kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Menume gelince
sabah 1 dilim tam bugday ekmegi yumurta peynir zaytin
ara 4 biskuvi 2 kasik puding
oglen koca bi kase yesil corba bol acili
ara 1 kupa nescafe yarim kase muhallebi ve az biraz patlamis misir
aksam Bir kase mercimek çorbası 7-8 kasik yumurta li ispanak
insaallah daha yememyemem

Simdi kac kilosun ins istedigin kiloya ulasirsin hep boyle yersen cok hizli gider

Insallah duzelirim 60 kilonun altina dusemedim hala bugun az yemeye calistim bakalim toplamda kac kilo verdin canim diyete baslayali
Canim ben baslayali bir ay falan oldu 1 kilo verdim daha gram gramda olsa verecegim bu kiloyu

Kizlar gecen hafta suyu cidden çok ictim ve cildim muthis güzelleşti bi anda cok mutluyum
ve yediklerime dikkat ediyorum çevremde kiler kilo mu verdin deyince cioookkkkk mutlu oluyorum olacak olacak bu is olacak hersey daha bi baslangic isinma turu benim için

[QUOTE="dokunmayin_zeynebime, post: 39382131, member: 61351e cildim muthis güzelleşti bi anda cok mutluyum
ve yediklerime dikkat ediyorum çevremde kiler kilo mu verdin deyince cioookkkkk mutlu oluyorum olacak olacak bu is olacak hersey daha bi baslangic isinma turu benim için[/QUOTE]
Bende su icmeye baslayali cildim kurudu hayret bise bende ters tepti galiba canim ins hizlanir kilo vermen

KızlAr kusura bakmayın bu haftalık böyle gece menü paylaşımı yapıp çıkıyorum.. Sabah kahvaltıda peynir zeytin domates 2 sigara böreği 2 beypazarı kurusu.. Öğlen be ara yok. Akşam hamsi salata az ekmek kepekli. Gece de 1 portakal yedim. 4 bardak yeşil çay içtim..

Gunaydin kizlar hosgeldin sedaa topikte kendimizin gun boyunca neler yedigini ne hata yaptigini hedeflerini yorumlarim7zi belirtiyoruz .

bugun ki menum.

sabah sucuklu yumurta

ara elma

aksambamya yemegi yaninda pilav olur sanirim umarimm yazdiklarimdan baska bise yemem bu ara tutamiyorum kendimi

Canim esinle birbirinize destek olmaniz cok güzel heyecanla bekliyorum bende
doktorun tavsiyelerini bize de yazarsin
sağol canım.valla iki tombik evli olunca yapacak bişe tek yol diyet yapmkatan geçiyor.bende heyecanlıyım bakalım.97.7 ya da 97.2 idi bir ay önce kilom.tam hatırlamıyorum şuanda.bakalım kaç kilo verdik.75 hedefim.yol uzun ama pes etmek yok.sabah menümde bugun değişiklik yaptım yağsız yumurta kırdım bol naneli,kimyonlu kekikli bol salata yanında ekmeksiz.ara ögünümü yedim.bir küçük ayran yarım elma.şimide öğlen yemegime hazırlanıyorum.kendinizi tok hissediyorsanız bile ögün atlamayın bizi kurtaranlar onlar

Simdi kac kilosun ins istedigin kiloya ulasirsin hep boyle yersen cok hizli gider

Canım ben 97.7 dim ilk diyetisyene gidip tartıldığımda sonra biraz sallamasyon yaptım diyeti ama kadınlar klübüne başladıktan sonra kendimi topladım geçen pazar 90.6 çıktım inşallah bu hfta aşağısına düşerim

kaç hafta da indin 90 kiloya süpermiş maşallahh darısı bana inşallah

evettt kızlar ben geldim, ben hiç seni unuturmuyum kız sonsuz_ol
sabah
1 su bardağı yarım yağlı süt+ meyveli çıtır müsli(2 yemek kaşığı dolusu)
ara
3 fincan siyah çay
1 fincan yeşilçay
su şimdiye kadar 1,5 litre

öğle
dana eti 30 g kadar olur(işyeri yemeğinde bulunan azcık miktar, aslında pilavın üstünde olacak ama pilav yok)
karnabahar kızartma(1 porsiyon)- çok severim kızlar yedim valla
yoğurt yarım kase

ara
en az iki kupa siyah çay
bi kupa bitki çayı olur(büyük ihtimal ayvalı ıhlamur olur)

akşam
dün peynirli sandal sefası yapmıştım, içi artınca yarım tatlı kırmızı bibere doldurdum içi onu yerim
geceyi bilmiyorum yememeye çalışırım.

kaç hafta da indin 90 kiloya süpermiş maşallahh darısı bana inşallah

Canım ben aslında aralıktan beri diyet yapıyorum ama ilk başlarda 3.7 kilo verdim 2 haftada sonra saldım kendimi 1.5 falanını geri aldım... sonra yılbaşından sonra kadınlar klübünde başladık ama önce pek verimli olmadı başlangıcımız... taa ki bu sayfayı açana kadar... 17 ocaktan bu yana da sıkı bir diyet içindeyim ilk hafta 3 kilo verdim geçen haftada 400 gr bu hafta bi atak bekliyorum inşallah zira ekmek cezasındayım...

bu arada ben bugün yediklerimi saymadım size...

sabah 08:30

1 kırmızı közlenmiş biber
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
yarım domates

saat 10:30 gbi nane limon içtim karabiberli

öğlen 12:00 de

yarım kase mercimek çorbası (1 kepçe yapıyor)
tavuk şiş ( 6 parça tavuk vardı çok az biber ve domates közlenmiş vardı)

yemekten döndüğümde bana mado dan baklava ayırmışlar yemedimmmmm yemedimmmmm...

Tebrikler. Ben de sütlü tatlı dışında bir şey yemiyorum. Hep kahvaltı günün en önemli yemeği derler ya, iki haftadır kahvaltıyı çok az şeyle geçiştiriyorum. Öğle yemeğimi güzel yiyorum 12:00 gibi ama onda da midem ufaldı herhalde 3 tabaktan fazla birşey istesem de yiyemiyorum. 2 haftada 3 kilo vermişim, gözlerime inanamadım.

ne güzel azim çok güzel bir özellik.bende de var hayır demeyi biliyorum artık.bugün işler çok yoğun o yüzden pek yazamıyorum ama ögün atlamadan su içmeye devam.öğlen kızartma makarna vardı yemedim.bir kase çorba bide azcık yoğurt yedim.şimdi biberiyeli çay ile yarım elma yiyorum yaşasın azimm

akşam yemeğinin yanına 2 kaşık yoğurt+ 1 lokma ekmek+1 yudum kola

ara
1 avuç çekirdek(zor durdurdum kendimi)
1 elma
125 ml yarım yağlı süt

Merhaba :) Ben İrem daha önce buraya katıldım fakat devam etmemiştim, şimdi yeniden kendime söz vermek istiyorum yaza kadar zayıflamaya. 15-20 kilo arası fazlam var ama ilk hedefim 10-15 kilo. 16 yaşındayım lise 2'ye gidiyorum en son tartıldığımda 82 kiloydum yarın sabah tekrar tartılıp buraya yazacağım. Sizlerden biriyle bana destek olacak birisi istiyorum yani mesela whatsapp tan sürekli olarak beni kontrol edecek ne yaptın şu sporu yaptın mı şu kadar yürüdün mü gibi. Çünkü buna çok ihtiyacım var kendimi tutamıyorum özellikle tatlı, abur-cubura karşı. Beni kontrol edecek birisi lazım :) Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim :)

Canim hosgeldin burdan hergun yazarsan yardimci oluruz kararliysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…