Semirecim moralini bozma insanin istahi bazen daha acik oluyo insaallah en yakin zamanda toparlarsin durumuCok guzel menun cok az yemissin hatta hic bise yememissin kein bir kilo gider canim tbrk
Insallah duzelirim 60 kilonun altina dusemedim hala bugun az yemeye calistim bakalim toplamda kac kilo verdin canim diyete baslayaliSemirecim moralini bozma insanin istahi bazen daha acik oluyo insaallah en yakin zamanda toparlarsin durumu
Simdi kac kilosun ins istedigin kiloya ulasirsin hep boyle yersen cok hizli giderCok saol canim insallah gider 1 kilo ac degilim saatlerim cok uzun benim is yerinde gec evde oluyorum bende oglenden aonra ills birseyler tikistriyormki evde acikmiym. Yaptigm hats hep oydu benim burda yemez yemez evde gomulurdum yemege verilmis sadakam varmiski 97 de kalmisim eve gider 2 tabak yemek yer ustune de cerez cikolata yerdim gunduz poacalar oglen pilavli yemekler yada ekmek arasi oglenden sonra illa bi cikolata yada kek kurabiye biskuvi... 150 olmadigima sukretmeliym
Canim ben baslayali bir ay falan oldu 1 kilo verdim daha gram gramda olsa verecegim bu kiloyuInsallah duzelirim 60 kilonun altina dusemedim hala bugun az yemeye calistim bakalim toplamda kac kilo verdin canim diyete baslayali
sağol canım.valla iki tombik evli olunca yapacak bişe tek yol diyet yapmkatan geçiyor.bende heyecanlıyım bakalım.97.7 ya da 97.2 idi bir ay önce kilom.tam hatırlamıyorum şuanda.bakalım kaç kilo verdik.75 hedefim.yol uzun ama pes etmek yok.sabah menümde bugun değişiklik yaptım yağsız yumurta kırdım bol naneli,kimyonlu kekikliCanim esinle birbirinize destek olmaniz cok güzel heyecanla bekliyorum bende
doktorun tavsiyelerini bize de yazarsin
Simdi kac kilosun ins istedigin kiloya ulasirsin hep boyle yersen cok hizli gider
kaç hafta da indin 90 kiloya süpermiş maşallahh darısı bana inşallahCanım ben 97.7 dim ilk diyetisyene gidip tartıldığımda sonra biraz sallamasyon yaptım diyeti ama kadınlar klübüne başladıktan sonra kendimi topladım geçen pazar 90.6 çıktım inşallah bu hfta aşağısına düşerim
kaç hafta da indin 90 kiloya süpermiş maşallahh darısı bana inşallah
evettt kızlar ben geldim, ben hiç seni unuturmuyum kızsonsuz_ol
sabah
1 su bardağı yarım yağlı süt+ meyveli çıtır müsli(2 yemek kaşığı dolusu)
ara
3 fincan siyah çay
1 fincan yeşilçay
su şimdiye kadar 1,5 litre
öğle
dana eti 30 g kadar olur(işyeri yemeğinde bulunan azcık miktar, aslında pilavın üstünde olacak ama pilav yok)
karnabahar kızartma(1 porsiyon)- çok severim kızlar yedim valla
yoğurt yarım kase
ara
en az iki kupa siyah çay
bi kupa bitki çayı olur(büyük ihtimal ayvalı ıhlamur olur)
akşam
dün peynirli sandal sefası yapmıştım, içi artınca yarım tatlı kırmızı bibere doldurdum içi onu yerim
geceyi bilmiyorumyememeye çalışırım.
Canim hosgeldin burdan hergun yazarsan yardimci oluruz kararliysanMerhaba :) Ben İrem daha önce buraya katıldım fakat devam etmemiştim, şimdi yeniden kendime söz vermek istiyorum yaza kadar zayıflamaya. 15-20 kilo arası fazlam var ama ilk hedefim 10-15 kilo. 16 yaşındayım lise 2'ye gidiyorum en son tartıldığımda 82 kiloydum yarın sabah tekrar tartılıp buraya yazacağım. Sizlerden biriyle bana destek olacak birisi istiyorum yani mesela whatsapp tan sürekli olarak beni kontrol edecek ne yaptın şu sporu yaptın mı şu kadar yürüdün mü gibi. Çünkü buna çok ihtiyacım var kendimi tutamıyorum özellikle tatlı, abur-cubura karşı. Beni kontrol edecek birisi lazım :) Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?