Dogru belkide ama beni mutlu ediyo cikolata yemeyince sanki biseler eksik hayatimda hergun yemiyorum yinede bugun cikolata yemedim cikolatali kek yedim :) sevmiyorumki komposto falan hayatta icmem su iciyorum sadece aradada corba yok ben tatlidan vazgecmem keyfim olmaz depresif olurum sonra ama her istedigimde yemiyorum gunde bir tatli hakkim var bedenim kendini ona gore ayarlasin zayifken hep yerdim almazdimda dogum beni bu hale getirdiCanim en cok sivilar sut yapar su ve az sekerli kompostolar gibi tatli bi ihtiyac gibi gelio aliskanlik sadece tatli yemeden de sut olur yani
En son kacta yedin canim bende hep bunu soruyorum ama .menun guzel bence bugun dune gore daha hafifSelam kizlar menum
Sabah 2 dilim ekmekle ince bir dilim kasarli tost 5 zeytin
Ara yarim muz bir kase patlamis misir yagsiz
Oglen 3 kofte bir küçücük dilim ekmek
Ara bir paket form bisküvi sutlu neskafe
Aksam 1 tabak yogurt corbasi
7-8 kasik prasa yemegi ve salata
Aksami boyle kapatacagim insaallah
Sagol canim bende duramam tatlisiz aynen bi eksiklik gibi gelirEn son kacta yedin canim bende hep bunu soruyorum ama .menun guzel bence bugun dune gore daha hafif
merhaba bende kendime bir topik aranıyorum, 1 hafta oldu diyete başlayalı birilerinin gazına, motivasyonuna fena halde ihtiyacım var2litre su ictim
1 saat yürüyüş yaptim
metabolizma cayimi ictim
simdide yesil cay icecegim
Canim aramıza hosgeldinmerhaba bende kendime bir topik aranıyorum, 1 hafta oldu diyete başlayalı birilerinin gazına, motivasyonuna fena halde ihtiyacım varbu metabolizma çayını tarif edebilirmisiniz?
etkisi oluyormu canım bu çayın, her gün tazemi yapmak gerekir? baya bir malzeme varmış içerisinde, hoşbulduk bu arada:)Canim aramıza hosgeldin
resim ekledim orda ayrintili anlatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?