Kendime yediremiyorum

O zaman çok haklısın canım.
Amaa bence herzaman herşeyi anlatmamak gerek zamana akışına bırak sana direk o konuyu sormadığı için bence yalana aldatmaya girmiyor. Sakin ol seni koşulsuz seviyorsa zaten sorun yapmaz (hem onun sana kendisi hakkında doğru bilgi verdiğine nasıl emin olabiliyorsun???)

Ben olsam ona inanmazdim opusmek disinda bisey yasamamissa o irkek degildir baska biseydir o :)

Senin kendine saygın olmazsa kimsenin sana saygısı olmaz. Yasadigin herşeyin arkasinda durmayi becermen lazım, beceremiyorsan zaten birşey yaşamamalısın... Saklamak saçma, gereksiz. Seni sırf bu yüzden birakacaksa zaten defolup gitsin, söylemelisin.

Şimdiye kadar emin gibiydm ama konuyu açınca araştırdım bi erkek şey yazmış erkekler güvenilir görünmek için klasik bi yalan olan senden önce birşey yaşamadım gibi şeyler söyleyebiliyormuş şaşırdım ama buda bir ihtimal tabi.bir kaç evli arkadaşım da demişti kocam bakirmiş diye şaşırıyor insan ama galiba kadınlar artık eşitlik istediği için kendileri gibi birşey yaşamamış erkek istiyorlar erkeklerde çekiniyor artık anlatmaya eskinin mantığı yok olmaya başlıyor sanırım

Yargılanacak bir durum yok ortada.Bir insanla birlikte olmuşsun.Bu namussuzluk değil,yüz kızartcı adi suç değil.Şimdi ki sevgiline uygun bir dille anlat.Bağnaz bir düşünce yapısı varsa kendi sorunu.Böyle insanla olma zaten.Senin karakterin kişiliğin anlaşmanız birbirinize saygı bakış açınız önemli.Bütün boşananlar bakire olmayanlar değil

Anlatmalisin ama bunu firsata cevirirse cok uzulursun buda seni sevip sevmedigini gosterir cok arkadasim bu durumla karsilasti ve herkeste farkli sorunlar cikti gecmisinde o olmazken nasil hukum bicebilir bu mantiksiz geliyor.Seviyosa takilmaz arkadasm çağın sorunu..

Birçoğunuz haklısınız ben ilerde lafını eder diye korkuyorum ki öyle bi insan değil şu anda güveniyorum ama on on beş sene sonrasını bilemem neler değişir. Ama bana bunun lafını edecekse sevmiyordur zaten hayatımda öyle birinde yer yok mutlu olamam o şekilde zaten.sadece üzülürüm bu sebepten bitmesine bi bağ sevgi var sonuçta insan kolay kolay vazgeçemiyor.

adambu yaşa kadar kimseyle öpüşmediyse ona da maşallah. çok süper bi cinsel hayat bekliyor sizi eminim.

ben olsam söylerim.

Aile yapısı da önemli tanıyorsan az çok eşin olabilecek kişinin ilerde 10 sene sonrasında sana nasıl tavır sergileyebileceğini tahmin edebilirsin belki !hani on sene sonrasına garanti istiyorsun ya sanki herkesin garantisi varmış gibi !pekela bekaretini kocasına nişanlı iken sunan bir kadınında başına gelebilir bu .evlilikte insanlar birbirinden soğudukça bazıları olabildiğince çirkinleşiyor zaten bu konuya sıra bile gelmeyebilir o şartlarda !güzel bir evlilik vicdanlı bir insanla yapılmışsa bunların konusu bile olmaz .kısacası sen karşındakinin ne kadar vicdanlı olduğunu anlamaya öğrenmeye çalış !

Bence açık açık konuş herşeyi, yaşayacağın hiç bir şey insanın vicdanıyla başbaşa kalması kadar kötü olamaz.yaşadın sonuçta bu durumu değiştiremezsin karşındakinden durumu kabullenmesini de bekleyemezsin ne olursa kader kısmet ve belki adam herşeye rağmen kabulde edebilir durumu ama asla vicdan azabı çekecek bir durum yaratma kendine. Açık ol ne olursa olsun

Yaşının size yakın olduğunu tahmin ediyorum erkek arkadaşınızın. Yani o yaşta bir insanın sadece öpüşmekten ileriye gitmediğine inanmak gelmiyor içimden nedense.

Sizin konunuza geliyorum ; üstüne basa basa söylüyorum ki sakın ama sakın yalan konuşma, dürüst ol al karşına konuş. Onu kandırmak istemediğini söyle .DÜRÜST OL.
şunu da unutma seni kimse yargılayamaz. Kimsenin böyle birşeye hakkı yok.
hata yaptım diyorsun.Hata biz insanlar için , hata üstüne hata yapmamak için sadece karşında ki insana dürüst ol. Karşındaki seni yargılayıp ipleri koparıcaksa da koparsın. Zaten yanlış insanmış senin için.
Kimse bunu kabul etmek zorunda da değil.Bu da bir gerçek.
Hayatın boyu acabalarla yaşamaktansa dürüst ol , devam ederseniz bu vicdan yükünden kurtulmuş olursun.

Diktir...

Gerçekten seviyorsan iyibir insan ise evlenilecek bir aday ise bence söleme .

Bunu bence bir çok erkek kabul etmez ilerdede mutlaka vurur yüzüne.

Çok garip yaşım oldu 26 ama hala anlamış değilim kadının namusunun neden iki bacak arasındaki iki damla kanda olduğunu ama malesef gerçek bu .

Söleme.

Vicdan diyorsun
Kendini bu kadar kaptırıp ileriye giderken aklın vicdanın netdeydi kardeşim

Benim sevgilim bunu namussuzluk olarak görmez o kadar geri kafalı değil de kendine özel olmamı istiyor klasik bi erkek kafası

Erkekler durustluk haketmezler.Yasadigin sende kalsın.Diktirirsin.Kuzenin bir şey derse oldu bitti beni cekemiyor.Hicbir zaman mutlulugumu istemeyen bir yabancıdır dersin.Eski erkek arkadaşın bir şey derse yalan söylüyor dersin.Bu ülkede kime dersen de mutlaka basina kakilir.Bir jinekolog da git baktir.bazen iki adet oluyor.bazen sadece zarar gormus ama yirtilmamis oluyor.bazisi esnek oluyor.bi durumunu tam öğren önce.

Ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki...

Eğer soykeyeceksen şunları bil:

Ne yaşadığını sorgulayan kişinin kendine ya da başkalarına güven sorunu vardır, travmatik bir durum yaşamıştır kadınlarla ilgili. Söylediğin zaman mutlaka yıkılacak bunu bil. Ama bu kadar tepki vermesinin normal olmadigini da bil. Hepimiz insaniz, başımıza milyon tane olay geliyor. Sadece buna takılmış kişi çiğdir, karaktersizdir. Sacmalarsa lütfen üzülme, o olmadan emin ol daha mutlu olursun.

Çok tepki verip sonra devam etmek isteyebilir de tabi. Ayrıca bu duruma takmayip devam etmeyi seçerse de ileride sorun olacağını sanmıyorum. Erkekler bizim gibi değil , unutuyorlar.

Ne olursa olsun başını dik tut, ağlama, yıkılma. Bu konunun seni çok üzdüğünü tabi ki ifade edebilirsin ama sanki sen defolu bir ürünmüşsün de o bulunmaz Bursa kumaşıymış gibi düşünüp, öyle bir moda girme. Dürüst olarak ona bir şans ver. Bakalım ne yapacak?

İnsan hayatında özel biri olsun istiyor, hayatı paylaşmak istiyor. Ama saçma sapan şeyler ile insanları yargılayan, bu dünyada sadece fiziksel olarak yer tutan, duygusal ve ruhani olarak hiçbir derinliği olmayan kişilerle zamanını harcama ne olur...

dürüst olup karşındakine anlat zaten kabul etmeyecekse çeker gider

yav niye anlatmak zorundasın ki. kim kafana silah tutuyor anlat diye. bırak akışına ya. evlenmeden önce bulursun bir çaresini. ben ne yöntemler duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…