kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

pasta olmasa süpermiş....

öncelikle kendini sev, burda simsims diye bi arkadaş var kendi günlüğünde çok güzel yazılar yazıyor kendini sevmekle ilgili bi bak istersen.
ikinci olarak yeme bakim yeter yediklerin toparla kendini, anneni de uyar seni gaza getirmesin yeme konusunda! dışarda küçük bi tost yiyebilecekken döner ayrıca bütün kahvaltılıkları önüne getirme!!! en büyük yanlış, diyete başladığımdan beri ben hep kahvaltılık yiyeceksem tabağıma hazırlıyorum tabağım bittiğinde hala açsam bile hakkın bitti diyorum ve gözümün önünden uzaklaştırıyorum ki kahvaltı yapmaya bayılırım sınırım yoktur kahvaltıyı ortalama yapsam bile ekmeksiz 400-500 kalori oluyor aman dikkat! akşam için en iyisi sebze

canım ben sizin yerinizde olsam telafi için no karbonhidrat günü yaparım(ekmek, meyve, pilav-makarna-çorba yemem) bi çeşit protein ve sebze günü olur. bence yani!! çünkü diyeti bozunca sporla telafi çok zor. bi dilim pasta 300-500 arası kalori, yine bi dilim baklava cinsine göre 300 civarı, bi kase çerez yine 400 civarı. spor karşılığı 2 saat adamakıllı spora geliyor ki benim için çok zor sizi bilemem

KUsura bakmayin bldrimi gormemisim

Ince ince patatesi dograyip cok az yaglayip firina koysak bu diyete aykirimi diye sorcaktim yagsiz cips gibi

canım ben yapıyorum hatta akşam menümde fırında somon var yanına yuvarlak dilimleyip azıcık yağ ve baharatladığım patatesleri de atıcam ve tabi ki de yicem ama tadımlık 2-3 dilim yanında ekmek yok balık bol roka salatası

kuzum benim sabahla akşam arasında 1,5 kilo oluyo, aç tartılıp söyle bize

kızlar ben menülerimi kendi günlüğüme yazıyorum, yalnız benim beslenmem diyet değil elimin altında olanlardan sağlıklı gördüklerimi ya da canımın istediklerini tüketmeye dayalı, bakmak isterseniz orda var

Ben bugünn kahvaltımı ekmeksiz bir güzel yaptım:)) şimdi de yapsız sote yapıcam akşam için yanına da bol salata misss:))) ftm günlüğün linkini atar mısın canım

Iyi aksamlar kizlar
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
yarim kk peynir
1 haşlanmış yumurta

ara maalesef yapamadim uyumusum

oglen
6 kasik kabak yemegi
1 kaseden az yogurt
salata
1 dilim ekmek

ara yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

ara
1 bardak tarçınlı süt

aksam
Ton balıklı salata

ara
yeşilçay + elma

ara
şekersiz sutlu kahve+3 ceviz içi

Her zamanki gibi mükemmel liste

Afiyet olsun super menu aksam icn miss

Ben de de bilgisayar yok canim maalesef

Ben bugünn kahvaltımı ekmeksiz bir güzel yaptım:)) şimdi de yapsız sote yapıcam akşam için yanına da bol salata misss:))) ftm günlüğün linkini atar mısın canım

Canim linki bilmiyorum adi 70 gunluk takip gunlugum.

Afiyet olsun super menu aksam icn miss
sagol canim esimde bende afiyetle yedik cok guzel oldu, patatesleri de yagsiz yaptik super oldu :)))

Aaa yok oyle kendimi sevmiyorum falan kendimizi sevcez once sonra kilolarimizi vercez

Selam cannllaarrr
iyi geceler ben gece kusu yine gece geldim
menum
sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kk light peynir 1 kupa Nescafe
ara 1 kase yagsiz tuzsuz misir patlagi
oglen disardaydim 1 pogaca 2 lahana sarmasi
ara 1 portakal 10 badem
1 kase tarhana çorbası
7-8 kasik yumurtali ispanak

3 litre suyumu ictim coook sukur
1,5 saat yuruyus yaptim

o günlüğe bakıcam canım merak ettim biliyorum kendimi sarsalamam lazım artık... tmm söz veriyorum toparlıcam...

bu sabah kepekli tost yedim kızlar... öğlen yarım kase yayla çorbası yarım porsyon kapuska yemeği, saat 14:30 da 5 adet kepekli bisküvi... saat 17:30 da sütlü nescafe ve geri kalan 5 adet bisküvi midem bulanmıştı...

o kadar yedim bugün ama meyve yerim biraz da eve giidnce olmazsa... 2 tane yesem nasıl olur misal 1 elma 1 portakal çokmu olur...

canım meyveyi bi tane ye, yanınada yarım bardak sütü sıcak suyla sulandırıp tarçın koy içine. ben olsam öyle yapardım

Menum
sabah 1 kase detox corbasi 1 elma
ara 1 portakal
oglen 1 kase detox çorbası 1 paket form buskivi
ara 1 muz
ara bir kase misir patlagi
aksam yarim kepce yogurt çorbası
6-7 tane minik köfte ve salata
aslinda bugün detox günümdü ama corba midemi cok bulandirdigi icin aksam yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…