kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

herkese günaydınlar.kar altındayız ama ne sıcak ne soğuk ne yağmur ne kar diyeti engellemez cumartesi doktor randevumuz var çok heyecanlı çokk.dün eşim tatlı krizine girdiği için tarçınlı tam bugday unundan kurabiye yaptım.20 tane çıktı.ölçüler küçüktü.yarım su bardağı zeytin yağı.bir çay bardağından az pudra şekeri nerdeyse yarısına kadar.iki kaşık tarçın.bir çay bardağı nişasta.adlığı kadar tam bugday unu ama ben çok koymadım kuru olmasın diye.çok lezzetli oldu.birer tane yedik gerisini kriz dönemlerine sakladık ben ki bu özel günlerimde tatlı yemiyorum gerçekten diyet yapıyorum demektir.suya devamm.3 bardağım bitti.hadi kızlar şerefimize içelim.ara ögün saatim geldi.yarim ayva bir kuçuk yogur beni bekler

süpersiniz canım(eşinde sende). bende irade diye bişey kalmadı, motivasyon sıfır

canım tartıldın mı? bende fazla çekiyorum buaralar

canım kime yazdın tartıldınmı diye... bence sadece şişkinlik olmuştur yada regl dönemindeysen eğer şişlik hissedebilirsin... gördüğüm kadarıyla dengeli ve dikkatli yiyorsun yemeklerini ve sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş veriyorsun... marketlerde zencefil limon yazan sallama çaylar var ondan içersen etkisi oluyor şişliğe... tadı da güzel hem o çayın.

canım sana yazmıştım, isim yazmayı unutmuşum sen yazınca farkettim, çok dalgınım çooookkk

muhakkak şişliktir ama ben kiloda değilim zaten, bu ara içim sıkılıyor. sıkıldıkça da yiyorum, yani açlıktan yemiyorum. geçecek biliyorum ama moralim bozuluyo, beynimle değil duygularımla davrandığım için.

moralinizi bozmayın. hergün de tartılmayın bence.önemli olan genel sonuç.günlük gramlara kilolara takilmayın. başabiliriz. herkes yapmış bizde yapacağız inşallah.

canım sana yazmıştım, isim yazmayı unutmuşum sen yazınca farkettim, çok dalgınım çooookkk

Yok canım tartılmadım tartılınca moralim bozuluyor bence tam pazardan pazara tartılsam daha iyi olur... bence sende pazar tartıl o zamana kadar da o şekilde bitki çayları alır şişliğini emin ol... :)

ah ah o iç sıkıntısını çok iyi biliyorum... insanı nasıl kemiriyor bilmem mi hiç... umarım içini sıkan neyse en kısa zamanda bulursun çözümünü... ya da en azından kendini mutlu etmeyi başarırsın... ben ikincisini yaptım hemde diyet sayesinde kaybettiğim kilolalar mutluluk olarak geri dönüyor bana :) böyle düşün bence kendini mutlu etmeye bak canım...

haklısın canım 4 kilo verdim, kilo az olduğu için bekliodum zaten duraklamayı da, iç sıkıntısı için napcam onu bilmiyorum bıraksalar 24 saat uyurum

Ah o uyku halimi offf offf tatil olsada hiç kalkmadan yatsam diyorum bende ama bi dönem o iç sıkıntısıyla bende sadece evde yatıp dışarı adım dahi atmayıp sadece film izlemek falan istiyordum... şimdi şimdi daha bir toplandım hele diyet e asıldıktan sonra daha da toparlandım çünkü film izlerken abur cubur yiyorum o zamanda olmuyor

yoğun bir iş gününden sonra eve dönmeye hazırlanmak çok güzel.bugün yumurtasız bir kahvaltı.saat 10 da bir küçük yoğurt bir dilim ayva.öğlen bir kase çorba ve salata.saat 15:30 gibi de 15 tane leblebi yedim.akşama menümü belirlemedim.eve gidince şekillenecek.herkese iyi akşamlar

Evet kızlar ben öğlen menümü yazmamışım size

öğlen e kadar tek çay içtim o da şekersiz

öğlen 12:00 da

1 kase yayla çorbası
1 porsyon salata

öğlenden sonra saat 14:00 te 1 tane kurabiye geldi bana elmalı arkadaşıma verdim çok güzel illa ye dediği için ucundan çimdikleyerek aldım. yediğim anda kayboldu zaten o kadar minikti...

saat 16:00 da arkadaşım plastik ufak bardaklarla sahlep getirmiş şeker koymamış içine yok içmem dedim ama bıraktı gitti bende yarısını başka bir arkadaşımla paylaştım yani yarım bardak (plastik bardakla) ki su bardağında yarım bile yapmaz sahlep içtim... bu konuda suçlu hissediorum kendimi sizce hatamı yaptım...

saat 18:00 yani 5 dk önce light 200 ml lik yoğurt aldm yemeye başladım hala yanımda duruo yarısı... kalorisii bakimmmm ... 110 kal.bu saatten sonrada sade nescafem var sadece onu içer daha bişi yemem

Cok guzel menun cok az yemissin hatta hic bise yememissin kein bir kilo gider canim tbrk

Cok guzel menun cok az yemissin hatta hic bise yememissin kein bir kilo gider canim tbrk

Cok saol canim insallah gider 1 kilo ac degilim saatlerim cok uzun benim is yerinde gec evde oluyorum bende oglenden aonra ills birseyler tikistriyormki evde acikmiym. Yaptigm hats hep oydu benim burda yemez yemez evde gomulurdum yemege verilmis sadakam varmiski 97 de kalmisim eve gider 2 tabak yemek yer ustune de cerez cikolata yerdim gunduz poacalar oglen pilavli yemekler yada ekmek arasi oglenden sonra illa bi cikolata yada kek kurabiye biskuvi... 150 olmadigima sukretmeliym

Canim esinle birbirinize destek olmaniz cok güzel heyecanla bekliyorum bende
doktorun tavsiyelerini bize de yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…