• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

ben bugun yaptığım kaçamak bır ısırık elde açma börek yedım sabah kahvaltıda
ve bır fazladan tost yemek nıyetıne yenek yemefdım
sen ne yaptın

Evet 1.gün kaçamaksız sona erdi.devam diyorum 6gün daha var.hadi bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkinci gün kaçamak yokkkk:) bekle beni 79....bugün sabah maydonozlu peynir.öğlen mercimek çorbası yoğurt.akşam salata sebze yemeği.2 yeşil çay;)

Sen kek falan nerden buluyorsun.evdemi yapıyorsun?eğer öyleyse yapma bu ara.

:)tamam.evet 3.gün kaçamak yooook:)sabah maydonozlu peynir.öğlen sebze yemeği.elma.akşam yeşilmercimek salatası.2kaşık tazefasülye yemeği.2yelil çay.

keriimecik bugun giremedim buraya guzel gidiyorsun bende iyiydim masallah bize
42 dk 10.5 km ve 600 kalori
sonra ev temizligi 0 kacamak
tartilmicam ben ama

Ben dayanamıyorum.fiziği düzeltelim derken aklımı bozucam:) yeşilmercimek haşladım yoğurtlu yada salata şeklinde tüketicem.

senın adına sevındım güzel sonuçlar görmek ınsanı motıve edıyor bende bugun tartıldım verememısım
yarın ayran detoksu yapmayı düşünüyorum malzemelre gore karar verecem
eslık etmek ıstermısın bana

80.6:) yım.sen neden veremiyorsun?hata nerede?bak ben bugün yediğimi tam anlamıyla yazıyım ona göre kıyaslama yap.sabah 2 yumurta 1tatlı kaşığı terayağlı.5yeşil zeytin.arada yarım elma.öğlen yoğurtlu haşlanmış yeşil mercimek.ara 1elma.akşam 7 kaşık tazefasülye yemeği.yoğurt1 kase.günde 2 yeşilçay.farkındaysan 0 şeker. Şimdi fark ne bende spor da yok

4.gün yediğim 4 çatal makarnayı saymazsak kaçamak yok.onuda form çayı içerek dengelerim inşallah:)

3 gundur iyi gidiyordum tartilmadimda nerdeyse kacamak da yoktu
sabah kahvalti klasik peynnir yumurta
hatta okulda baklava geldi yemedim
esim ogle disarda yiyelum dedi izgara aldim gelince tartildim hic veremedigimi gorunce sinirden yedim ya o kadar spor dikkat etmeler bosuna oldu yarin ayran detoksu yapicam biraz gidermi bakalim

Back
X