Ah canim gel gel bos kalmis sayfamiz senin topiginde hayirli olsun haberim yoktuben burdayim canim, nasilsin? Nasil.gidiyor diyet??
Canim yarim yarim da yiyebilirsino günlüğe bakıcam canım merak ettim biliyorum kendimi sarsalamam lazım artık... tmm söz veriyorum toparlıcam...
bu sabah kepekli tost yedim kızlar... öğlen yarım kase yayla çorbası yarım porsyon kapuska yemeği, saat 14:30 da 5 adet kepekli bisküvi... saat 17:30 da sütlü nescafe ve geri kalan 5 adet bisküvi midem bulanmıştı...
o kadar yedim bugün ama meyve yerim biraz da eve giidnce olmazsa... 2 tane yesem nasıl olur misal 1 elma 1 portakal çokmu olur...
canim cok topik sayilmaz ama ne yaptigimi gormek acisindan faydali olduAh canim gel gel bos kalmis sayfamiz senin topiginde hayirli olsun haberim yoktu
diyet iyi gidiyo simdilik ama bugun basim agriyor
Menum
sabah 1 kase detox corbasi 1 elma
ara 1 portakal
oglen 1 kase detox çorbası 1 paket form buskivi
ara 1 muz
ara bir kase misir patlagi
aksam yarim kepce yogurt çorbası
6-7 tane minik köfte ve salata
aslinda bugün detox günümdü ama corba midemi cok bulandirdigi icin aksam yiyemedim
Yok canim biliyorum bugun sadece meyve ve corba gunumdu ama aksam uyamadimcanim hic sut yogurt yok! Kalsiyum bayanlar icin cooookkk onemli, meyveyi cok mu seviyorsun?? Sanki meyveyi bire dusursen onlarin yerine sut veya yogurt eklesen nasil olur? Nacizane fikrimdir. kalsiyumu kemikler acisindan eksik etmememiz lazim
Hayırlı olsun canim arkadaşın in da sözüCanım günlüğünü beğendim ben eline ağzına ağlıkhepfit . Ben bugün yarın arkadaştayım. Bu sebeple seçeneklerim arasından dikkat etmeye çalışcam.. Arkadaşımı istemeye geliyorlar.. Zaten yorgun olucaz çok yiyemem sanrım.. Öpüldünüz güzel kızlar
Hayirli olsun canimCanım günlüğünü beğendim ben eline ağzına ağlıkhepfit . Ben bugün yarın arkadaştayım. Bu sebeple seçeneklerim arasından dikkat etmeye çalışcam.. Arkadaşımı istemeye geliyorlar.. Zaten yorgun olucaz çok yiyemem sanrım.. Öpüldünüz güzel kızlar
cok guzel olmus, oyle bi ortamda diyeti birakmamissin. tebrik ederim canimBen de meyve konusunda ftmye katılıyorum bu arada.. Ben hemen menümü yazayım. Sabah peynir zeytin domates. Öğleden sonra kepekli tost yedim. Akşam da tavuk vardı yemekte kızarmış. En masum onu buldum ve yedim.. Tabi koşturma da cabası:)
Canim yarim yarim da yiyebilirsin
Tabi ki canim yola devam azimlemerhaba kızlar günaydın... akşam meyve yemedim ama tavuk çorbası yapmışlar avuç içi kadar tavuklarından yedim ufak ufak parçalarını aldım yani...
bu sabahta kepekli ekmeğe salatalık peynir zeytin ve kıvırcık koydurdum onu yedim...
bugünde tam gaz devam... dua edin bana kızlar bozmak istemiyorum ya toparlanmalıyım...
Selam kizlar yine sayfamiz bombooss :--(
Neyse menum
sabah esime kahvaltı hazirlarken 3 bisküvi 1 kaşık cikolata
kahvalti 3 dilim ekmek 1 kaşık lor peyniri 7 zeytin
ara 1 kurabiye
Oglen prasa kavurmali 1 yumurtali omlet 1 kase yogurt
ara yok
aksam 7-8 yemek kasigi pirasa kavurmasi
1 kase avokadolu yogurt
1 firinda but 2-3 dilim patates
Teşekkür ederiizHayırlı olsun canim arkadaşın in da sözü
Sağol canııımmm:))))Hayirli olsun canim
cok guzel olmus, oyle bi ortamda diyeti birakmamissin. tebrik ederim canim
İyi gidiyorsun güzel gelinmerhaba kızlar günaydın... akşam meyve yemedim ama tavuk çorbası yapmışlar avuç içi kadar tavuklarından yedim ufak ufak parçalarını aldım yani...
bu sabahta kepekli ekmeğe salatalık peynir zeytin ve kıvırcık koydurdum onu yedim...
bugünde tam gaz devam... dua edin bana kızlar bozmak istemiyorum ya toparlanmalıyım...
Ben de ftmnim dediğinş diycektim.. Her şey güzel de keşke kurabiye yerine 1 adet galeta ya da 2 ceviz gibi bir şey olsa.. İnan hem daha sağlıklı hem kalorisi az canım..Selam kizlar yine sayfamiz bombooss :--(
Neyse menum
sabah esime kahvaltı hazirlarken 3 bisküvi 1 kaşık cikolata
kahvalti 3 dilim ekmek 1 kaşık lor peyniri 7 zeytin
ara 1 kurabiye
Oglen prasa kavurmali 1 yumurtali omlet 1 kase yogurt
ara yok
aksam 7-8 yemek kasigi pirasa kavurmasi
1 kase avokadolu yogurt
1 firinda but 2-3 dilim patates
merhaba kızlar günaydın... akşam meyve yemedim ama tavuk çorbası yapmışlar avuç içi kadar tavuklarından yedim ufak ufak parçalarını aldım yani...
Beğendim ben menünü canımhappy_bride ! Ya kızlar moralim çok bozuk benim tartımın pili bitmişti hatırlarsanız. Eşim pil aldı. Ertesi gün çalışmadı. Bugn eşim yeni tartı almış. Eski tartımda tok olduğun halde 57.8 mi ne çıkmıştım hatırlayamadım ama 57li bir şeydi! Bugün yeni gelende 61.5 çıkıyorum. Kafayı yiyicem!!!!!! Kilo aldım diyelim e zaten 65 ile başlamıştım!!! Ya bu ne??? Eşim de 85 çıktı ama o 83 zaten normalde. Kilo aldım diyordu. Moralim çok bozuk bu ne şimdi ya??? Camdan fırlatcam bu tartıyı!!! E ben şimdi napıcam of yaa
Yani umarım bu bozuktursıkma canını canım ya 1 2 günde o kadar kilo alamazsın zaten sen ya eski tartın yanlıştır yada şuanki tartın yerini beğenmedi ben evdeki tartıyı 3 farklı yere koyayım 3 ayrı kilo çıkıo tabii en azını almıyorum ben ciddiye... şöyle bir şey yaptım diyetisyene gitmiştim orda tartıldım çıkan sonucu evde aynı giysilerle denedim ve noktasını şaşırmıyorum şimdi o yeri sabit yer belirledim kendime... bence sende öyle birşey yap belkide bu tartı bozuktur ollur ya değiştirirsiniz...
bu arada ben öğlenden sonra 2 bardak sütlü nescafe ve biraz öncede 6 adet form bisküvi yedim... şuanlık bu kadar bakalım gün daha neler getirecek bana... sanıyorum meyve yerim en fazla daha yemem...
Beğendim ben menünü canımhappy_bride ! Ya kızlar moralim çok bozuk benim tartımın pili bitmişti hatırlarsanız. Eşim pil aldı. Ertesi gün çalışmadı. Bugn eşim yeni tartı almış. Eski tartımda tok olduğun halde 57.8 mi ne çıkmıştım hatırlayamadım ama 57li bir şeydi! Bugün yeni gelende 61.5 çıkıyorum. Kafayı yiyicem!!!!!! Kilo aldım diyelim e zaten 65 ile başlamıştım!!! Ya bu ne??? Eşim de 85 çıktı ama o 83 zaten normalde. Kilo aldım diyordu. Moralim çok bozuk bu ne şimdi ya??? Camdan fırlatcam bu tartıyı!!! E ben şimdi napıcam of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?