- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 38
buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil
3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
kizlar metabolizma cayi tarifi yeni buldum deneyip sonuclarini paylasirim
Ben de hem kpss hem de diyet olduğundan zorlanıyorum seni anlıyorumBugün biraz kaçamak yaptım aslında nerdeyse bi haftadır diyeti ve sporu yarı yapar yarı yapmaz oldum .s ben illa tek şeye odaklanıcam öyle bi psikolojim var yani bu sene sınava hazırlanıyorum ya komple derse odaklı olucm ya da diyet artı spora :) bu beni zorluyor ama ikisini bir arada yürütmeye başlamam gerek artık :) ve en son 54,5 gördüm ama 1 haftadır fazla yiyince kesin almışımdır düşüncesiyle tartıya çıkmıyorumama yarın sabah tartılıp yazarım.benim bölgesel kilo sorunum var zaten boyumda kısa olunca çok kötü göze batıyor .s üni okurken en son 65 görmüşlüğüm var Allah'a şükür onları mezuniyet elbisesine giremicem güzel olmucam derdiyle hallettim en son 55 kadar düştüm keşke devam etseydim de en azından olsaya kadar ama işte bırakınca yine uğraştırıyor kilolar hep bizde zaten ve artık bi düzene girmeli menü paylaşmaya devam edicem çünkü bugünde yediklerimi yazmaya utanıyorum açıkcası :))
Insaallah canimSakin kilom gitmiyor diye pes etme bir bakacaksin ki birden gitmiş kilolar. ..
ben de ne kadar bozsam da hep tekrar baslarim
CAnim light yada yarim yagliysa sorun yok bencebunları denicem kızlar .. dün akşam eve gittim tavuk ve pilav yapmışlar
3 köfte kadar tavuk yedim
5 kaşık kadar pilav dayanamadım(biliorum çok suçluyum)
bu sabaha gelirsek
dünki gibi kepekli sandwiç
1 ufak bardak süt
kızlar bu gün yarım litre süt aldım acıktıkça az az içicem ondan sizce nasıl olur?
cOk hafif bi corba aksam sadece bu icini kiyarbu çorba napıomuş detoks falanmı mesela akşam 1 kase içsek olurmuymuş
Canim hepbirlikte vereceğiz insaallah amaaa sizin kilolariniz benim nerdeyse hedef kilom yaaa seksen diyorum daha ne diyimKızlar selam ben bugün yediklerimi yazmıycam çÜnkü yarından itibaren diyet listesi yapacağım için bugün yiyebildiğim kadar yedim.. Ben de hikayemi paylaşayım.. Ben de kendimi bildim bileli zayıftım.. Ancak reglimi çok ağır geçiridim ve 18 yaşımı bekliyordum. 18 yaşına geldiğimde doğum kontrol hapına başladım. Ağrılarım geçtiği için o kadar mutluydum ki aldığım kilolar çok da umrumda değildi. Bir de üstüne antideprasan kullandım.. Toplamda 10 kilo almıştım. 59 oldum.. Neyse biraz verdim ama.. Asla eskisi gibi olamadım.. Ama yine de bi alıp bi verip durdum.. Nişanım oldu verdim.. Düğünüm oldu verdim.. Bunlar geçen yıl oldu evlendikten sonra tekrar doğum kontrol hapına başladım bu arada panik atak hastasıyım antidepresan kullanıyorum. Evlenme kilosu artı.. Bir gün tartıda 68i gördüm nolduğumu sapıttım!! 65e düştüm.. İşte diyet serüvenim başladı.. 7 yıldır al ver Ver.. Sıkıldım.. Hedefim 54 şuan yuvarlak hesap 60 diyelim.. Ben 54 olucam ve bir daha 60 görmeyecek o tartı!!
Bugün biraz kaçamak yaptım aslında nerdeyse bi haftadır diyeti ve sporu yarı yapar yarı yapmaz oldum .s ben illa tek şeye odaklanıcam öyle bi psikolojim var yani bu sene sınava hazırlanıyorum ya komple derse odaklı olucm ya da diyet artı spora :) bu beni zorluyor ama ikisini bir arada yürütmeye başlamam gerek artık :) ve en son 54,5 gördüm ama 1 haftadır fazla yiyince kesin almışımdır düşüncesiyle tartıya çıkmıyorumama yarın sabah tartılıp yazarım.benim bölgesel kilo sorunum var zaten boyumda kısa olunca çok kötü göze batıyor .s üni okurken en son 65 görmüşlüğüm var Allah'a şükür onları mezuniyet elbisesine giremicem güzel olmucam derdiyle hallettim en son 55 kadar düştüm keşke devam etseydim de en azından olsaya kadar ama işte bırakınca yine uğraştırıyor kilolar hep bizde zaten ve artık bi düzene girmeli menü paylaşmaya devam edicem çünkü bugünde yediklerimi yazmaya utanıyorum açıkcası :))
Merhaba kizlar,
Farkli bir basliktan arkadaslarla kilo veriyorduk ancak sonra herkes birakti yazmayiburadan sizinle devam etmek isterim.
Dogum sonrasi kilo alarak 83u gordum ve alti ayda 65e dustum. Diyet yaptim sayılmaz pek ama dikkat ettim ivir ziviri kestim ve hayatima sporu yeniden soktum. Bir aydir da kilo koruyorum.Kalan bes kiloyu da vermek istiyorum marta kadar.
Henüz kahvalti yapmadim sadece kilo bildiriyorum 65
Herkese iyi pazarlar
Kızlar selam ben bugün yediklerimi yazmıycam çÜnkü yarından itibaren diyet listesi yapacağım için bugün yiyebildiğim kadar yedim.. Ben de hikayemi paylaşayım.. Ben de kendimi bildim bileli zayıftım.. Ancak reglimi çok ağır geçiridim ve 18 yaşımı bekliyordum. 18 yaşına geldiğimde doğum kontrol hapına başladım. Ağrılarım geçtiği için o kadar mutluydum ki aldığım kilolar çok da umrumda değildi. Bir de üstüne antideprasan kullandım.. Toplamda 10 kilo almıştım. 59 oldum.. Neyse biraz verdim ama.. Asla eskisi gibi olamadım.. Ama yine de bi alıp bi verip durdum.. Nişanım oldu verdim.. Düğünüm oldu verdim.. Bunlar geçen yıl oldu evlendikten sonra tekrar doğum kontrol hapına başladım bu arada panik atak hastasıyım antidepresan kullanıyorum. Evlenme kilosu artı.. Bir gün tartıda 68i gördüm nolduğumu sapıttım!! 65e düştüm.. İşte diyet serüvenim başladı.. 7 yıldır al ver Ver.. Sıkıldım.. Hedefim 54 şuan yuvarlak hesap 60 diyelim.. Ben 54 olucam ve bir daha 60 görmeyecek o tartı!!
Bugün biraz kaçamak yaptım aslında nerdeyse bi haftadır diyeti ve sporu yarı yapar yarı yapmaz oldum .s ben illa tek şeye odaklanıcam öyle bi psikolojim var yani bu sene sınava hazırlanıyorum ya komple derse odaklı olucm ya da diyet artı spora :) bu beni zorluyor ama ikisini bir arada yürütmeye başlamam gerek artık :) ve en son 54,5 gördüm ama 1 haftadır fazla yiyince kesin almışımdır düşüncesiyle tartıya çıkmıyorumama yarın sabah tartılıp yazarım.benim bölgesel kilo sorunum var zaten boyumda kısa olunca çok kötü göze batıyor .s üni okurken en son 65 görmüşlüğüm var Allah'a şükür onları mezuniyet elbisesine giremicem güzel olmucam derdiyle hallettim en son 55 kadar düştüm keşke devam etseydim de en azından olsaya kadar ama işte bırakınca yine uğraştırıyor kilolar hep bizde zaten ve artık bi düzene girmeli menü paylaşmaya devam edicem çünkü bugünde yediklerimi yazmaya utanıyorum açıkcası :))
Canim hepbirlikte vereceğiz insaallah amaaa sizin kilolariniz benim nerdeyse hedef kilom yaaa seksen diyorum daha ne diyimMhb bayanlar.. bende yeni diyete ve spora başladım.. herkes hikayesini yazmış ne güzel. . Benim Hikayem çocukken de bekarkende çok zayıftim hatta öyle ki annem sürekli Dr a götürürdüDr amcam da hep anneme çok sağlıklı kızın bırak zayıf kalsın büyünce zaten zayıf olmak istiycek derdi.. ne doğruymuş:) lise yıllarımda hep 40 kusurlerdeydim üniversitede 50 52 kiloya çıktım.. boyum 1.65 bu arada.. nezaman ki bebek istedim kendi gelmedi ama annesine kiloları gönderdi 8 yıllık evliyim sürekli tedavi olmaktan igneler ilaçlar bi anda çok kilo aldım şu anda 66 kiloyum. . Hedefim 10 kilo vermek inş .. bi kaç gün önce koşu bandı aldim diyetede başladım . Malesef ki ilaçlarla gelen kilolar biraz inatçı oluyor yaşayan varsa bilir.. yarından itibaren bende yedikleri mi yazarım herkese bol şans.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?