kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Kizlar bugun berbatti kizimin nazindan hic bisey hazirlayip yiyemedim hazır ve kuru seyler yedim maalesef ki yarin cok dikkat etcem insaallah

canım fatsecret kullanıyorum. benim çok düşük olmuo zaten kaloriler :) en düşük 1000 kalori, en yüksek 2000 ortalama genelde aldığım 1300 oluyor 2000 sadece haftasonları oluyo

çok geçmiş olsun canım. kiloyu da kafana takma

Kizlar bugun berbatti kizimin nazindan hic bisey hazirlayip yiyemedim hazır ve kuru seyler yedim maalesef ki yarin cok dikkat etcem insaallah

olsun canım bugün telafi edersin

kızlar dünün menüsünü paylaşayım ama kötü örnek oluo derseniz paylaşmam

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar
2 ceviz
4 adet iri yeşil zeytin
1 yemek kaşığı acuka
çeyrek bazlama
az tereyağı

öğle
yarım porsiyon profiterol(362 kalori, yedikten sonra gördüm ne yazıkki)
yarım porsiyon kazandibi

akşam
10 kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz
1 dilim beyaz ekmek

ara
2 tane bademli kavala kurabiyesi

günaydınnnnn

Kesinlikle kalori hesabı yapın ben oyle çok kolay kilo veriyorum hem de canım bişey isteyince delirmiyorum .
ben bu sbah sadece 4 adet etiform yedim o kadar şuanda işteyim başka bişeye vaktim olmaz sanırım.Öğlende fırında patates getirdim evden dışardan yemek söylemek yerine onu yiycem.
Bu haftaya 70 ile başladım. Haftayı 68 le bitirmek nasip olur inşallah.

Çalışan bayanlar öğlenleri napıyorsunuz evde olunca diyet yapmak daha mı kolay acaba şanssız hissetim kendimi.

yeni bir haftaya kocaman günaydınn. diyet nasıl geçiyor derseniz iyi geçiyor ama bilmiyorum sanki kilo vermem durdu gibi.tartıya da çıkmayınca anlamıyorum ama ne olursa olsun diyete devam edeceğim

Günaydın kızlar dün giremedim hiç siteye üzgünüm...

dün tartıldım ama ihmal etmedim ve sonuç aynı 89 hiç verememişim bu hafta... yediğim fıstık fındıklar böle kendini belli etti işte... neyse en azından almamışım...

dün diyetimde çok performans sağlayamadım... aslında bugun dukanımsı bişiye başlıcam diye sanırım biraz dün karbonhidratın tadına varayım istedim...

dün sabah iyiydi
2 tane tombik kepekli ufak ekmekler var 50 gr yoktur tanesi
5 civarı zeytin
2 salam
1 kk dan az peynir
domates salatalık

öğlen kaşarlı simit ve çay

saat 16:00 da
1 kutu süt
1 paket etiform

akşam evde ama biiraz geç saatti

böğürtlenli yoğurt

birde öncesinde 1 yemek kaşığı kadar leblebi falan yemiştim...

bu sabaha gelirsek

1 tane yulaf kepeğinden ufak muffin kalıbında yapılmış ekmek
1 kk dan fazla peynir

miğrenim olduğu için ben dukanın ilk saf protein kısmını atlıyorum... öğlen ne yicez bakalım...

valla canım bende anlamadım ki neden ağrıyor... hani 2 litre falan içsem fena değil ama geçince içten içten ağrı yapıyor çokmu zorluyorum napıorum

yok canım ya bu hafta hiç veremedim ki moralim bozuldu açıkcası.. ama şöle bişi var kendimi vermemiş gibi hissetmiyorum nednse... çünkü kemerim geriledi... nasıl aynı çıkıorm anlamadım...

Kizlar selam
kizim hasta moralim bozuk

canım çok geçmiş olsun umarım ciddi birşeyi yoktur...

Slm kizlar
Haftasonu evdedegildim o yuzden tartilamadim

Gecen hafta sanirim 71.7 idim
Bu hafta da ayniyi.

canım ben iş yerimde çıkan yemeklerden az az yiyorum, bu gün hamburger ve salata yedim mesela(ne komik dimi iş yerinde hamburger çıkıyo )

Tekrar geçmiş olsun canım tabi önce miniğin sağlığı.. Diyete takma kafanı..

Canım ya programda her şeyin cal yazıyor mu?? Benimkinde hepsi yaMıyor.. Evet bence de cal hesabı çok mantıklı.. Ben de yapıyorum cal hesAbı.. Tavsiye de ederim

Bugüne gelince.. Sabah normal kahvaltımı yaptım ama ben beyaz ekmek yedim. Çünkü kepek ekmek midemi bulandırdı.. Akşama kadar bşr şey yiyemedim. Akşam da tavuklu patates yapmıştım. Ondan yedim ekmeksiz. Bir de 3 yemek kaşığı pilav yedim. Yoğurtla birlikte. Benden de böyle

Canim menun gayet iyi sadece tatlilar var ama onu da kalori hesabiyle dengelemissindir
valla bende tatli olmadan yapamıyorum ya

Canim senin bi hafta durup bi hafta gidiyo dikkat ettiysen hic moral bozma haftaya göreceğin eksileri düşün bak kemerinde bol geliyomus onemli olanda bu

Selam kizlar

Kizim ayni burnu cok tikali bu yuzden rahat uyuyamiyo ve surekli uyaniyo insaallah en yakin zamanda iyi olacak hepinize teşekkürler

Menume gelince
sabah hatta oglen
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 yemek kaşığı lor
1 avuc kadar maydanoz
ara 1 elma
Ikindi 1 kase muhallebi 1 kupa nescafe
aksam 200 gram brokoli haslanmis
Uzerine boll yogurt 1 kasik z.yagi ve yesil salata
ara 1 avuc beyaz leblebi 1 fincan ihlamur
karbonhidrat almamaya çalıştım dünü dengelesin diye ne kadar basardim bilmiyorum

Nisanin başına 75 olmaliyim en azindan yaklasmaliyim yoksa kendi yuzume tukurcem inanin

Iste benim menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
3 dal marol
yarim kk peynir

ara
1 bardak tarçınlı süt

oglen
tost +ayran

ara
yeşilçay+ 2 gun kurusu kayısı

ara
1 bardak ayran +3 ceviz ici

aksam avuçiçi kadar izgara tavuk
salata
1 bardak ayran

ara
yeşilçay ve elma

canim menun vence diger gunlere nazaran bugun cok daha iyisin. Boyle devam etmelisin bence

Bu arada kizin icin cok gecmis olsun canim. Ne kadarlikti kizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…