Kendime yediremiyorum

seninle neden püşmüş daha önce hiç öpüşmediyse kaç yaşında bu adam 15 mi ?
öpüşmediyse bile gene söylemeyin ne gerek var? hangi organınızla aşk yaşıyosunuz?

Bu hikaye gercek mi diye düşünmedim değil. Birseyler yaşadın mi diye soruyorlardı ve yaşamiş olsam benimle olmayacaklarini soyluyorlardı. Kendileri herşeyi yaşamış. Bu kafadaki erkeklerden nefret ediyorum demişsin buraya kadar tamam.

İnat için sevmediğim biriyle oldum demişsin. Kime inat yaptın? Gidip bisey yasadin mi diye soranlara artık birlikte oldum, bende iliski yaşadım ohh catlayin mi dedin yada karsina cikanlara bu yasadigin birlikteligini mi anlattın hani neyin inadı bu?

Simdide kalkmis opusmemis sevgilim var soylersem ayrilir diye sakliyorsun. Şuan sende O'nu haketmiyorsun senin kafanla dusunecek olursak. Sen ayrıl ozaman niye kandırmanın pesine düsüyorsun? O da dur eşitlenelim bari diyip biriyle mi birlikte olsun ya da?
Neyin yarışı neyin inadı bu ya?
Anlattıklarin bastan ayağa cok saçma.

Ya onu kaybetmeyi göze alıp vicdanımı rahatlatacağım yada bu kandırmış psikolojisinden kurtulup bir ömür içime atacağım
Bak kendin cozumlemeyi zaten bulmussunki. Ya herro ya merro.

Keske birde erkeklerin bakireligini ispatlayan bir ipucu olsaydi. Maalesef.

Bekaret zarı kız çocuklarının bebekken kakası cinsel organına girip de enfeksiyon olmasın ve üreme yetilerini kaybetmesin diye doğanın geliştirdiği ve sonraları işlevini kaybeden zardan ibaret ancak ne yazık ki çok çok farklı anlamlar yükleniyo minicik zara. Cinsellik sağlıklı insanların yaşayıp yaşamamakta vereceği bir karar yani bi tercihtir bu tercihinden dolayı utanmana gerek yok ki. Bu tercihinden dolayı sana saygı duymayacak, kavgada başına kakacak potansiyeldeki bi adamla ya da sen bakiresin diye sana saygı duyan adamla evlenmemelisin zaten. Senden ayrılır ya da ayrılmaz o başka bi konu ama aklı başında bi adam önemli olanın bekaret değil sadakat olduğunu bilir ya da keyfi bilir. Sana tavsiyem sakın ama sakın hayatını bir yalan üzerine kurma madem bi şeyler yaşadın arkasında dur.

Yanlış anladınız onun birşeyler yaşaması beni ilgilendirmiyor ben o kafada bi insan değilim ama o kendini tek bir kadına saklamak istemiş demek istediğim o
Aman yok be sen 26 yaşındaysan o da aynı yaşlardadır o yaştaki bi erkek fırsatını bulsa emin ol yapardı, bulamadığından yapmamıştır ve durumu romantikleştirmek için öyle diyodur.

Aman yok be sen 26 yaşındaysan o da aynı yaşlardadır o yaştaki bi erkek fırsatını bulsa emin ol yapardı, bulamadığından yapmamıştır ve durumu romantikleştirmek için öyle diyodur.
Bende öyle düşündüm ama onun dediğine inandım güvendim çok sorgulamadım.

Bende öyle düşündüm ama onun dediğine inandım güvendim çok sorgulamadım.
Bak erkeklerin kafası farklı çalışıyo özlellikle cinsellik konusunda. Ergenlik döneminde mini etekli bi kızın külodunu görseler seviniyolar bu adam fırsatını bulsa yapmaz mı? Bazıları evet para karşılığı cinsel ilişki istemiyo ona saygım sonsuz ama fırsatını bulup da yapmayan yoktur emin ol fırsat bulamamıştır. Kendini de kötü hissetmeyi bırak söyle ve kurtul ne olacaksa olsun.

Doğru söylüyorsunuz yalan söyleyip öğrenecek diye korkuyla yaşamaktansa söyleyip rahatlayayim.ben yalanci oldugum için biteceğine ,ilerde lafını ederse o laf etti diye bitsin.bunu uzun zamandır düşünüyorum da cesaret edemiyorum işte. Birde benim özelim sonuçta önüme çıkan her erkeğe anlatamam ki sadece erkeğe değil kimseye yani neden yayayım ki.

Tabiki anlatmaniz gerekir ikilemde kalmak bile yanlis yapicak bisi yok yasamissinz. Yalan soylemek kadar kotu bir seyde yok. Karsidakinin duygulariyla oynamis olursunuz kabul edip etmemek ona kalmis.

Bence söylemelısın gerçekten seven insan daha önce bırlıktelık yaşayıp yaşamadığına bakmaz zaten kaldıkı ben hıc bır erkegın öpüşmek dışında bırsey yasamamıs olmasına ınanmıyorum helekı yas 25 üstü birde bence senden saklanılan baska seyler olabılır bu sana ınandırıcı gelıyormu bılemıyorum ?

bende hep öyle düşündüm ama karakterini de biraz tanıyınca inandırıcı geldi zaten ona inanmaktan başka ne yapabilirim ki

Sana özelden mesaj yazıcam bu konuda.

Daha önce öpüşmus onun dışında birşey yaşamamış
Bizim ev ortamında takılmıyoruz o yüzden ilersini yaşayacak fırsatta olmadı yani fırsat bulsa benle herşeyi yaşamak ister mi onuda bilmiyorum. Ama lafta istiyor daha önce bir kere yalnız kaldık ozaman yakınlaştık ilk zamanlarımızdı hiç daha önce kıza yaklaşmamış gibi davranmıyordu. Acaba bana güven vermek için mi öyle dedi . Ama inandım ne yapayım şüpheci davranmak bi çözüm değil oturup tüm geçmişini de karıştıramam ki ben öyle bi insan değilim hoş on kişiyle ilişkiye girse bile bana sadık olduktan sonra eskisine takılmazdım

Bunun vicdanını yapmak da bir erdemdir bence zamanı geri getiremeyeceğimize göre kendinizi suçlamayın artık.Eş adayınıza söyleyip söylememek size kalmış bir de karşınızdaki insan ne kadar bakir o da var.

ne gerek var eskileri kurcalamaya ya... o sadece öpüşmüş siz sevişmişsiniz vs vs... kime ne faydası var bunları bilmenin konuşmanın...her konuda çok iyi anlaşıp sırf bunu öğrendikten sonra ilişkiyi bitirecekse zaten bitsin o ilişki. bence bir hata işlemişsin gibi kalkıp da sana bir şey açıklamam lazım diye lafa girip anlatma bu olayı. yeri gelirse söylersin. önce sen hata işledim onu hak etmiyorum kafasından bir çık.

Gerçekten tam olarak hissettiğim bunun için çabalayacağım teşekkürler

Bakireliği önemsemeyen biri ile evlenin. Önemseyen ilerde lafını yapıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…