Merhaba kızlar yazıları tam görebildimmi bilmiyorum bugn bende telden giriyorum siteye ama dun en son öğlen yediğimi falan yazmışım oğlenden sonra 1 sutlu 1 sade neskafe ve yarım portakal yedim evde de 4 5 tane yer fıstığı attm ağzıma ıhlamur içtim bide gunu kapattım...
Bu sabah ise yine kepekli yağsız kaşarlı tost ve az öncede sutlu nescafe içtim... Boaz agrım devam ettiğinden öğlen amacm gene çorba içmek ama bu sefer yanımda 2 portakal 1 elma getrdim çnku ben burda meyveleri tek yemiyorum dun iki portakaldan yaarım yedim bugün de yarım portakal çeyrek elma yesem bile yeter neyse öyle işte gene keyfsz tatsız halsiz birgundym
Canım yaa canım bir şey çekince nefsin körelene kadar ye mutlaka.. Bir şey olmaz o kadarcıktanben bu sabah tartıldım 70 olmuşum :) ama daha 5 kilo var hedefe boyumda 170 aslında 60 olmalıyım sanırım bilemiyorum 10 kilo daha nasıl veririm.
Kalori hesabı yapmaya devam...
Bu sabah dayanamdım 3,4 parça ekmekle küçük lokmalar yağda yumurta yedim.Şimdi iş yerindeyim öğlene kadar bişey yemem daha sadece yeşil çay .Öğlen eve gidince bilemiyorum
İyi yapmışsın canım benim tavuk daha tok tutar hem. Su meselesinden de böbreklerim ağrıyor diyimce şaşırdım ben içmesem ağrır mesela.. Ya vücut neye ihtiyacımız olduğunu anlatıyor aslında. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım daevetttt öğlen menümde bir değişiklik oldu çorba yerine fleto tavuk vardı bezelyeli ondan yedim biraz geç çıktım çünkü bugün yemeğe biraz midem bulanınca protein yersem tutar diye düşündüm...
saat 13:30 da
1 porsyon bezelyeli tavuk fleto... 3 ufak parça tavuk vardı 2 yemek kaşığı kadar da bezelye
saat 15:20 de falan 1 sütlü nescafe
kızlar suya abanmak istiyorum ama ne kadar uğraşsamda bir yere kadar geliyor... ya çok abandığıma böbreklerim ağrıyor ya illa genzime kaçıyor tüm gün korka korka su içiyorum... lavabo zaten başlı başına bir işkence... bende içebildiğim kadar içiyorum içmemezlik etmiyorum ama ne kadar içebiliyorsam o kadar içiyorum...
Kizlar geldim ben
off be ne iki gundu ama tam bi misafir baskini
ben surekli temizlik ve ikram hazirlama mucadelesindeydim ve tabi ki gelemedim sevgili gunlugume
F furey canim cok sagol haklisin ama motivasyonum cok dusuk biraz ara vermeye ihtiyacim olabilir
happy_bride cok iyi gidiyosun canim
gulit_me iyi olmana sevindim toparlan diyeti bosver simdilik
@ftm27 olsun bozsanda yine yaz bize özlüyoruz gidenleri
sonsuz_ol tartı öncesi iyi olmamamış ama 1 günden bir şey olmaz sanırım teşekkür ederim bu arada:) T tatlitambak canım verdin mi peki onu biliyor musun?? Umarım vermişsindir.. Ve ben.. Kaç gündür afedersiniz alttan üstten gidiyorum yemek yiyemiyorum iyice düştüm ya tabi tartıya yansıdı ama bence bu şey ödem yok 56 çıktım. Ama yanıltıcı.. Yoksa böyle değil normalde..
Canim sen iyi veriyosun sayfana da yazmistim tabloyu bilmiyorum ama yapmaya caliscamBen kilomu yazayim kizlar nerdesinizzzz
84.7 yim tablo olmayinca gecen hafta yi unutup ataraki farki yazamıyorum
Canim evet kotu oldu ama daha beter saldirmamak icin yedim artiksonsuz_ol tartı öncesi iyi olmamamış ama 1 günden bir şey olmaz sanırım teşekkür ederim bu arada:) T tatlitambak canım verdin mi peki onu biliyor musun?? Umarım vermişsindir.. Ve ben.. Kaç gündür afedersiniz alttan üstten gidiyorum yemek yiyemiyorum iyice düştüm ya tabi tartıya yansıdı ama bence bu şey ödem yok 56 çıktım. Ama yanıltıcı.. Yoksa böyle değil normalde..
Yavas yavas canim zaten 54 kilosun zayifsin oyleyken vermek daha zortamam canım o zaman beni diyette düşünmeyin :) menü paylaşmıyım isterseniz, çünkü artk kalori hesabını deniyorum. yani menümde sağlıksız şeylerde var canınız çekmesin. bi haftadır bu yöntemi denemeye başladım. daha çok işime geldi :)
kilo 54, aldıklarımın bi kısmını verdim ama hala artıdayım
Kizlar selam
kizim hasta moralim bozuk
Kilom 78.9
Gecen hafta 79.5
giden 600
Gramlarla yarisiyorum resmen
cok moralim bozuk cok
Canım ben de kalori hesabı yApıyorum. Ben hesaplarken fitwell programını kullanıyorum. Sen ne kullanıyorsun?? Günlük kalori hedefin ne?? Bi de paylaş menünü.. Ama şunu unutma! Diyelim benin günlük kalorim 1000 olsun. Sbah 135 cal yedim diyelim. Nasılsa az yedim diye geri kalan tüm cal akşam yüklenmemel gerekiyor. Mümkünse öğğnlere dağıt.tamam canım o zaman beni diyette düşünmeyin :) menü paylaşmıyım isterseniz, çünkü artk kalori hesabını deniyorum. yani menümde sağlıksız şeylerde var canınız çekmesin. bi haftadır bu yöntemi denemeye başladım. daha çok işime geldi :)
kilo 54, aldıklarımın bi kısmını verdim ama hala artıdayım
Canımm çok geçmiş olsun nesi var?? Umarım şimdi iyidir..Kizlar selam
kizim hasta moralim bozuk
Haklisin canim ama benim kizin bagisikligi cok zayif hemen hasta oluyo ve cok zor toparlaniyo perisan vaziyette geziyoruz yaniçok geçmiş olsun canım, moralini bozma hasta ola ola büyüyecekler. mikroplarla karşılaşarak kuvvetli bi bağışıklık sistemi kurulacak
kız öle deme allah taş yapar, 600 gram güzel bi rakam
Grip gibi canim inan ben olsam.bu kadar üzülüyorum cocuklar cok nazik insan dayanamiyoCanım ben de kalori hesabı yApıyorum. Ben hesaplarken fitwell programını kullanıyorum. Sen ne kullanıyorsun?? Günlük kalori hedefin ne?? Bi de paylaş menünü.. Ama şunu unutma! Diyelim benin günlük kalorim 1000 olsun. Sbah 135 cal yedim diyelim. Nasılsa az yedim diye geri kalan tüm cal akşam yüklenmemel gerekiyor. Mümkünse öğğnlere dağıt.
Canımm çok geçmiş olsun nesi var?? Umarım şimdi iyidir..
Evet kızlar moral olarak iyi geldi.. Ama gerçek olmadığını biliyorum ya.. Bugün sabah da eşim kalkmış fırından taze ekmek almış kahvaltı hazırlamış. Kaldırdı beni.. Kaç zamandır beslenmiyorsun dedi kıyamam.. Öyle böyle bir şeyler yedim.. Akşam da bağırsaklarım iyice kötü olunca patates haşladık yanında zeytin peynir yedim. Ayy derslerimi de aksattım bu ara.. Çok moralim bozuluyor.. Ama sağlık daha önemli tabi.. Öyle işte.. Konuşasım varmış demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?