Canim senin menun de cok guzel darisi basimaIste benim menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
3 dal marol
yarim kk peynir
ara
1 bardak tarçınlı süt
oglen
tost +ayran
ara
yeşilçay+ 2 gun kurusu kayısı
ara
1 bardak ayran +3 ceviz ici
aksam avuçiçi kadar izgara tavuk
salata
1 bardak ayran
ara
yeşilçay ve elma
Insaallah canim yazdıkların moral oldu inan ki boyle biraz zor oldu ama yapacagim insaallahcanim menun vence diger gunlere nazaran bugun cok daha iyisin. Boyle devam etmelisin bence
19 aylik canim sagolBu arada kizin icin cok gecmis olsun canim. Ne kadarlikti kizin
Tekrar geçmiş olsun canım tabi önce miniğin sağlığı.. Diyete takma kafanı..
Canım ya programda her şeyin cal yazıyor mu?? Benimkinde hepsi yaMıyor.. Evet bence de cal hesabı çok mantıklı.. Ben de yapıyorum cal hesAbı.. Tavsiye de ederim
Bugüne gelince.. Sabah normal kahvaltımı yaptım ama ben beyaz ekmek yedim. Çünkü kepek ekmek midemi bulandırdı.. Akşama kadar bşr şey yiyemedim. Akşam da tavuklu patates yapmıştım. Ondan yedim ekmeksiz. Bir de 3 yemek kaşığı pilav yedim. Yoğurtla birlikte. Benden de böyle
Canim menun gayet iyi sadece tatlilar var ama onu da kalori hesabiyle dengelemissindir
valla bende tatli olmadan yapamıyorum ya
Selam kizlar
Kizim ayni burnu cok tikali bu yuzden rahat uyuyamiyo ve surekli uyaniyo insaallah en yakin zamanda iyi olacak hepinize teşekkürler
Menume gelince
sabah hatta oglen
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 yemek kaşığı lor
1 avuc kadar maydanoz
ara 1 elma
Ikindi 1 kase muhallebi 1 kupa nescafe
aksam 200 gram brokoli haslanmis
Uzerine boll yogurt 1 kasik z.yagi ve yesil salata
ara 1 avuc beyaz leblebi 1 fincan ihlamur
karbonhidrat almamaya çalıştım dünü dengelesin diye ne kadar basardim bilmiyorum
Iste benim menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
3 dal marol
yarim kk peynir
ara
1 bardak tarçınlı süt
oglen
tost +ayran
ara
yeşilçay+ 2 gun kurusu kayısı
ara
1 bardak ayran +3 ceviz ici
aksam avuçiçi kadar izgara tavuk
salata
1 bardak ayran
ara
yeşilçay ve elma
canım çoğu şeyin var, hatta barkod okuma sistemi var :) fakat gramajları tahmin etmek baya zor oluyor :) mesela kurabiyeleri saydıdeğişikliklegramajı sayıya böldüm, ortalama bir kurabiyenin gramını buldum gibi
çok az yiyosun, hala iyileşemedin mi kuzucum
kız o gün dengeleyemedimo günün kalorisi 1900 civarı kendime dur demem lazım da diyemiyorum işte
önceki menülerine göre çok iyi canım
wuhu menün ne kadar güzel olmuş, ağzım açık kaldı tatlıtambak. sanki senin değilde bi yabancının menüsüne bakıyorum. darısı benim başıma
Canim bir topikten arkadaşımın diyet listesini uyguluyorum. Eee hatiri sayilir kilo verdi kendisi 105 ten 79 a. Hedefe ulasana kadar ben de boyle artik tesekkur ederim. arada degişiklikler olacak
süper canım gerçekten çok beğendim. bozma sakın yaza kadar çıtır anne ol
Canim aynı takanik insaallah oksuruk olmasKızlar yok ya iyileşemedim ben bu sebeple de saçma besleniyorumsİzlerin menülerinizi beğendim tatli tambak listeyi paylaşır mısın belki ben de bakarım:) ya da link atar mısın?? Dokunmayın zeynebime kızın nasıl oldu ve nihal sen nasılsın?? Bu arada ftm27cim Ben direk programdan yapıyorum ama haklısın sen de bölerek de hesaplanabilir
Canim hangi arkadasin menusuSabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
2 salatalık
ara
bir bardak tarçınlı süt
öğlen
Tam buğday ekmegine tost
1 bardak ayran
ara
yeşilçay + 2 adet gün kurusu kayısı
ara
1 bardak ayran
yarim kivi
2 dilim portakal
(Kocamin israri ile meyve yedim)
Aksam
közlenmiş patlıcan salatası
ayran
ara
sade turk kahvesi + 3 findik ici+3 ceviz içi
ara
yeşilçay olacak
Selam kizlar menum
Sabah 1 elma ve bol su
oglene dogru 1 haşlanmış yumurta
1 avuc kadar maydanoz 1 kk peynir
oglen 4-5 kasik manti yagsiz
ikindi 1 kase muhallebi
akşam 6-7 kasik yumurtali ispanak
ara 1 cay bardagi beyaz leblebi
Umarim bugunde beğenirsiniz
manti olmasa iyiydi biliyorum ama dun esime yaptim aksam oldugu icim yemedim ve hakkimi bugune sakladim
Canim hangi arkadasin menusu
Selam kizlar menum
Sabah 1 elma ve bol su
oglene dogru 1 haşlanmış yumurta
1 avuc kadar maydanoz 1 kk peynir
oglen 4-5 kasik manti yagsiz
ikindi 1 kase muhallebi
akşam 6-7 kasik yumurtali ispanak
ara 1 cay bardagi beyaz leblebi
Umarim bugunde beğenirsiniz
manti olmasa iyiydi biliyorum ama dun esime yaptim aksam oldugu icim yemedim ve hakkimi bugune sakladim
Kızlar yok ya iyileşemedim ben bu sebeple de saçma besleniyorumsİzlerin menülerinizi beğendim tatli tambak listeyi paylaşır mısın belki ben de bakarım:) ya da link atar mısın?? Dokunmayın zeynebime kızın nasıl oldu ve nihal sen nasılsın?? Bu arada ftm27cim Ben direk programdan yapıyorum ama haklısın sen de bölerek de hesaplanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?