• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

Benim hedefime 600 gr kaldı onuda havada Karada veririm.bal senide yakalarım haaaaa;)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pazartesiden beri kaç verdim bilmiyorum ki.pazara 79.9 olacaktım.2 gün var bakalım.benim için önemli olan 79 U görmek inşallah:) bu gün tadımlık kaçamaklarım oldu.sabah yumurta peynir.öğlen çorba.yeşilmercimekli yoğurt.akşam yoğurtlu salatalık:)2yeşil çay

Verirmiyim inşallah :)bu gün sabah yumurta.ara elma.öğlen iki dolma biberin dışıııı:)ıspanak haşlaması.yoğurt.akşamada ıspanak yoğurt yaparım.valla evdekiler isyanda hadi sigara böreği yapıyım dedim millet götürdü bense bir taneyi elime aldım bitane yiyin dedim kiiiii yersen 79.u göremesin dedim ve bir ısırık alıp bıraktımmmmm:)akşam üzeri de spor yaparım.işte böyleeee.bu işin sırrı asla birden fazla ısırık almıycaksın sadece tadıcaksın.pilav makarna yok yemeklerin susuz yerlerinden bir porsiyon yiyeceksin veeee bolsalata,yoğurt oldu bittiiii aralarda da elma yiyeceksin.suuu ve yeşil çayda içtinmi tamamdır.tabiki spor dememe gerek yok ancak sporsuzda oluyor.ben haftada 2-3 kez 50-60 dakika işte çok yorulmadan yapmaya çalışıyorum.

ayran detoksuyla 1.gun bekledıgım kadar kılo veremedim bugun 2.gun bakalım kaç kılo gıdecek toplamda
kerime sen naptın haftasonu kaçırma sakın

ayran detoksuyla 1.gun bekledıgım kadar kılo veremedim bugun 2.gun bakalım kaç kılo gıdecek toplamda
kerime sen naptın haftasonu kaçırma sakın

Verirmiyim inşallah :)bu gün sabah yumurta.ara elma.öğlen iki dolma biberin dışıııı:)ıspanak haşlaması.yoğurt.akşamada ıspanak yoğurt yaparım.valla evdekiler isyanda hadi sigara böreği yapıyım dedim millet götürdü bense bir taneyi elime aldım bitane yiyin dedim kiiiii yersen 79.u göremesin dedim ve bir ısırık alıp bıraktımmmmm:)akşam üzeri de spor yaparım.işte böyleeee.bu işin sırrı asla birden fazla ısırık almıycaksın sadece tadıcaksın.pilav makarna yok yemeklerin susuz yerlerinden bir porsiyon yiyeceksin veeee bolsalata,yoğurt oldu bittiiii aralarda da elma yiyeceksin.suuu ve yeşil çayda içtinmi tamamdır.tabiki spor dememe gerek yok ancak sporsuzda oluyor.ben haftada 2-3 kez 50-60 dakika işte çok yorulmadan yapmaya çalışıyorum.

gunaydin bu mesajini yeni gordum kavirmisim
busefer gercekten 79 lari hakediyorsun eminim dahada guzel sonuclarada ineceksin ilk seni takipteyken cabucak giden kilolar gibi tatile kadar 60 larada inersin
bense artik alismaya calisiyorum cokk zor kilo veren bunyem var artik nekadar giderse elimden geleni yapiyorum
buarada tebrikler bi isirik yemissin borekten aslinda onemli olanda o bir isirik tadini aldiktfan sonra kalorosiz seylerlede doyuyor mide onemli olan goze engel olmak

80.4 göremedim 79 U ama içim rahat.ben sözümü tuttum.1-2 güne kalmaz görücem inşallahhh:)

Aaaaaa senin adına sevindimmmm:)ama nasıl oldu olmuyo falan yazıyordun.kaç kilo verdin 1haftada?

Anladım.80.2 ha gayret.bende alıştım artık.hiç zorlanmıyorum.10 Şubat'tan beri 3ay oluyor.2.ay diyet yaptım sayılmaz 1 ayda verdiğimi korudum.ama Mayıs ayında hiç bozmadım.kalan 20 günde bakalım 3 kilo veririm herhalde.

yaza kadar kaçolmak ıstıyorsun kerıme
bende bugun oruç tutum borçlarım vardı az yedım bakalımoruc tutarken hep kılo alıyorum ınsallah kılo almam yıne

Back
X