kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

günaydın arkadaşlar.karlı bir ankara gününden enerji patlamalarıyla uyandım.klasik sabah kahvaltımı yaptım.ara öğünümü yaptım.öğlen çorba beni bekler

teşekkürler ben kahvaltıdan bir saat önce yarım greyfurt ile başladım bir bardak ılık su
ardından kahvaltıda: 2 dilim kepek ekmek , beyaz peynir (kibrik kurusundan biraz büyük), domates, haşlanmış yumurta ve bir küçük sosis

menü şimdiden değişti yaaa

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı kaymak
1 kk beyaz peynir

ara
2 bardak şekersiz çay+4 badem

öğle(saati kayabilir, öğleden sonraya. çoooookkk işim var pofff)
1 kaşarlı poğaça+ çay(dayanamadım dışarda yedim)

saat 14:15
yanımda getirdiğim bakla(kurum yemekleri kilo aldırıyor diye düşünmeye başladım)

ara
yeşilçay

akşam(menü belli)
eşimin bal parmaklarından çıkmış mantarlı tavuk sote (3 kaşık yerim)

ara
az meyve+ 1 küçük bardak süt
(bu sefer uyacam, bunu yemezsem başka atıştırmalıklara yöneliyorum. evde cips, çerez, kek, çikolata ne ararsanız var )

Kızlar sabah nesfit kırmızı meyveli ve yarım yağlı süt eşliğinde kahvaltımı yaptım. 6 buçuktu saat. 12:30 gibi kepek ekmekli tost yedim. Arkadaş yolda kalmış.. Akşamı biraz geç yiycez sanırım. Ben yaZayım da fazla yemeyeyim hepfit gibi dünden kalan patates kavurması 2 yemek kaşığı yerim. Tarhana çorbası 1 kepçe içerim. Izgara tavuk göğsü.. İnce ve küçük bit dilim yerim

Sabah iki bardak sudan sonra zeytin ezmesi beyaz peynir ve tam buğday ekmeğiyle küçük bir tost yaptım. 7.50 gibi.

Saat 10.00
1 avuç çıtır leblebi

Öğle 12.10
Sebze graten ( bi iki lokma tavuk vardı içinde)
1 el açması peynirli gül böreği(avuç içi kadar)
2 yk yoğurtlu beyaz lahana
1 küçük kase yoğurt

Ve bomba saat 16.00
1 dl pasta

Yani geçtim kalorisini falan da böyle beslenince midem bulanıyor biliyorum, bile bile de yiyorum. Yazık eziyet ya insaf.

Akşama sebze ile yoğurt yemeyi planlıyorum.

Ve yarın Leslie Sensone a başlayacağım, böyle tırt beslenip emeklerime yazık edemem.

kız naptın hadi börek yidin bari pasta yimeyeydin, hoş söyleyene bak 3 gündür midem bulanana kadar yiyorum
Ya börek sıkıntı değildi bence çünkü çorba içmedim karbonhidrat niyetine onu yedim ama pasta nedir arkadaş yaa. Hala daha midem fena. Ay de tabi ne demişler dediğimi yap, yaptığımı yapma.

Akşam yemeğim kafamda şekillendi. 3 kaşık kepekli makarna haşlıycam, sebze soteliycem ve yağsız yoğurtla karıştırıp yiycem bunları. Mmm acıktım galiba.

Plan uygulandı. Bu saatten sonra yemek yok hadi bakalımm.

merhaba arkadaşlar bnde sizinle diyet günlüğümü paylaşıcam inşallah.. desteklerinize ihtiyacım var..boyum 1.63 kilom 65.5

Sanirim kilo aldim off uc gundur yapamiyorum yemek istiyorum hep ne oldu bana bilmiyorum pof

kızlar ben bi kaç gün menü paylaşmıyım resmen strese girdim. burdayım yazıcam ama menü yok

Günaydın canım sen Ankaradaydın di mi?nasıl hava ya resmen tipi var burda

günaydııııınnn evet canım ankaradayım. çok fena hava, hava böyle olunca çalışmak dahi istemiyorum sadece uyuyum yataktan çıkmıyım istiyorum

Kızlar dönem dönem oluyor öyle sıkmayın canınızı. Ama çok uzatmadan bir kaç güne toparlanın inş.

Günaydın kızlar dün sabahtan sonra hiç birşey yazamadım biraz skıntılı bir gün geçirdim açıkçası... dün neler yediğimi baştan yazayım...

sabah

3 ince dilim peynir
5 6 domates
5 6 salatalık

ekmek yok

öğlen

1 porsyon kıymalı karnabahar (sularını yemedim)
1 porsyon salata

saat 15:30

1 sade nescafe

saat 17:00

malesefki türk kahvesi ikram edildi orta şekerli içmek zorunda kaldım ama resmen kendime söve söve

akşam eve gidince incecik parmağım genişliğinde kaşar peynir attım ağzıma birde yatmadan yarım yağlı süt içtim o kadar

dün yaşadığım sıkıntılardan dolayı çok su da içemedim 1250 ml civarı falan içtim ancak...

bu sabah ise kahvaltım

1 salatalık
1 biber
5 tane çeri domates
1 kk peynir
1 közlenmiş kırmızı biber

gene ekmek yok...hiçte sıkıntısını yaşamıyorum açıkcası...

canım tartıldın mı? bende fazla çekiyorum buaralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…