- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
herkese günaydınlar.kar altındayızama ne sıcak ne soğuk ne yağmur ne kar diyeti engellemez cumartesi doktor randevumuz var çok heyecanlı çokk.dün eşim tatlı krizine girdiği için tarçınlı tam bugday unundan kurabiye yaptım.20 tane çıktı.ölçüler küçüktü.yarım su bardağı zeytin yağı.bir çay bardağından az pudra şekeri nerdeyse yarısına kadar.iki kaşık tarçın.bir çay bardağı nişasta.adlığı kadar tam bugday unu ama ben çok koymadım kuru olmasın diye.çok lezzetli oldu.birer tane yedik gerisini kriz dönemlerine sakladık ben ki bu özel günlerimde tatlı yemiyorum gerçekten diyet yapıyorum demektir.suya devamm.3 bardağım bitti.hadi kızlar şerefimize içelim.ara ögün saatim geldi.yarim ayva bir kuçuk yogur beni bekler
canım tartıldın mı? bende fazla çekiyorum buaralar
canım kime yazdın tartıldınmı diye... bence sadece şişkinlik olmuştur yada regl dönemindeysen eğer şişlik hissedebilirsin... gördüğüm kadarıyla dengeli ve dikkatli yiyorsun yemeklerini ve sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş veriyorsun... marketlerde zencefil limon yazan sallama çaylar var ondan içersen etkisi oluyor şişliğe... tadı da güzel hem o çayın.
canım sana yazmıştım, isim yazmayı unutmuşumsen yazınca farkettim, çok dalgınım çooookkk
muhakkak şişliktir ama ben kiloda değilim zaten, bu ara içim sıkılıyor. sıkıldıkça da yiyorum, yani açlıktan yemiyorum. geçecek biliyorum ama moralim bozuluyo, beynimle değil duygularımla davrandığım için.
seninle mesajlaştık sonra uyuyakalmışım ya,az önce uyandım ve hala uykum varhaklısın canım 4 kilo verdim, kilo az olduğu için bekliodum zaten duraklamayı da, iç sıkıntısı için napcam onu bilmiyorumbıraksalar 24 saat uyurum
seninle mesajlaştık sonra uyuyakalmışım ya,az önce uyandım ve hala uykum varbir de baş agrısı
Günaydın kızlar dün sabahtan sonra hiç birşey yazamadım biraz skıntılı bir gün geçirdim açıkçası... dün neler yediğimi baştan yazayım...
sabah
3 ince dilim peynir
5 6 domates
5 6 salatalık
ekmek yok
öğlen
1 porsyon kıymalı karnabahar (sularını yemedim)
1 porsyon salata
saat 15:30
1 sade nescafe
saat 17:00
malesefki türk kahvesi ikram edildi orta şekerli içmek zorunda kaldım ama resmen kendime söve söve
akşam eve gidince incecik parmağım genişliğinde kaşar peynir attım ağzıma birde yatmadan yarım yağlı süt içtim o kadar
dün yaşadığım sıkıntılardan dolayı çok su da içemedim 1250 ml civarı falan içtim ancak...
bu sabah ise kahvaltım
1 salatalık
1 biber
5 tane çeri domates
1 kk peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
gene ekmek yok...hiçte sıkıntısını yaşamıyorum açıkcası...
Cok guzel menun cok az yemissin hatta hic bise yememissin kein bir kilo gider canim tbrkEvet kızlar ben öğlen menümü yazmamışım size
öğlen e kadar tek çay içtim o da şekersiz
öğlen 12:00 da
1 kase yayla çorbası
1 porsyon salata
öğlenden sonra saat 14:00 te 1 tane kurabiye geldi bana elmalı arkadaşıma verdim çok güzel illa ye dediği için ucundan çimdikleyerek aldım. yediğim anda kayboldu zaten o kadar minikti...
saat 16:00 da arkadaşım plastik ufak bardaklarla sahlep getirmiş şeker koymamış içine yok içmem dedim ama bıraktı gitti bende yarısını başka bir arkadaşımla paylaştım yani yarım bardak (plastik bardakla) ki su bardağında yarım bile yapmaz sahlep içtim... bu konuda suçlu hissediorum kendimi sizce hatamı yaptım...
saat 18:00 yani 5 dk önce light 200 ml lik yoğurt aldm yemeye başladım hala yanımda duruo yarısı... kalorisii bakimmmm ... 110 kal.bu saatten sonrada sade nescafem var sadece onu içer daha bişi yemem
Cok guzel menun cok az yemissin hatta hic bise yememissin kein bir kilo gider canim tbrk
Canim sagol beni hatirladigin icin tesekkur ederimsonsuz_ol topikimizin sahibesi nerlerdesin?
Beni de bi uyutan olsaaaseninle mesajlaştık sonra uyuyakalmışım ya,az önce uyandım ve hala uykum varbir de baş agrısı
Canim esinle birbirinize destek olmaniz cok güzel heyecanla bekliyorum bendeherkese günaydınlar.kar altındayızama ne sıcak ne soğuk ne yağmur ne kar diyeti engellemez cumartesi doktor randevumuz var çok heyecanlı çokk.dün eşim tatlı krizine girdiği için tarçınlı tam bugday unundan kurabiye yaptım.20 tane çıktı.ölçüler küçüktü.yarım su bardağı zeytin yağı.bir çay bardağından az pudra şekeri nerdeyse yarısına kadar.iki kaşık tarçın.bir çay bardağı nişasta.adlığı kadar tam bugday unu ama ben çok koymadım kuru olmasın diye.çok lezzetli oldu.birer tane yedik gerisini kriz dönemlerine sakladık ben ki bu özel günlerimde tatlı yemiyorum gerçekten diyet yapıyorum demektir.suya devamm.3 bardağım bitti.hadi kızlar şerefimize içelim.ara ögün saatim geldi.yarim ayva bir kuçuk yogur beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?