kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Canim senin menun de cok guzel darisi basima

canım çoğu şeyin var, hatta barkod okuma sistemi var :) fakat gramajları tahmin etmek baya zor oluyor :) mesela kurabiyeleri saydım. toplam gramajı sayıya böldüm, ortalama bir kurabiyenin gramını buldum gibi

çok az yiyosun, hala iyileşemedin mi kuzucum

Canim menun gayet iyi sadece tatlilar var ama onu da kalori hesabiyle dengelemissindir
valla bende tatli olmadan yapamıyorum ya

kız o gün dengeleyemedim o günün kalorisi 1900 civarı kendime dur demem lazım da diyemiyorum işte

önceki menülerine göre çok iyi canım

wuhu menün ne kadar güzel olmuş, ağzım açık kaldı tatlıtambak. sanki senin değilde bi yabancının menüsüne bakıyorum. darısı benim başıma

Canim bir topikten arkadaşımın diyet listesini uyguluyorum. Eee hatiri sayilir kilo verdi kendisi 105 ten 79 a. Hedefe ulasana kadar ben de boyle artik tesekkur ederim. arada degişiklikler olacak

Canim bir topikten arkadaşımın diyet listesini uyguluyorum. Eee hatiri sayilir kilo verdi kendisi 105 ten 79 a. Hedefe ulasana kadar ben de boyle artik tesekkur ederim. arada degişiklikler olacak

süper canım gerçekten çok beğendim. bozma sakın yaza kadar çıtır anne ol

Selam kızlar dün giremedim birdaha net e öğlen yemeğinden sonra genel merkeze çağrıldım ve dün akşam eve gelişim 10 du...

dün sabah yulaf kepeği ekmeğimle peynir yemiştim

öğlen ise sadece yayla çorbası içtim

sonrasında hiçbirşey yok

lakin eve geldimki bizimkiler fırında balık yapmış illa tadına bak dediler 1 parça palamudun 4 te 1 ini düşünün öyle bişi yedim yanında da 7 8 çatal salata

ama sonrasında azıttım ve regl in de etkisiyle 4 buçuk kare bitteri götürdüm yanındada sütlü nescafe

gündüz çok az ama geç saatte abarttığım bir menü oldu bu... neyse bu sabah çok açım ama izinliyim ve az sonra kahvaltı yapıcam bakalım neler yesem...

haşlama yumurtam varda yanında sizlerden kopyamı çeksem nasıl olur

Kızlar yok ya iyileşemedim ben bu sebeple de saçma besleniyorum sİzlerin menülerinizi beğendim tatli tambak listeyi paylaşır mısın belki ben de bakarım:) ya da link atar mısın?? Dokunmayın zeynebime kızın nasıl oldu ve nihal sen nasılsın?? Bu arada ftm27cim Ben direk programdan yapıyorum ama haklısın sen de bölerek de hesaplanabilir

Sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
2 salatalık

ara
bir bardak tarçınlı süt

öğlen
Tam buğday ekmegine tost
1 bardak ayran

ara
yeşilçay + 2 adet gün kurusu kayısı

ara
1 bardak ayran
yarim kivi
2 dilim portakal
(Kocamin israri ile meyve yedim)

Aksam
közlenmiş patlıcan salatası
ayran

ara
sade turk kahvesi + 3 findik ici+3 ceviz içi

ara
yeşilçay olacak

Canim aynı takanik insaallah oksuruk olmas

Canim hangi arkadasin menusu

Selam kizlar menum
Sabah 1 elma ve bol su
oglene dogru 1 haşlanmış yumurta
1 avuc kadar maydanoz 1 kk peynir
oglen 4-5 kasik manti yagsiz
ikindi 1 kase muhallebi
akşam 6-7 kasik yumurtali ispanak
ara 1 cay bardagi beyaz leblebi

Umarim bugunde beğenirsiniz
manti olmasa iyiydi biliyorum ama dun esime yaptim aksam oldugu icim yemedim ve hakkimi bugune sakladim

canim menun cok guzel, sossuz oldugu surece ben mantiya karsi degilim hatta cok severim :)) ben muhallebiye takildim, hergun yiyo musun? Bana mi oyle geldi kuzucum? Kalori cok degil kesinlikle

Günaydın Ben yine sabah kahvaltıyı etiformla geçiştirdim çok kötü biliyorum ama sabah farklı bir şey yersem kendimi kötü hissetip öğlende yiyorum. Yanında peynir yedim ve iki dilim de domates.

Öğlen pırasa kavurması yiyeceğim.Yanında yoğurt. Akşam işten gidince ne olur bilemiyorum.

Dün akşam kızarmış hamsi yedim çok pişmanım ama ekmeksiz ve azcık yedim aslında
Hamside kızarmış güzel oluyor şimdi hakkını vermek lazım.

Dün akşam 1 saat yürüdüm umarım hamsilerden aldığım kaloriyi eritebilmişimdir.

Herkese mutlu bir gün olsun inşallah.

Canim ayrica menun de bir harikaaaaa......
Önceki menulee yok artik masallah sana
manti diyetiayen bana 5 kasik yiyebilirsin demişti. Rahat ol sorun yok bence.

sen muhallebi yazdikca benim de canim çekiyor

Canım sadece 1 liste yok ki. 105 kilo iken ayri 95 kilo iken ayri 90 kilo iken ayrı mesela bem 85 kg mim o yuzden ona sordum o da bana bir liste yazdi ve herhafta ufak değişiklik ler yaparak devam edecegiz.

sen 56 kilosun hangi listeyi versem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…