Cok gecmisolsun .dikkat kendine sıvısız kalma .toparlan yine gelirsinKuzlar merhaba.. Ben dün 10 saat acildeydim şimdi açtım gözümü.. Dün hiçbir şey yiyemedim. Sadece serumla bealwndim. Mikrop kapmışım ishal mide buşantısı.. Şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum. Annem geldi çorba yaptı. Onu içeceğim şimdi. Akşama iyi olursan katılırım muhabbetinize. Aman diyim kızlar çok dikkat edin siz de.. Salgınmış bu acil doluydu. Özellikle ateşle gekiyormuş. Dikkat edin hasta ılmayın
Hosgeldin,ne guzel vermissin yine verirsin.ben kalori sayimini beceremedim 850 yi gecmedigim halde yerimde saydim hep.bide bi yiyecegin kalorisi her sitede farkli yaziyor sen nerden bakiyosun?ben size katılmak istiyorum bayanlar. 79.750 ile başladım 70 e indim.4 aydır dikkat etmiyorum şimdi 72
aynı şevkle yeniden başladım şimdi pazartesiden beri devam HEDEF 65
Ben daha öncede kalori hesabı yaparak verdim yani gün içinde ne yediysem netten bakıyordum ve günlük 1000 kaloriyi asla geçmiyordum. yani canım tatlı isterse tabiki makul bir ölçüde yiyordum kaç kalori aldığıma yaklaşık bakıyordum.Buna göre bir dahaki öğün en az kalroyle geçiriyordum yada biraz fala yürüyordum.
Böylece kendime yasak koyup delirmiyordum hemde kilo vermekten vazgeçmiyordum :)
tabiki yeşil çay ve bolllll bolllll suuuu
HEPİMİZE KOLAY GELSİN
Sağol canım. 1 kase ekşili şehriye çorbası içtim. Bol bol su içiyorum kızlar.. Benimki doğal diyet olduCok gecmisolsun .dikkat kendine sıvısız kalma .toparlan yine gelirsin
Sağol canım. 1 kase ekşili şehriye çorbası içtim. Bol bol su içiyorum kızlar.. Benimki doğal diyet oldu
Teşekkür ederim canım.. Zaten çorbadan başka bir şey yiyeniyorun ki yine çorba içtim o kadarGeçmiş olsun canım. Dieyti takma sagligin daha onemli
Geçmiş olsun canım allah şifa versin herseyden önemlisi saglikKuzlar merhaba.. Ben dün 10 saat acildeydim şimdi açtım gözümü.. Dün hiçbir şey yiyemedim. Sadece serumla bealwndim. Mikrop kapmışım ishal mide buşantısı.. Şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum. Annem geldi çorba yaptı. Onu içeceğim şimdi. Akşama iyi olursan katılırım muhabbetinize. Aman diyim kızlar çok dikkat edin siz de.. Salgınmış bu acil doluydu. Özellikle ateşle gekiyormuş. Dikkat edin hasta ılmayın
Cok iyi canimGunaydin kizlar
Sabah kahvaltim
Cay
Kizimin yumurtasindan 2 catal yedim
1 tane kucuk pişi
Canim kiyamam noldu sana sen forum un pozitif kizisin sifa bul insaallah biran onceKuzlar merhaba.. Ben dün 10 saat acildeydim şimdi açtım gözümü.. Dün hiçbir şey yiyemedim. Sadece serumla bealwndim. Mikrop kapmışım ishal mide buşantısı.. Şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum. Annem geldi çorba yaptı. Onu içeceğim şimdi. Akşama iyi olursan katılırım muhabbetinize. Aman diyim kızlar çok dikkat edin siz de.. Salgınmış bu acil doluydu. Özellikle ateşle gekiyormuş. Dikkat edin hasta ılmayın
Günaydın kızlar... öncelikle alıntılarıla başlayayım zira dün siteye giremedim...
Canım ben gerginlik derken öyle hani kavga tartışma gibi demedim... sonuçta çoğumuzun serzenişi bi can sıkıntısı bir patlamadan oluşur o bakımdan demiştim ama artık toparladık sanırım bu yanlış anlaşılmaları tmm koca bir pasta yesemde söylicem bundan böyle...
hiiii annecimmm ben kesin bittim o zamannnn
çok güldüm yazına ya... çiğne ve yut tabiiki... meyvede ne kadar şeker varsa da doğal şeker o zarar vermez. sonuçta günde 1 kilo yemek değil amaç her ne kadar doğal şeker olsa da ondaki fazlası zarar ama fazlası... yemekte gerekio ben 1 hafta meyveyi kaldırdım dudağımdaki uçuklar geçmek bilmediği gibi ikincisi çıktı...birde mesela elmanın portakalın ekşisi yenirse daha iyi olur misal...
canım ben onu duydum ama sanırım o biraz pahalı bir testmiş yurt dışına yollanıyormuş falan ama şimdi bizim burda yapılıyormu hiç bilmiyorum...
eveeeetttt o zaman ben hemen sana ilk yorumumu yapayım
sabah kahvaltıda 1 dilim tam buğday ve yarım simit karbonhidrat açısından çok olmuş ya yarım simit yada 2 dilim tam buğday yiyebilirsin onun yerine çünkü susam zaten başlı başına bir kalori bombardımanı... spor konusuna gelince havalar ısınmaya başladı artık akşamlarıda yürüyüş fasılları açılabilir mesela...
bu arada ben kendi dünki bildirirmime geçeyim...
sabah 2 dilim köy ekmeği
1 kk dan az beyaz peynir
1 kk kadar kaşar peynir çok oldu biliyorum
5 6 hindi salam bunuda kaçırdım
5 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
daha da birşey yemedim taaki akşama kadar dışardaydık zaten hep yürüdük yürüdük biton
akşam
1.5 yemek kaşığı pırasa
2 yemek kaşığı kapuska
3 tane but tavuk
1 tavukla beraber közlenmiş yeşil biber
daha sonra gene azcık yer fıstığı yedim ve isyanı bastım o da değişik hem yiyorum hep ablama sitem ediyorum aslında sitemim ona değil kendime ama işte değişiğim bende bi...
artık dedim birbirmize yasaklıcaz ve sen yemek istiosan ben ben yemek istiosam sen engelle dedim...
bu hafta kilo almaktan korkuyorum kızlar bu fıstık bozdu beni...
Kizlar bu haftada eksi gormezsem bi sure ayrilcam cunku motivasyonum cok dusuk
bu arada semiree catlaw ve ftm27 nerdesiniz kuzular ya
Kizlar bu haftada eksi gormezsem bi sure ayrilcam cunku motivasyonum cok dusuk
ben size katılmak istiyorum bayanlar. 79.750 ile başladım 70 e indim.4 aydır dikkat etmiyorum şimdi 72
aynı şevkle yeniden başladım şimdi pazartesiden beri devam HEDEF 65
Ben daha öncede kalori hesabı yaparak verdim yani gün içinde ne yediysem netten bakıyordum ve günlük 1000 kaloriyi asla geçmiyordum. yani canım tatlı isterse tabiki makul bir ölçüde yiyordum kaç kalori aldığıma yaklaşık bakıyordum.Buna göre bir dahaki öğün en az kalroyle geçiriyordum yada biraz fala yürüyordum.
Böylece kendime yasak koyup delirmiyordum hemde kilo vermekten vazgeçmiyordum :)
tabiki yeşil çay ve bolllll bolllll suuuu
HEPİMİZE KOLAY GELSİN
Kuzlar merhaba.. Ben dün 10 saat acildeydim şimdi açtım gözümü.. Dün hiçbir şey yiyemedim. Sadece serumla bealwndim. Mikrop kapmışım ishal mide buşantısı.. Şimdi şimdi yavaş yavaş hareket ediyorum. Annem geldi çorba yaptı. Onu içeceğim şimdi. Akşama iyi olursan katılırım muhabbetinize. Aman diyim kızlar çok dikkat edin siz de.. Salgınmış bu acil doluydu. Özellikle ateşle gekiyormuş. Dikkat edin hasta ılmayın
kuzum kilo aldimo yuzden cok bunaldim. hemen kacirdigimda iki kilo birden aliyorum. okuyorum sizi ama hic yazasim gelmiyo. ne diim ki pis bogazimi tutamadim geri kilo aldim diyip sizin motivasyonunuzla oynamak istemedim
Tatlitambak arada bize ugra ve fikir ver
bu uygulamanda cok yarali ara ara bazi besinleri kesmek vucudu sasirtmak lazim bence de
Teşekkür ederim canım.. Ayy çok mutlu oldum böyle dediğineCanim kiyamam noldu sana sen forum un pozitif kizisin sifa bul insaallah biran once
Selam kizlar anca girebildim kizimi uyutup
menum
sabah 2dilim koy ekmegi peynir zeytin 1 kaşık pekmez
ara yarim muz 1 cay bardagi zencefil ve tarcinlo süt
oglen 7-8 kasik mercimek plavi bir kase yogurt
ara bir kucuk biber dolmasi
aksam 1,5 pirzola tavuk bir kac kare patates ve salata
ara 1 dilim elma 1 dilim armut bir isirik muz[/QUOTE Canım sen de düzenli yiyorsun ben beğeniyorum senin menü düzenini
Olma öyle!!! Oy birliğiyle reddedildi bu önerim! Aksine canım daha motive olucaz olmaz vallaKizlar bu haftada eksi gormezsem bi sure ayrilcam cunku motivasyonum cok dusuk
Canııımm çok geçmiş olsun güzel çocuğuna.. Ve helal olsun aferim sana diyet motivasyonunyorucu bir gecenin sabahından günaydın.oğlum ateşlendi dün gece.çok şükür iyiydi sabah ama gece sürekli kalkıp kontrol ettiğimiz duş aldırdığımız için sabah zor kalktık.ama her ne şartta olursak olalım diyeti bozmadıkhafif kahvaltımızı yaptık.şu anda iş yerinde de sularımı içmeye başladım.hepimize hayırlı cumalar
Canım olur mu öyle.. Niye bozasın biz senin motivasyonunu arttırırız.. Ben de sen gibiyim iki yiyim hemen kilo alırım. Canını sıkma..kuzum kilo aldimo yuzden cok bunaldim. hemen kacirdigimda iki kilo birden aliyorum. okuyorum sizi ama hic yazasim gelmiyo. ne diim ki pis bogazimi tutamadim geri kilo aldim diyip sizin motivasyonunuzla oynamak istemedim
Canım çok geçmiş olsun.. Bol bok su iç sen de su boğazındaki mikropları da kırar.. Dikkat et kendineHoş geldin canım aramıza
çok geçmiş olsun canım sanırım bende bugün hasta oldum boazım ağrıo souk souk terliyorum... bugün doğru düzgün yemek yiyemedim
kızlar dün den başliyim saymaya
sabah
1 kk beyaz peynir
1 kk dan az kaşar peynir
3 siyah 3 yeşil zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığından fazla acuka
öğlenden sonra 1 avuç kadar beyaz leblebi
akşam balık ve salata yedim
ekmek yemedim ama balık işlemi uzun sürdüğünden azcık geç yedim yemeği o da rahatsız etti sonrasında tabi yeşil çay içtim dün pek hoşuma gitmedi diyetim...
bu sabah ise
1 kepekli yağsız tost
öğlen den önce sütle yapılmış nescafe
öğlen 1 kase ezo gelin
boazım öyle bir ağrıyorki sabah midem bulanıyor die zor yedim tost u... offf çok keyifsizim çok
yanımda iki portakal var birde ara ara ılık limonlu su içiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?