Kizlar kizlar sevgili kizlar hepiniz hosgeldiniz beni cok mutlu ettiniz hep birlikte hedefimize ulasmak duasiyla başlıyorum
bugun cok kötüydü
Hayır hayir cok yemedim
ama citir bi hatunla gezdim bütün gun moral sıfır bi sekilde çocuğunu dogurmus kilolarini vermiş 38 beden pantolon aldi yanimda ya icime oturdu bense cezaliyim bu kilolar verilmeden tek alacagim sey yesil cay musli ve diyet buskiviler olacak...
Kahvaltı da yediğim sandwiç sonrası öğlen pek acıkmadım bu yüzden öğlen yemeğimi 12:00 de simit ve çay ile geçiştirdim.
saat 15:00 da midem bulandı çok (sanırım dün diana 35 i unutmuştum sabah içtim o etki yaptı bana)
1 paket çubuk kraket
1 adet 300 ml ayran
17:00
limonlu su
Ah ah kızlar o tipler olduğu gibi bide onların "ay ben böyle olsam kesin intihar ederdim"diyenleri var... ama ne yalan diyim yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum...
evt dün akşam ki yemeğimi yazmamıştım kızlar öncelikle bir alıntı yapayım...
akşam
1 tabak ıspanak
4 kaşık kadar makarna zeytinyağlı
3 sosis
bu sabah ise
1 Adet dereotlu poğaça (hiç iyi yapmadım ama sadwiç alamadm bugün okul tatile girdğinden kantinde bişicik yoktu)
öğlen 1 porsyon tavuk sote salçasız az yağlı falan haşlama gibi
1 porsyon salata (pasta tabaklarında)
1 dilim kepek ekmek
az sonra bir limonlu su içicem kızlar çünkü nedense bu iki üç gündür midem bulanıyor çok katı değilim ama diyette acaba yanlış şeylermi yiyorum dersiniz yani tezat şeylermi yiyorum da bulanıyor
Ah ah kızlar o tipler olduğu gibi bide onların "ay ben böyle olsam kesin intihar ederdim"diyenleri var... ama ne yalan diyim yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum...
akşam
1 tabak ıspanak
3 sosis
bu sabah ise
1 Adet dereotlu poğaça (hiç iyi yapmadım ama sadwiç alamadm bugün okul tatile girdğinden kantinde bişicik yoktu)
1 dilim kepek ekmek
az sonra bir limonlu su içicem kızlar çünkü nedense bu iki üç gündür midem bulanıyor çok katı değilim ama diyette acaba yanlış şeylermi yiyorum dersiniz yani tezat şeylermi yiyorum da bulanıyor
tabi ki gel hosgeldinslm bende katılabilir miyim aranıza? benimde evlilikle gelen ve gitmeyenbi beş kilom var
Cok iyi bi karar insan tartildikca morali bozuluyor yaGünaydın kızlar ben kilomu yine 87.5 giriyorum ta ki 2 şubata kadar tartılmama kararı aldım. Çok moralim bozuluyor çünkü yaaa
bugün oruçum
Canim yediginde anormal bisey yok bence belki dönemsel bi bulanmadir yada az yedigin icin adaptasyon donemidirAh ah kızlar o tipler olduğu gibi bide onların "ay ben böyle olsam kesin intihar ederdim"diyenleri var... ama ne yalan diyim yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum...
akşam
1 tabak ıspanak
3 sosis
bu sabah ise
1 dilim kepek ekmek
Canim cok ketojeniik degil mi araya meyve yogurt vs de al derimKızlar ben diyetime başladım. Sabah 3 tane form çubuk 1 kibrit kutusupeynir.. Öğlen akşam mercimek çorbası salata. Aralarda da 2 tane form çubuk. 15 gün böyle bakalım
Bu yediklerine mi cok diyosun arkadasim bence gayet basariliİyi akşamlar bugün yedikleri mi listeleme zamanı
Sabah 1 form bisküvi şekersiz çay 2 bardak
Öğlen 9 lu form cayi küçük tabak karni bahar yemeği 1 kase çorba 1 bardak ayran
Ogleden sonra komşu ya gittim cubuk kraker 2 tane yulafli bisküvi
Kiraz saplı form çayı
Aksam 1 buçuk servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı 1 yemek kaşığı et sote 2 kası yoğurt maydanoz tere
Şimdi yine kiraz saplı form çayımı içecem belki kocişime yaptığım kestane den 1 tane yerim :))
Offff çok mu fazla yemişim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?