kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Cok gecmisolsun .dikkat kendine sıvısız kalma .toparlan yine gelirsin

Hosgeldin,ne guzel vermissin yine verirsin.ben kalori sayimini beceremedim 850 yi gecmedigim halde yerimde saydim hep.bide bi yiyecegin kalorisi her sitede farkli yaziyor sen nerden bakiyosun?

diyetkolik diye bir site ben ordan baktım ben .

İnşallah çok kararlıyım 65 e kadar devam

Geçmiş olsun canım allah şifa versin herseyden önemlisi saglik

Canim kiyamam noldu sana sen forum un pozitif kizisin sifa bul insaallah biran once

Haklisin canim.ama o hatayi her zaman yapmıyorum annemlerde yaptim daha yok

Selam kizlar anca girebildim kizimi uyutup
menum
sabah 2dilim koy ekmegi peynir zeytin 1 kaşık pekmez
ara yarim muz 1 cay bardagi zencefil ve tarcinlo süt
oglen 7-8 kasik mercimek plavi bir kase yogurt
ara bir kucuk biber dolmasi
aksam 1,5 pirzola tavuk bir kac kare patates ve salata
ara 1 dilim elma 1 dilim armut bir isirik muz

Kizlar bu haftada eksi gormezsem bi sure ayrilcam cunku motivasyonum cok dusuk
bu arada semiree catlaw ve ftm27 nerdesiniz kuzular ya

bence böyle yaparsan motivasyonun daha da gider sen motivasyonu yenmelisin . Moral bozukluğu da neymiş de ve yenilme benimde daha önce 2,3 hafta hiç eksi göremediğim olmuştu ama sonra arada fark kapanıyor emin ol metobolizmanın bir oyunu bu bize bence rejimi bırakalım diye :) ama sonra duraklama dönemi bitince eski hızına kavuşuyor giden kilolar.

Konuyu sen açmışken gitmek olmaz bence bira daha düşün yada seni motive edecek başka bir yer varsa biz oraya gelelim. Yazılanlar çok güzel ve destek verici

Bir daha düşün bence gitmeyi

yorucu bir gecenin sabahından günaydın.oğlum ateşlendi dün gece.çok şükür iyiydi sabah ama gece sürekli kalkıp kontrol ettiğimiz duş aldırdığımız için sabah zor kalktık.ama her ne şartta olursak olalım diyeti bozmadıkhafif kahvaltımızı yaptık.şu anda iş yerinde de sularımı içmeye başladım.hepimize hayırlı cumalar

kuzum kilo aldim o yuzden cok bunaldim. hemen kacirdigimda iki kilo birden aliyorum. okuyorum sizi ama hic yazasim gelmiyo. ne diim ki pis bogazimi tutamadim geri kilo aldim diyip sizin motivasyonunuzla oynamak istemedim

Hoş geldin canım aramıza

çok geçmiş olsun canım sanırım bende bugün hasta oldum boazım ağrıo souk souk terliyorum... bugün doğru düzgün yemek yiyemedim

kızlar dün den başliyim saymaya

sabah

1 kk beyaz peynir
1 kk dan az kaşar peynir
3 siyah 3 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığından fazla acuka

öğlenden sonra 1 avuç kadar beyaz leblebi

akşam balık ve salata yedim

ekmek yemedim ama balık işlemi uzun sürdüğünden azcık geç yedim yemeği o da rahatsız etti sonrasında tabi yeşil çay içtim dün pek hoşuma gitmedi diyetim...

bu sabah ise

1 kepekli yağsız tost

öğlen den önce sütle yapılmış nescafe

öğlen 1 kase ezo gelin

boazım öyle bir ağrıyorki sabah midem bulanıyor die zor yedim tost u... offf çok keyifsizim çok

yanımda iki portakal var birde ara ara ılık limonlu su içiyorum...

kuzum kilo aldim o yuzden cok bunaldim. hemen kacirdigimda iki kilo birden aliyorum. okuyorum sizi ama hic yazasim gelmiyo. ne diim ki pis bogazimi tutamadim geri kilo aldim diyip sizin motivasyonunuzla oynamak istemedim

böyle düşünmeyin canım ya elbet hepimizin kilosunda durma alma ve verme dönemleri olacak o yüzden üzme kendini... sen gene bildirimlerine devam et her ne olursa olsun... sonuçta burda bir kaçamak yaparsın iki yaparsın üçüncüye kendin dersin ben yapmiyim artık ya diye... salmak yok kendimizi asıl pes edip yazmazsanız düşer motivasyonumuz...

Tatlitambak arada bize ugra ve fikir ver
bu uygulamanda cok yarali ara ara bazi besinleri kesmek vucudu sasirtmak lazim bence de

Canim kiyamam noldu sana sen forum un pozitif kizisin sifa bul insaallah biran once
Teşekkür ederim canım.. Ayy çok mutlu oldum böyle dediğine

Ve ben çok iyiyim bugün sabah az ekmeğe beyaz peynir koyup yedim. Demin de 2 tane galeta çubuk yedim.. Akşama da ninayet pırasamı yaptım tavuğu çıkarmadığım içim dokunmayınzeynebime gibi yapamadım ama en kısa zamanda onu da deniycem..

Kızlar kimse yazmamış mı yoksa ben mi göremiyorum telden girdiğim için??? Neyse ben yazayım bari.. Benim midem kötü oldu bu sebeple sadece 1 kepçe tarhana içtim. Bu kadar benden de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…