kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

ben bu sabah tartıldım 70 olmuşum :) ama daha 5 kilo var hedefe boyumda 170 aslında 60 olmalıyım sanırım bilemiyorum 10 kilo daha nasıl veririm.

Kalori hesabı yapmaya devam...

Bu sabah dayanamdım 3,4 parça ekmekle küçük lokmalar yağda yumurta yedim.Şimdi iş yerindeyim öğlene kadar bişey yemem daha sadece yeşil çay .Öğlen eve gidince bilemiyorum

Merhaba kızlar yazıları tam görebildimmi bilmiyorum bugn bende telden giriyorum siteye ama dun en son öğlen yediğimi falan yazmışım oğlenden sonra 1 sutlu 1 sade neskafe ve yarım portakal yedim evde de 4 5 tane yer fıstığı attm ağzıma ıhlamur içtim bide gunu kapattım...

Bu sabah ise yine kepekli yağsız kaşarlı tost ve az öncede sutlu nescafe içtim... Boaz agrım devam ettiğinden öğlen amacm gene çorba içmek ama bu sefer yanımda 2 portakal 1 elma getrdim çnku ben burda meyveleri tek yemiyorum dun iki portakaldan yaarım yedim bugün de yarım portakal çeyrek elma yesem bile yeter neyse öyle işte gene keyfsz tatsız halsiz birgundym

evetttt öğlen menümde bir değişiklik oldu çorba yerine fleto tavuk vardı bezelyeli ondan yedim biraz geç çıktım çünkü bugün yemeğe biraz midem bulanınca protein yersem tutar diye düşündüm...

saat 13:30 da

1 porsyon bezelyeli tavuk fleto... 3 ufak parça tavuk vardı 2 yemek kaşığı kadar da bezelye

saat 15:20 de falan 1 sütlü nescafe

kızlar suya abanmak istiyorum ama ne kadar uğraşsamda bir yere kadar geliyor... ya çok abandığıma böbreklerim ağrıyor ya illa genzime kaçıyor tüm gün korka korka su içiyorum... lavabo zaten başlı başına bir işkence... bende içebildiğim kadar içiyorum içmemezlik etmiyorum ama ne kadar içebiliyorsam o kadar içiyorum...

Canım yaa canım bir şey çekince nefsin körelene kadar ye mutlaka.. Bir şey olmaz o kadarcıktan
İyi yapmışsın canım benim tavuk daha tok tutar hem. Su meselesinden de böbreklerim ağrıyor diyimce şaşırdım ben içmesem ağrır mesela.. Ya vücut neye ihtiyacımız olduğunu anlatıyor aslında. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım da

Ve menüm.. Sabah tahıllı ekmeğe az peynir koydum yarısını yieyebildim. Öğlen gam bir şeyler yiyecekken midem bulandın yine.. Annem 2 3 tane zeytin yedirdi.. Akşam da bi tabak dolusu çorbaya ekmek doğradım valla onu içtim. Çünkü bir şey yiyemiyorum en azından o tutsun dedim.. Benden bu kadar kızlar.. Nerdesiniizz kızlaaarrr

Kizlar geldim ben
off be ne iki gundu ama tam bi misafir baskini
ben surekli temizlik ve ikram hazirlama mucadelesindeydim ve tabi ki gelemedim sevgili gunlugume
F furey canim cok sagol haklisin ama motivasyonum cok dusuk biraz ara vermeye ihtiyacim olabilir
happy_bride cok iyi gidiyosun canim
gulit_me iyi olmana sevindim toparlan diyeti bosver simdilik
@ftm27 olsun bozsanda yine yaz bize özlüyoruz gidenleri

Evet gelelim iki gunluk menume cok cok duzensiz ara ogunsuz ve ay a k ustuydu ne yazik ki
ve kaç gundur ne misafirlikte ne evimde misafirlerle oturup hic bisey yememistim ama bugun aldim ve tabagimi yedim oglen yemegimi onun yerine saydim
1 dilim sutlu tatli 2 minik kakaolu kurabiye yarim dilim borek yedim tarti oncesi hic istemezdim ama kac gundur kendimi tutmanin odulunu verdim kendime

sonsuz_ol tartı öncesi iyi olmamamış ama 1 günden bir şey olmaz sanırım teşekkür ederim bu arada:) T tatlitambak canım verdin mi peki onu biliyor musun?? Umarım vermişsindir.. Ve ben.. Kaç gündür afedersiniz alttan üstten gidiyorum yemek yiyemiyorum iyice düştüm ya tabi tartıya yansıdı ama bence bu şey ödem yok 56 çıktım. Ama yanıltıcı.. Yoksa böyle değil normalde..

tamam canım o zaman beni diyette düşünmeyin :) menü paylaşmıyım isterseniz, çünkü artk kalori hesabını deniyorum. yani menümde sağlıksız şeylerde var canınız çekmesin. bi haftadır bu yöntemi denemeye başladım. daha çok işime geldi :)
kilo 54, aldıklarımın bi kısmını verdim ama hala artıdayım

yine de moral olmuştur ya en son 58 de takılmıştın, kırılmış hiç olmazsa

Kilom 78.9
Gecen hafta 79.5
giden 600
Gramlarla yarisiyorum resmen
cok moralim bozuk cok

Canim evet kotu oldu ama daha beter saldirmamak icin yedim artik
senin için motive olmustur iyi olmus 56

Yavas yavas canim zaten 54 kilosun zayifsin oyleyken vermek daha zor

Canım ben de kalori hesabı yApıyorum. Ben hesaplarken fitwell programını kullanıyorum. Sen ne kullanıyorsun?? Günlük kalori hedefin ne?? Bi de paylaş menünü.. Ama şunu unutma! Diyelim benin günlük kalorim 1000 olsun. Sbah 135 cal yedim diyelim. Nasılsa az yedim diye geri kalan tüm cal akşam yüklenmemel gerekiyor. Mümkünse öğğnlere dağıt.

Kizlar selam
kizim hasta moralim bozuk
Canımm çok geçmiş olsun nesi var?? Umarım şimdi iyidir..
Evet kızlar moral olarak iyi geldi.. Ama gerçek olmadığını biliyorum ya.. Bugün sabah da eşim kalkmış fırından taze ekmek almış kahvaltı hazırlamış. Kaldırdı beni.. Kaç zamandır beslenmiyorsun dedi kıyamam.. Öyle böyle bir şeyler yedim.. Akşam da bağırsaklarım iyice kötü olunca patates haşladık yanında zeytin peynir yedim. Ayy derslerimi de aksattım bu ara.. Çok moralim bozuluyor.. Ama sağlık daha önemli tabi.. Öyle işte.. Konuşasım varmış demek

çok geçmiş olsun canım, moralini bozma hasta ola ola büyüyecekler. mikroplarla karşılaşarak kuvvetli bi bağışıklık sistemi kurulacak

kız öle deme allah taş yapar, 600 gram güzel bi rakam
Haklisin canim ama benim kizin bagisikligi cok zayif hemen hasta oluyo ve cok zor toparlaniyo perisan vaziyette geziyoruz yani
Bağışıklık icin ozel ilaclar veriyoruz ama iki gun vermesem hemen oksuruk aksirik basliyo
kilo konusu haklsin ama yok ya olmuyo gram gram gorunce moral kalmiyo bende

Grip gibi canim inan ben olsam.bu kadar üzülüyorum cocuklar cok nazik insan dayanamiyo

Konus konus tabi keşke vakit olsa da bende uzun.uzuuuunnn yazsam yaa buraya

Eşinin yaptigi da super incelikmis haa masaallah
bu arada bende debi kalori hesabı programi var ama ona bile girip yazamıyorum ne yedigi m i vakit olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…