kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Canim yarim yarim da yiyebilirsin

Ah canim gel gel bos kalmis sayfamiz senin topiginde hayirli olsun haberim yoktu
diyet iyi gidiyo simdilik ama bugun basim agriyor
canim cok topik sayilmaz ama ne yaptigimi gormek acisindan faydali oldu
Evet kizlardan kacamak kokusu aliyorum, hic ses seda yok ((

canim hic sut yogurt yok! Kalsiyum bayanlar icin cooookkk onemli, meyveyi cok mu seviyorsun?? Sanki meyveyi bire dusursen onlarin yerine sut veya yogurt eklesen nasil olur? Nacizane fikrimdir. kalsiyumu kemikler acisindan eksik etmememiz lazim

canim hic sut yogurt yok! Kalsiyum bayanlar icin cooookkk onemli, meyveyi cok mu seviyorsun?? Sanki meyveyi bire dusursen onlarin yerine sut veya yogurt eklesen nasil olur? Nacizane fikrimdir. kalsiyumu kemikler acisindan eksik etmememiz lazim
Yok canim biliyorum bugun sadece meyve ve corba gunumdu ama aksam uyamadim
bazen yazmayı unutuyorum ama yogurt genelde hergun yerim

Canım günlüğünü beğendim ben eline ağzına ağlık hepfit . Ben bugün yarın arkadaştayım. Bu sebeple seçeneklerim arasından dikkat etmeye çalışcam.. Arkadaşımı istemeye geliyorlar.. Zaten yorgun olucaz çok yiyemem sanrım.. Öpüldünüz güzel kızlar

Ben de meyve konusunda ftmye katılıyorum bu arada.. Ben hemen menümü yazayım. Sabah peynir zeytin domates. Öğleden sonra kepekli tost yedim. Akşam da tavuk vardı yemekte kızarmış. En masum onu buldum ve yedim.. Tabi koşturma da cabası:)

Hayırlı olsun canim arkadaşın in da sözü

Hayirli olsun canim
cok guzel olmus, oyle bi ortamda diyeti birakmamissin. tebrik ederim canim

Canim yarim yarim da yiyebilirsin

merhaba kızlar günaydın... akşam meyve yemedim ama tavuk çorbası yapmışlar avuç içi kadar tavuklarından yedim ufak ufak parçalarını aldım yani...

bu sabahta kepekli ekmeğe salatalık peynir zeytin ve kıvırcık koydurdum onu yedim...

bugünde tam gaz devam... dua edin bana kızlar bozmak istemiyorum ya toparlanmalıyım...

Tabi ki canim yola devam azimle

Selam kizlar yine sayfamiz bombooss :--(
Neyse menum
sabah esime kahvaltı hazirlarken 3 bisküvi 1 kaşık cikolata
kahvalti 3 dilim ekmek 1 kaşık lor peyniri 7 zeytin
ara 1 kurabiye
Oglen prasa kavurmali 1 yumurtali omlet 1 kase yogurt
ara yok
aksam 7-8 yemek kasigi pirasa kavurmasi
1 kase avokadolu yogurt
1 firinda but 2-3 dilim patates

canım şu kurabiye ve bisküvileri bi bırak artık, emeklerine yazık yeme şunları

Hayırlı olsun canim arkadaşın in da sözü
Teşekkür ederiiz
Hayirli olsun canim

cok guzel olmus, oyle bi ortamda diyeti birakmamissin. tebrik ederim canim
Sağol canııımmm:))))
İyi gidiyorsun güzel gelin öyle vazgeçmek yok tamam böyle devam
Ben de ftmnim dediğinş diycektim.. Her şey güzel de keşke kurabiye yerine 1 adet galeta ya da 2 ceviz gibi bir şey olsa.. İnan hem daha sağlıklı hem kalorisi az canım..

Ve been.. Dün giremedim kusura bakmayın. Sabah ne yediğimi hatırlamıyorım ama öyle ekrta bir şey yemedim:) öğle kuafördeydik. Simit almışlar. Yarım simit yedim. Akşam için poğaça börek vardı hep.. Ben zaten mutfak kısmındaydım. 1 poğaçayı arkadaşla bölüştüm. Bir de isteme çikolatasından yedim. 1 tane ama beyaz elimden gelenin en iyisi buydu.. Ama şöyle teselli ediyorum. 1 e kadar hiç oturmadık!! Aldığım kalori verdiğime denktir umarım..

Ve bugün.. Dün gece erkek tarafı geç gidince e ben eve dönemedim. Günüm dedikodusu evin toparlanması.. Galiba eşim eve almayacak beni:))) yatmamızı saat olarak bilmiyorum ama sabah ezanı okunmuştu oturuken! Neyse anca kalktım tabi.. Ev ahalisi uyuyor.. Bir şey yemedim.. Ama kahvaltı hazırlıycam şimdi ben. NormAl kahvaltılk edicem.. Dümden kalanlardan ağzıma sürmiycem söz.. E bu saatten sonra akşama kadar yemem zaten.. Görüşürüz kk kızları e biraz uzun oldu ama 2 gün ya ondan

Canım bu arada tablo olayını araştırdım.. Word ya da excel de yapıp print tuşuyla resmini çekip foto gibi yüklenebiliyormuş.. Ama bu her hafta uğraştırır seni.. Sen anca sayfa başına koyabilirsin konu sahibisin ya ondan... sonsuz_ol

merhaba kızlar... dün akşam giremedim siteye dünki kahvaltımdan sonra öğlen tavuk but ve az yayla çorbası içtim...

öğlenden sonra 1 sütlü nescafe ve 19:30 gibi çeyrek elma yarıdan az fazla portakal yedim...

eve gidince dün balık günüydü ve balık yedim 10 12 tane istavrit ve yanında salata yedim...

bu sabahta kepekli tost yedim

öğlen felekten bir gün çalalım dedik kızlarla tavuk şiş yedim yanında da ayran içtim... birazda pide götürdüm arada...

akşam o bu şu dinlemeyip yemek memek yememem lazım... ızgarada olsa doldurdu mideyi...

Beğendim ben menünü canım happy_bride ! Ya kızlar moralim çok bozuk benim tartımın pili bitmişti hatırlarsanız. Eşim pil aldı. Ertesi gün çalışmadı. Bugn eşim yeni tartı almış. Eski tartımda tok olduğun halde 57.8 mi ne çıkmıştım hatırlayamadım ama 57li bir şeydi! Bugün yeni gelende 61.5 çıkıyorum. Kafayı yiyicem!!!!!! Kilo aldım diyelim e zaten 65 ile başlamıştım!!! Ya bu ne??? Eşim de 85 çıktı ama o 83 zaten normalde. Kilo aldım diyordu. Moralim çok bozuk bu ne şimdi ya??? Camdan fırlatcam bu tartıyı!!! E ben şimdi napıcam of yaa

sıkma canını canım ya 1 2 günde o kadar kilo alamazsın zaten sen ya eski tartın yanlıştır yada şuanki tartın yerini beğenmedi ben evdeki tartıyı 3 farklı yere koyayım 3 ayrı kilo çıkıo tabii en azını almıyorum ben ciddiye... şöyle bir şey yaptım diyetisyene gitmiştim orda tartıldım çıkan sonucu evde aynı giysilerle denedim ve noktasını şaşırmıyorum şimdi o yeri sabit yer belirledim kendime... bence sende öyle birşey yap belkide bu tartı bozuktur ollur ya değiştirirsiniz...

bu arada ben öğlenden sonra 2 bardak sütlü nescafe ve biraz öncede 6 adet form bisküvi yedim... şuanlık bu kadar bakalım gün daha neler getirecek bana... sanıyorum meyve yerim en fazla daha yemem...

Yani umarım bu bozuktur valla ders çalışıyorum sözde ama kafam tartıda nescafe çok içen biri olarak şeker ve süt tozu olmadığı sürece kilo açısındam zararı yok diye biliyorum canım..

canim benim de eski tarttim tam 1.5 kg eksik gösteriyordu. Ah ah yeni tarti ile ne hayal kirikligina uğramistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…