Canım ben de kalori hesabı yApıyorum. Ben hesaplarken fitwell programını kullanıyorum. Sen ne kullanıyorsun?? Günlük kalori hedefin ne?? Bi de paylaş menünü.. Ama şunu unutma! Diyelim benin günlük kalorim 1000 olsun. Sbah 135 cal yedim diyelim. Nasılsa az yedim diye geri kalan tüm cal akşam yüklenmemel gerekiyor. Mümkünse öğğnlere dağıt.
Haklisin canim ama benim kizin bagisikligi cok zayif hemen hasta oluyo ve cok zor toparlaniyo perisan vaziyette geziyoruz yani
Bağışıklık icin ozel ilaclar veriyoruz ama iki gun vermesem hemen oksuruk aksirik basliyo
kilo konusu haklsin ama yok ya olmuyo gram gram gorunce moral kalmiyo bende
Kizlar bugun berbatti kizimin nazindan hic bisey hazirlayip yiyemedim hazır ve kuru seyler yedim maalesef ki yarin cok dikkat etcem insaallah
tamam canım o zaman beni diyette düşünmeyin :) menü paylaşmıyım isterseniz, çünkü artk kalori hesabını deniyorum. yani menümde sağlıksız şeylerde var canınız çekmesin. bi haftadır bu yöntemi denemeye başladım. daha çok işime geldi :)
kilo 54, aldıklarımın bi kısmını verdim ama hala artıdayım
Canım yaa canım bir şey çekince nefsin körelene kadar ye mutlaka.. Bir şey olmaz o kadarcıktan
İyi yapmışsın canım benim tavuk daha tok tutar hem. Su meselesinden de böbreklerim ağrıyor diyimce şaşırdım ben içmesem ağrır mesela.. Ya vücut neye ihtiyacımız olduğunu anlatıyor aslında. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım da
Kizlar geldim ben
off be ne iki gundu ama tam bi misafir baskini
ben surekli temizlik ve ikram hazirlama mucadelesindeydim ve tabi ki gelemedim sevgili gunlugume
F furey canim cok sagol haklisin ama motivasyonum cok dusuk biraz ara vermeye ihtiyacim olabilir
happy_bride cok iyi gidiyosun canim
gulit_me iyi olmana sevindim toparlan diyeti bosver simdilik
@ftm27 olsun bozsanda yine yaz bize özlüyoruz gidenleri
Kizlar selam
kizim hasta moralim bozuk
günaydınnnnn
Kesinlikle kalori hesabı yapın ben oyle çok kolay kilo veriyorum hem de canım bişey isteyince delirmiyorum .
ben bu sbah sadece 4 adet etiform yedim o kadar şuanda işteyim başka bişeye vaktim olmaz sanırım.Öğlende fırında patates getirdim evden dışardan yemek söylemek yerine onu yiycem.
Bu haftaya 70 ile başladım. Haftayı 68 le bitirmek nasip olur inşallah.
Çalışan bayanlar öğlenleri napıyorsunuz evde olunca diyet yapmak daha mı kolay acabaşanssız hissetim kendimi.
Tekrar geçmiş olsun canım tabi önce miniğin sağlığı.. Diyete takma kafanı..Kizlar bugun berbatti kizimin nazindan hic bisey hazirlayip yiyemedim hazır ve kuru seyler yedim maalesef ki yarin cok dikkat etcem insaallah
Canım ya programda her şeyin cal yazıyor mu?? Benimkinde hepsi yaMıyor.. Evet bence de cal hesabı çok mantıklı.. Ben de yapıyorum cal hesAbı.. Tavsiye de ederimkızlar dünün menüsünü paylaşayım ama kötü örnek oluo derseniz paylaşmam
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar
2 ceviz
4 adet iri yeşil zeytin
1 yemek kaşığı acuka
çeyrek bazlama
az tereyağı
öğle
yarım porsiyon profiterol(362 kalori, yedikten sonra gördüm ne yazıkki)
yarım porsiyon kazandibi
akşam
10 kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz
1 dilim beyaz ekmek
ara
2 tane bademli kavala kurabiyesi
Canim menun gayet iyi sadece tatlilar var ama onu da kalori hesabiyle dengelemissindirkızlar dünün menüsünü paylaşayım ama kötü örnek oluo derseniz paylaşmam
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar
2 ceviz
4 adet iri yeşil zeytin
1 yemek kaşığı acuka
çeyrek bazlama
az tereyağı
öğle
yarım porsiyon profiterol(362 kalori, yedikten sonra gördüm ne yazıkki)
yarım porsiyon kazandibi
akşam
10 kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz
1 dilim beyaz ekmek
ara
2 tane bademli kavala kurabiyesi
Canim senin bi hafta durup bi hafta gidiyo dikkat ettiysen hic moral bozma haftaya göreceğin eksileri düşün bak kemerinde bol geliyomus onemli olanda buGünaydın kızlar dün giremedim hiç siteye üzgünüm...
dün tartıldım ama ihmal etmedim ve sonuç aynı 89 hiç verememişim bu hafta... yediğim fıstık fındıklar böle kendini belli etti işte... neyse en azından almamışım...
dün diyetimde çok performans sağlayamadım... aslında bugun dukanımsı bişiye başlıcam diye sanırım biraz dün karbonhidratın tadına varayım istedim...
dün sabah iyiydi
2 tane tombik kepekli ufak ekmekler var 50 gr yoktur tanesi
5 civarı zeytin
2 salam
1 kk dan az peynir
domates salatalık
öğlen kaşarlı simit ve çay
saat 16:00 da
1 kutu süt
1 paket etiform
akşam evde ama biiraz geç saatti
böğürtlenli yoğurt
birde öncesinde 1 yemek kaşığı kadar leblebi falan yemiştim...
bu sabaha gelirsek
1 tane yulaf kepeğinden ufak muffin kalıbında yapılmış ekmek
1 kk dan fazla peynir
miğrenim olduğu için ben dukanın ilk saf protein kısmını atlıyorum... öğlen ne yicez bakalım...
canim menun vence diger gunlere nazaran bugun cok daha iyisin. Boyle devam etmelisin benceSelam kizlar
Kizim ayni burnu cok tikali bu yuzden rahat uyuyamiyo ve surekli uyaniyo insaallah en yakin zamanda iyi olacak hepinize teşekkürler
Menume gelince
sabah hatta oglen
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 yemek kaşığı lor
1 avuc kadar maydanoz
ara 1 elma
Ikindi 1 kase muhallebi 1 kupa nescafe
aksam 200 gram brokoli haslanmis
Uzerine boll yogurt 1 kasik z.yagi ve yesil salata
ara 1 avuc beyaz leblebi 1 fincan ihlamur
karbonhidrat almamaya çalıştım dünü dengelesin diye ne kadar basardim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?