kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Zaten sarimsakli yogurdu neye koysan tat veriyor.bende deneyecem degisikmis

Canim son cumlene cok guldum ay kiyamam bide sonuc yok diyor.sporun ilk 20 dakikasinda vuvut isinir ve 20 dk dan sonra yag yakmaya baslariz.senin yaptigin kucuk egzersizler yagdan verdirmez ama kilo verme surecinde 10 dk bile yapsan vucut sarkmasini azda olsa engellersin.en basidi bel inceltme hareketi yap sag-sol onun faydasi cok oluyor
Yediklerine gelince karbonhidrat agirlikli olmus yine

canım ben tam buğday,çavdarı ve kepekli ekmegi her hafta dönüşümlü yiyorum.beyaz unla yapılan ekmeği yemeyeli çok uzun zaman oldu

hepimize kocamn günaydınlar.ankara da garip bir hava var.bu yıl kışı her haliyle yaşadık.benim havam yerinde çok şükür son hız devam ediyorum.bu sabah bir yumurta yarım domates bol yeşillik küçük peynir iki tane tutsuz zeytin yedik.iki dilim ekmek hakkım vardı ama kullanmadım yani bi tanesini yiyebildim sadece.dün öğlen yemekhane çıkışı hiç tanımadığım bi bayan yanıma gelip ne kadar zayıflamışşınız çok güzel olmuşsunuz dedi tabi o daha benim 90 kg olduğumu bilmiyo.gerçekten kilomu göstermiiyorum bu büyük bir sanş benim için.bi arkadaş kilo mu bilmediği için tartılsana kesin 75 'e inmişsindir dedi gerçek kilomu duyunca şoka girdi.demek 75 olsam afet olurum olacam ama koydum kafaya önümde verilecek en az 15 kg var ve bunu burada sizin desteğinizle verecem

günaydın kızlar grup topiklerde öyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor..biri yorum yapmayınca öteki de yapmıyor veya sadece bir kişi herkese yorum yapıyor.. hepiniz birbirinize destek olun.. ama kimse yorum yapmıyor diye kendinizi bırakmayın,tabiki birbirinizden güç alın ama en çok da kendinizden güç alın.. sizi takip ediyorum..
sonsuz_ol canım mesaj yazdım sana

Slm kizlar
Sabah arada gorustugum komsu var ona gittim cay sohbet derken eve geldim iyi oldu .
Kahvaltim
1 dilim ç.ekmegi
Yarim haslanmis yumurta
Az beyaz peynir vr cay

Arada turk kahvesi

Ogleni yapmayacam cunku aksama lahana sarmasi yapcam dengelemeye calisiyorum fakatt cok aciktim...
Bu arada dunku odemi attim normale dondum cok sukur

Evvet ogleni atlattim yemedim bu yuzdenn
7 tane lahana sarmasi
1 kase yogurt
Ayrica dipnot: pirinc oranini baya aza indirgeyip bol sogan ,maydonoz ve kucuk parcalar halinde tavuk eti koydum

Evet canim yürü
Sagol canim dikkate alacagim dediklerini

Canim senin gidisat cok güzel valla darisi basima insaallah

Baktım canim cok tesekkurler

Komsuya gitmen iyi olmus canim kisada olsa insanin kafasi dağılması iyi oluyor
menunde çok iyi 7 tanede kaldiysan harika

Selam kizlar
menum Sabah 2 dilim koy ekmegi
1 haşlanmış yumurta zeytin 2 kasik pekmez
ara kucuk 1 portakal 10 badem
oglen 5 kasik patates yemegi 2 kofte bir kase yogurt
ara yok
aksam 7-8 kasik kuru fasulye salata
ara 1 kucuk cezerye tadimlik
kizlar bi kac gun sebze yok menumde pazarda don olduğu için hic bisey yoktu market urunu de sevmiyorum

Gunaydin kizlar
Sabah kahvaltim
Cay
Kizimin yumurtasindan 2 catal yedim
1 tane kucuk pişi

günaydın arkadaşlar.bu sabah yağsız tuzsuz menemen yaptık kocamla.aslında iki gün üst üste yumurta yemiyoruz ara veriyoruz ama bu sabah yedik.tuzsuz yumurta hiç sevmem ama bol nane kekikle telafi ettik.dünden beri aklımda tatlı var.çikolata değil ama tatlı şerbetli olandan ama kendimi kandırıp unutmaya çalışıyorum.dünden beri zaten bi baş ağrısı geçmedi etrafımdaki herkes öyle herkeste bir yorgunluk hali var.iş yerinde kafama yazmayı sarıp mengene gibi başımı sarıp oturasım var

Günaydın kızlar... öncelikle alıntılarıla başlayayım zira dün siteye giremedim...

Canım ben gerginlik derken öyle hani kavga tartışma gibi demedim... sonuçta çoğumuzun serzenişi bi can sıkıntısı bir patlamadan oluşur o bakımdan demiştim ama artık toparladık sanırım bu yanlış anlaşılmaları tmm koca bir pasta yesemde söylicem bundan böyle...

hiiii annecimmm ben kesin bittim o zamannnn

Bunu okurken portakalım ağzımda kaldı 2. Bu! Çiğnesem mi yutsam mı ya ben meyveyi ilaç olarak düşünüyorum. Çünkü ben hemen hasta olurım. Vştamin yerine işte

çok güldüm yazına ya... çiğne ve yut tabiiki... meyvede ne kadar şeker varsa da doğal şeker o zarar vermez. sonuçta günde 1 kilo yemek değil amaç her ne kadar doğal şeker olsa da ondaki fazlası zarar ama fazlası... yemekte gerekio ben 1 hafta meyveyi kaldırdım dudağımdaki uçuklar geçmek bilmediği gibi ikincisi çıktı...birde mesela elmanın portakalın ekşisi yenirse daha iyi olur misal...

Ya aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bir test varmış hangş yşyecek sana dokunuyor ya da fayda sağlıyor diye.. İmkan olsa ondan yapmak lazım.. Hoş kesin en sevdiğim şeyler bana zarar veriyordur

canım ben onu duydum ama sanırım o biraz pahalı bir testmiş yurt dışına yollanıyormuş falan ama şimdi bizim burda yapılıyormu hiç bilmiyorum...

eveeeetttt o zaman ben hemen sana ilk yorumumu yapayım

sabah kahvaltıda 1 dilim tam buğday ve yarım simit karbonhidrat açısından çok olmuş ya yarım simit yada 2 dilim tam buğday yiyebilirsin onun yerine çünkü susam zaten başlı başına bir kalori bombardımanı... spor konusuna gelince havalar ısınmaya başladı artık akşamlarıda yürüyüş fasılları açılabilir mesela...

bu arada ben kendi dünki bildirirmime geçeyim...

sabah 2 dilim köy ekmeği
1 kk dan az beyaz peynir
1 kk kadar kaşar peynir çok oldu biliyorum
5 6 hindi salam bunuda kaçırdım
5 siyah zeytin
3 yeşil zeytin

daha da birşey yemedim taaki akşama kadar dışardaydık zaten hep yürüdük yürüdük biton

akşam

1.5 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı kapuska
3 tane but tavuk
1 tavukla beraber közlenmiş yeşil biber

daha sonra gene azcık yer fıstığı yedim ve isyanı bastım o da değişik hem yiyorum hep ablama sitem ediyorum aslında sitemim ona değil kendime ama işte değişiğim bende bi...

artık dedim birbirmize yasaklıcaz ve sen yemek istiosan ben ben yemek istiosam sen engelle dedim...

bu hafta kilo almaktan korkuyorum kızlar bu fıstık bozdu beni...

Cok iyi gidiyorsun tatliyihic dusunme sen cok azimlisin
Basagrisi ,yorgunluk herkeste var gercekten mevsim degisikligindendir belki.istanbulda bugun yaz havasi var ,gecen hafta kar yagiyodu

Aynen canim uyarilarini bekliyorum..

Sende sabah salami yemeseymissin iyi olurmus.hazir gidalar daha zor yakiliyor bos kalori..
aksamda tavuk fazla kacmis eger buyukse.
Ama yinede cok agir olmamis .karbanhidrat yada yag yonunden agir olsaydi telafisi daha zor oluyor.
ablanla birbirinize destek olun ne guzel yoldasin var.bizim evde bana kostek 3 kisi var :))

ben size katılmak istiyorum bayanlar. 79.750 ile başladım 70 e indim.4 aydır dikkat etmiyorum şimdi 72
aynı şevkle yeniden başladım şimdi pazartesiden beri devam HEDEF 65
Ben daha öncede kalori hesabı yaparak verdim yani gün içinde ne yediysem netten bakıyordum ve günlük 1000 kaloriyi asla geçmiyordum. yani canım tatlı isterse tabiki makul bir ölçüde yiyordum kaç kalori aldığıma yaklaşık bakıyordum.Buna göre bir dahaki öğün en az kalroyle geçiriyordum yada biraz fala yürüyordum.

Böylece kendime yasak koyup delirmiyordum hemde kilo vermekten vazgeçmiyordum :)

tabiki yeşil çay ve bolllll bolllll suuuu

HEPİMİZE KOLAY GELSİN

Son düzenleme:
Kuzlar merhaba.. Ben dün 10 saat acildeydim şimdi açtım gözümü.. Dün hiçbir şey yiyemedim. Sadece serumla bealwndim. Mikrop kapmışım ishal mide buşantısı.. Şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum. Annem geldi çorba yaptı. Onu içeceğim şimdi. Akşama iyi olursan katılırım muhabbetinize. Aman diyim kızlar çok dikkat edin siz de.. Salgınmış bu acil doluydu. Özellikle ateşle gekiyormuş. Dikkat edin hasta ılmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…