sonu gezmesınden bizde oraya gıtmiştik cumartesi onlarda bugun gitmişler herhalde

fotograflara bakarken yer bıldırımıne bakmadan tanıyamadım orayı şaşırdım nereye gıtmişler ne güzel yer falan dıye oysa bende oraya gıttım ama hiç böyle güzel gelmedı gözume

ben nereye gıtsem tadını çıkaramıyorum aklımda sorunlarda benle gezdiğinden herhalde çok keyıfsız bişi bu nereye gıtsem aynı yerde gibiyim hiç biyerden keyif almıyorum sadece yorulduğumu düşünüyorum gerçekten üzüldüm kendıme

sorunun ne biliyormusun?
biliyorsan paylaşmak istermisin?

sevgili katiee seni anlıyorum. sen nereye gitsen kafandaki düşünceler içindeki sıkıntılarda seninle geliyor. keyfin olmuyor hiç de zevk almıyorsun. en kötüsü de çocuğun senin yüzüne bakıp duruyor

dışardan okadar keyıfsız görunmesemde yınede herşeyı sorun eder bı haldeyim aslında kendımde çok sıkıldım bu durumdan eşim çıkalım bıyerlere dediğide itiraz etmıyorum hatta çoğunlukla ben çıkmak istıyorum ama hiç bişeyden memnunda olamıyorum

Esiniz le sorunlarınız var mı
eşimle sorunum yok aslına bakılırsa o çok konuşkan bırı değildir süprizleride yoktur ama ıyı adamdır iyi bi babadır
sorunun ne biliyormusun?
biliyorsan paylaşmak istermisin?

eşimin ailesıyle çok sorunlar yaşadım kendı ailemlede bir suru sorunum var belkıde hala çözülmediğinden kafam dolu çözülebilecck sorunda değiller bunu kabullenmiş olmama rağmen üstesınden gelemıyorum bu durumun

$408233_10151049210907638_284075110_n.webp
$13mi9yn4.webp
..................

Sanki yaşadığın şeyleri çok idrak edemiyorsun değil mi?
Ben evlendiğimin çok bilincinde değilim mesela çünkü hep kafamda problemler var
Bu sadece bu konuda da değil ya hayatımda büyük ve önemli bir olay da olsa sonradan düşününce aa öyle oldu hakkaten diyorum
Of bilmiyorum nasıl normal olabilicem :(

Sanki yaşadığın şeyleri çok idrak edemiyorsun değil mi?
Ben evlendiğimin çok bilincinde değilim mesela çünkü hep kafamda problemler var
Bu sadece bu konuda da değil ya hayatımda büyük ve önemli bir olay da olsa sonradan düşününce aa öyle oldu hakkaten diyorum
Of bilmiyorum nasıl normal olabilicem :(

bana çok gamsızsın sneın yaşadıklarını ben yaşasaydım ya tımarhaneye yada mezara gıderdim dıyenler bile oldu aslında bılmıyorlar

ne yaşadığımı illa sızlanmammılazım sürekli işte böyle çıkıyor acısı kendımı geçtim eşime acıyorum ne olsa mutlu edemıyor adam benı

bana çok gamsızsın sneın yaşadıklarını ben yaşasaydım ya tımarhaneye yada mezara gıderdim dıyenler bile oldu aslında bılmıyorlar

ne yaşadığımı illa sızlanmammılazım sürekli işte böyle çıkıyor acısı kendımı geçtim eşime acıyorum ne olsa mutlu edemıyor adam benı

Ben de çok kötü hissediyorum başının etini yiyorum bazen. Kesinlikle aynı lafları bana da ettiler ailemle falan yaşadıklarım halen yaşıyor olduklarım kahrediyor beni. Ama gamsızsan inan yansımaz bunlar sana aklına bile gelmez, bence içten içe yiyip bitiriyor seni dışa öyle gösteriyosun sadece :50:

eşimin ailesıyle çok sorunlar yaşadım kendı ailemlede bir suru sorunum var belkıde hala çözülmediğinden kafam dolu çözülebilecck sorunda değiller bunu kabullenmiş olmama rağmen üstesınden gelemıyorum bu durumun

gerçekten zaman zaman şahsen bende yaşıyorum bu bunalımları içerikleri farklı olarak.
tam anlamıyla tek huzuru yaradanı anmakta buluyorum gerçekten ben.
geçmiş olsun inşaallah canım.

İNŞİRAH SûRESİ
Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla.
(Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi? ﴾1﴿
Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı? ﴾2-3﴿
Senin şânını yükseltmedik mi? ﴾4﴿
Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. ﴾5﴿
Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır. ﴾6﴿
Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. ﴾7﴿
Ancak Rabbine yönel ve yalvar. ﴾8﴿

Ben de çok kötü hissediyorum başının etini yiyorum bazen. Kesinlikle aynı lafları bana da ettiler ailemle falan yaşadıklarım halen yaşıyor olduklarım kahrediyor beni. Ama gamsızsan inan yansımaz bunlar sana aklına bile gelmez, bence içten içe yiyip bitiriyor seni dışa öyle gösteriyosun sadece :50:

keşke gamsız olsaydım mesela bulaşık yıkarken yada temızlık yaparken haksızlığa uğradığım anlar aklıma geliyor yada yaşadığımk kötü olaylar beynımde o insan karşımdaymış gbi başlıyorum kavgaya hayır ben deli değilim aşırı bı tavrım hareketımde yok ama sadece üstesinden gelemedığım çok sorun var

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir.
Duanın vaktinin geldiği gösterir.
Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün,
Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir.

Hz. Mevlana

keşke gamsız olsaydım mesela bulaşık yıkarken yada temızlık yaparken haksızlığa uğradığım anlar aklıma geliyor yada yaşadığımk kötü olaylar beynımde o insan karşımdaymış gbi başlıyorum kavgaya hayır ben deli değilim aşırı bı tavrım hareketımde yok ama sadece üstesinden gelemedığım çok sorun var

Sen beyninde başlıyosun ben bazen kendi kendime bile konuşuyorum :1:

Ve inan bu delilik değil aksine özgüveni geliştirir tabi sürekli düşünmek ne kadar iyi orası tartışılır...

Ben yoruldum, obsesiflik yolunda abuk subuk takıntılar geliştiriyorum

$291873_492298134143119_1309820646_n.webp
$543934_10151139992521837_921749022_n.webp

al bak sana birde komik bi foto koyayım:)))
gül bakıyım artık şimdi bir:)
bekliyorum güldüğün mesajını şimdi ben çıkmadan buradan.......................
$298106_10200963847204207_1232808465_n.webp

Katiee bende böyleyim.. üzerinden yillar gecmis bir konuyu aklima getirip mutsuz edebiliyorum kendimi,
psikolojik birsey sanirim.. obusis mi ne varya asiri takinti hali ondan olmasin mi ?

Sen beyninde başlıyosun ben bazen kendi kendime bile konuşuyorum :1:

Ve inan bu delilik değil aksine özgüveni geliştirir tabi sürekli düşünmek ne kadar iyi orası tartışılır...

Ben yoruldum, obsesiflik yolunda abuk subuk takıntılar geliştiriyorum
uff ben beynımde konuşuyorum ama karşı taraftan cevap beklıyorum bıde :9:
kendi kendıme teşhis koymak istemıyorum ama sanırım bır doktora gıtsem opsesif olduğumu söyler neyseki oldukça yaygın artık heekes opsesif korkulacak bişi yok :1:

Katiee bende böyleyim.. üzerinden yillar gecmis bir konuyu aklima getirip mutsuz edebiliyorum kendimi,
psikolojik birsey sanirim.. obusis mi ne varya asiri takinti hali ondan olmasin mi ?

bende şimdi okudum opsesifin etkılerını hepsi uyuyor yalnız bu hastalığı kabullenmek tedavıyı güçleştırıyormuş kızlar

ben sorunun kayanğını şöyle düşündüm verilememiş cevaplarımız var bize bu hak verılmemeiş yada oanda susmuşuz ama beyın susmuyor işte

Back
X