Bu yediklerine mi cok diyosun arkadasim bence gayet basarili
Bence gayet normal yemişsin.. Yazınca çok gibi duruyor ama toplamda normal îyisin benceİyi akşamlar bugün yedikleri mi listeleme zamanı
Sabah 1 form bisküvi şekersiz çay 2 bardak
Öğlen 9 lu form cayi küçük tabak karni bahar yemeği 1 kase çorba 1 bardak ayran
Ogleden sonra komşu ya gittim cubuk kraker 2 tane yulafli bisküvi
Kiraz saplı form çayı
Aksam 1 buçuk servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı 1 yemek kaşığı et sote 2 kası yoğurt maydanoz tere
Şimdi yine kiraz saplı form çayımı içecem belki kocişime yaptığım kestane den 1 tane yerim :))
Offff çok mu fazla yemişim yaa
Evet yoğurt koymalıyım söylediklerini dikkate alıcam teşekkür ederîmCanim cok ketojeniik degil mi araya meyve yogurt vs de al derim
Bence sadece bulgur ve şehriye pilavını aynı anda yeme.. Ayrıca diyetisyenler de haftada 1 tatlı yiyin diyor sıkma canını :)Selam arkadaşlar
menum
sabah 7 yemek kasigi misir gevregi 1 bardak süt ve yarim muz
ara bir kup tatlı
Ara bir kase yogurt ve kizimin kalan çorbası yarim kase
aksam 1 tabak sehriye çorbası Kuru fasulye ve kus kus plavi salata
ara bir kare cikolata
5 gun suresince;
Kahvalti:
• 1 adet yagsiz beyaz peynirle yapilmis tost + cay + domates, salatalik roka vs (tost ekmegi ile yapilacak)
veya
• 1 dilim esmer ekmek + 1 kasik bal + 2 ceviz
Domates, salatalik, biber vs.
veya
• 2 cesit meyve (ornegin. 3 kuru kayisi veya 3 kuru erik veya yarim elma + 1 mandalina vs) + 2 ceviz + ½ dilim ekmek (yaklasik 20 gr)
veya
. 1 fincan sutlu kahve + 2-3 petite beure biskuvi
veya
• 1 bardak meyve suyu + 2 etimek + ince bir dilim beyaz peynir
veya
• 2 etimek + 1 kasik bal veya marmelat (tatli kasigi)
veya
• Ince bir dilim ekmek + ince bir dilim yagsiz beyaz peynir + 5-6 zeytin
Veya
• Bir haslanmis yumurta, roka, maydanoz vs. (haftada en fazla iki kez)
1° Ara Ogun (atlamak yok)
• 1 meyve + 2 ceviz (kahvaltida yenmediyse)
veya
• 4 kasik yogurt + 1 kucuk meyve
Veya
• 1 fincan cay + 2 biskuvi
Oglen yemegi
Icine krema, kasar peyniri veya sut eklenmemis, az yagli herhangi bir corba
ve
1 tabak sebze yemegi + 1 dilim ekmek
Veya
2 yumurta ile yapilmis menemen (en fazla haftada iki gun, sabahi da hesaba katarak)
Veya
3 kasik yesil mercimek yemegi+ 3 kasik bulgur pilavi + 1 tabak sebze (mesela haslanmis brokkoli ve pilav)
Veya
haslanmis tavuk gogsu + salata + corba (kucuk bir kase)
veya
150 gram kadar haslanmis patates + 1 yumurta + 1 ince dilim ekmek (30 gram)
Ara ogun
Cay ve evde yapilmis, yagsiz 1 ince dilim kek veya zeytinyagi ile yapilmis, cok az sekerli bir kurabiye
Veya
Sabahki gibi
Veya
İnce bir dilim ekmek, 4-5 zeytin veya ince bir dilim peynir
Veya
Yarim simit (haftada 1 gun) ve cay
Aksam Yemegi
Eger oglen corba yenmediyse hafif bir corba..
ve
1 tabak az yagla pismis sebze yemegi
Veya
1 porsiyon izgara et-balik-tavuk ve haslanmis sebze (bu hakkinizi izgara baliktan yana kullanmanizi oneririm.
Ve
Salata
İsterseniz gece yatmadan once ½ bardak az yagli sut icebilirsiniz. (mecbur degilsiniz, isterseniz....)
Aclik hissederseniz, sebze miktarlarini istediginiz kadar artirabilirsiniz
kizlar bakin liste buldum cok iyi ye benziyor
Canım yaklaşık aynı şeyleri yaşamışız sayfama beklerimHayirli geceler kizlar
meraba gunlugum:)
Evet benim hikayem
hic bir zaman cok zayif olmadim ne yazık ki. En zayif halim 63 falandi. Ama etim sikidir hic gostermem kilomu. Duyanlar sasirir inanmaz. Genc kizlik kilom hep 65 70 arasiydi sozlendigimde 73 kiloydum. Dugune kadar 7 -8kilo verdim 65 oldum yaklasik bir yilda. Daha sonra evliligin ilk aylari hooopp diye 5 kilo aldim. 6 ay kadar sonra da hamile kaldım yani 70 kiloyla. Giderek artıyor. Ve isin en vahim kismi 93 kiloyla doguma gittim. Korkunctu. Doğumdan bir ay sonra 85 tim ve bir yil boyunca cok dikkat etmedim ama 75 e indim emzirmenin etkisiyle. Ama sonra nasil olsa veriyorum diye guvendim ve tatildi bayramdi seyrandi ye babam ye su an 80 im 2 haftadir cok dikkat etmeme ragmen gram düşmüyo. Bakalim hep birlikte göreceğiz artik
Canim link yollar misinCanım yaklaşık aynı şeyleri yaşamışız sayfama beklerim
Haklisin canim dikkat etcemBence sadece bulgur ve şehriye pilavını aynı anda yeme.. Ayrıca diyetisyenler de haftada 1 tatlı yiyin diyor sıkma canını :)
Uzun ince bir yoldayım sayfam canımCanim link yollar misin
bakayim
Ah ah kızlar o tipler olduğu gibi bide onların "ay ben böyle olsam kesin intihar ederdim"diyenleri var... ama ne yalan diyim yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum...
evt dün akşam ki yemeğimi yazmamıştım kızlar öncelikle bir alıntı yapayım...
akşam
1 tabak ıspanak
4 kaşık kadar makarna zeytinyağlı
3 sosis
bu sabah ise
1 Adet dereotlu poğaça (hiç iyi yapmadım ama sadwiç alamadm bugün okul tatile girdğinden kantinde bişicik yoktu)
öğlen 1 porsyon tavuk sote salçasız az yağlı falan haşlama gibi
1 porsyon salata (pasta tabaklarında)
1 dilim kepek ekmek
az sonra bir limonlu su içicem kızlar çünkü nedense bu iki üç gündür midem bulanıyor çok katı değilim ama diyette acaba yanlış şeylermi yiyorum dersiniz yani tezat şeylermi yiyorum da bulanıyor
Canım öyle yazınca çok gözüküyor ancak gayet muhteşem bir menü olmuş. :) Her şeyden az az.İyi akşamlar bugün yedikleri mi listeleme zamanı
Sabah 1 form bisküvi şekersiz çay 2 bardak
Öğlen 9 lu form cayi küçük tabak karni bahar yemeği 1 kase çorba 1 bardak ayran
Ogleden sonra komşu ya gittim cubuk kraker 2 tane yulafli bisküvi
Kiraz saplı form çayı
Aksam 1 buçuk servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı 1 yemek kaşığı et sote 2 kası yoğurt maydanoz tere
Şimdi yine kiraz saplı form çayımı içecem belki kocişime yaptığım kestane den 1 tane yerim :))
Offff çok mu fazla yemişim yaa
@catlaw sen biliyordun değil mi tabloyu.. Ben de geçen konuda sordum da ordan hatırlıyorum
öğle yemeğihoşbulduuummm :)
bugün sabah
30 g nestle nesfit sade
şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?