Kizlar bana kizin yaa
ceza verin hersey kabulüm
sabah 5 kasik nesfit +1 bardak light sut
ara 1 elma
Öğlen 7-8 kasik kuru fasulye 2 kasik yogurt
ara 1 portakal 8badem
aksam 1 kase corba bir kase yogurt ve salata
amaaaa miaafirlige gittik ben kamuflaj amacli pastami kızıma yedirdim ohh kurtuldum derken arkadas sen yiyemedin deyip cok alimli guzel bir dilimi daha getirdi artik ayip olmasin diye mi yoksa dayanamadim mi bilmiyorum ama yediim iste yedim ya cok pismanim
Yaptığın yanlış ama bnmkinden daha masum... Bu aralar bnde kndmi tutamıyorum kızlar napcam bn... Çerezlerle başım dette puff...
Bugün ben sabah ve öğlen karışımnda tavuk döner sandec yedm annmle dısardydık... Akşma kdr yemedik bişi acıktk evde kahvaltılıkları bi koyduk birde köfte vardı 5 ufak köfte peynir zeytin domates derkn yanında bi 4 dilim beyaz ekmekte gitti... Ymeğin ustune ufak kaseyle birde çerez yedim fındk fıstık... Diyet gumburt gitti... çok kotuyum ben çok çok... Sevmiyorum kendimi
SonSuz pasta ben baklava happy döner ve çerez!! Bence bize tambak ve ftm ceza versin! Ve tambak ben listeni isteyiyoruum yazılı varsa foto atar mısın??? Senin menülerini çok beğeniyorum.. Bir de kaçta yiyorsun saatleri alabilir miyim?? Ve kilooommm 57.60! 58dim geçen hafta hastaydım resmen yemem yemedim. 56 çıktım!! Şimdi de böyle.. Ama yemekten sonra tartıldım.. Yarın tekrar tartılıcam:)) ya kaçak kızlar nerde ben de bilemedim! Biri tablo oluştursa yaben de deniycem ama bilgsyt yok bende de
KUsura bakmayin bldrimi gormemisim
Ince ince patatesi dograyip cok az yaglayip firina koysak bu diyete aykirimi diye sorcaktim yagsiz cips gibi
SonSuz pasta ben baklava happy döner ve çerez!! Bence bize tambak ve ftm ceza versin! Ve tambak ben listeni isteyiyoruum yazılı varsa foto atar mısın??? Senin menülerini çok beğeniyorum.. Bir de kaçta yiyorsun saatleri alabilir miyim?? Ve kilooommm 57.60! 58dim geçen hafta hastaydım resmen yemem yemedim. 56 çıktım!! Şimdi de böyle.. Ama yemekten sonra tartıldım.. Yarın tekrar tartılıcam:)) ya kaçak kızlar nerde ben de bilemedim! Biri tablo oluştursa yaben de deniycem ama bilgsyt yok bende de
Ben bugünn kahvaltımı ekmeksiz bir güzel yaptım:)) şimdi de yapsız sote yapıcam akşam için yanına da bol salata misss:))) ftm günlüğün linkini atar mısın canım
Her zamanki gibi mükemmel listeIyi aksamlar kizlar
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
yarim kk peynir
1 haşlanmış yumurta
ara maalesef yapamadim uyumusum
oglen
6 kasik kabak yemegi
1 kaseden az yogurt
salata
1 dilim ekmek
ara yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
ara
1 bardak tarçınlı süt
aksam
Ton balıklı salata
ara
yeşilçay + elma
ara
şekersiz sutlu kahve+3 ceviz içi
Her zamanki gibi mükemmel liste
pasta olmasa süpermiş....
öncelikle kendini sev, burdasimsims diye bi arkadaş var kendi günlüğünde çok güzel yazılar yazıyor kendini sevmekle ilgili bi bak istersen.
ikinci olarak yeme bakim yeter yediklerin toparla kendini, anneni de uyar seni gaza getirmesin yeme konusunda! dışarda küçük bi tost yiyebilecekken dönerayrıca bütün kahvaltılıkları önüne getirme!!! en büyük yanlış, diyete başladığımdan beri ben hep kahvaltılık yiyeceksem tabağıma hazırlıyorum tabağım bittiğinde hala açsam bile hakkın bitti diyorum ve gözümün önünden uzaklaştırıyorum ki kahvaltı yapmaya bayılırım sınırım yoktur kahvaltıyı ortalama yapsam bile ekmeksiz 400-500 kalori oluyor aman dikkat! akşam için en iyisi sebze
canım ben sizin yerinizde olsam telafi için no karbonhidrat günü yaparım(ekmek, meyve, pilav-makarna-çorba yemem) bi çeşit protein ve sebze günü olur. bence yani!! çünkü diyeti bozunca sporla telafi çok zor. bi dilim pasta 300-500 arası kalori, yine bi dilim baklava cinsine göre 300 civarı, bi kase çerez yine 400 civarı. spor karşılığı 2 saat adamakıllı spora geliyor ki benim için çok zorsizi bilemem
canım ben yapıyorum hatta akşam menümde fırında somon var yanına yuvarlak dilimleyip azıcık yağ ve baharatladığım patatesleri de atıcam ve tabi ki de yicem ama tadımlık 2-3 dilim yanında ekmek yok balık bol roka salatası
Ben bugünn kahvaltımı ekmeksiz bir güzel yaptım:)) şimdi de yapsız sote yapıcam akşam için yanına da bol salata misss:))) ftm günlüğün linkini atar mısın canım
sagol canim esimde bende afiyetle yedik cok guzel oldu, patatesleri de yagsiz yaptik super oldu :)))Afiyet olsun super menuaksam icn miss
Aaa yok oyle kendimi sevmiyorum falan kendimizi sevcez once sonra kilolarimizi vercezYaptığın yanlış ama bnmkinden daha masum... Bu aralar bnde kndmi tutamıyorum kızlar napcam bn... Çerezlerle başım dette puff...
Bugün ben sabah ve öğlen karışımnda tavuk döner sandec yedm annmle dısardydık... Akşma kdr yemedik bişi acıktk evde kahvaltılıkları bi koyduk birde köfte vardı 5 ufak köfte peynir zeytin domates derkn yanında bi 4 dilim beyaz ekmekte gitti... Ymeğin ustune ufak kaseyle birde çerez yedim fındk fıstık... Diyet gumburt gitti... çok kotuyum ben çok çok... Sevmiyorum kendimi
pasta olmasa süpermiş....
öncelikle kendini sev, burdasimsims diye bi arkadaş var kendi günlüğünde çok güzel yazılar yazıyor kendini sevmekle ilgili bi bak istersen.
ikinci olarak yeme bakim yeter yediklerin toparla kendini, anneni de uyar seni gaza getirmesin yeme konusunda! dışarda küçük bi tost yiyebilecekken dönerayrıca bütün kahvaltılıkları önüne getirme!!! en büyük yanlış, diyete başladığımdan beri ben hep kahvaltılık yiyeceksem tabağıma hazırlıyorum tabağım bittiğinde hala açsam bile hakkın bitti diyorum ve gözümün önünden uzaklaştırıyorum ki kahvaltı yapmaya bayılırım sınırım yoktur kahvaltıyı ortalama yapsam bile ekmeksiz 400-500 kalori oluyor aman dikkat! akşam için en iyisi sebze
canım ben sizin yerinizde olsam telafi için no karbonhidrat günü yaparım(ekmek, meyve, pilav-makarna-çorba yemem) bi çeşit protein ve sebze günü olur. bence yani!! çünkü diyeti bozunca sporla telafi çok zor. bi dilim pasta 300-500 arası kalori, yine bi dilim baklava cinsine göre 300 civarı, bi kase çerez yine 400 civarı. spor karşılığı 2 saat adamakıllı spora geliyor ki benim için çok zorsizi bilemem
canım ben yapıyorum hatta akşam menümde fırında somon var yanına yuvarlak dilimleyip azıcık yağ ve baharatladığım patatesleri de atıcam ve tabi ki de yicem ama tadımlık 2-3 dilim yanında ekmek yok balık bol roka salatası
o günlüğe bakıcam canım merak ettim biliyorum kendimi sarsalamam lazım artık... tmm söz veriyorum toparlıcam...
bu sabah kepekli tost yedim kızlar... öğlen yarım kase yayla çorbası yarım porsyon kapuska yemeği, saat 14:30 da 5 adet kepekli bisküvi... saat 17:30 da sütlü nescafe ve geri kalan 5 adet bisküvi midem bulanmıştı...
o kadar yedim bugün ama meyve yerim biraz da eve giidnce olmazsa... 2 tane yesem nasıl olur misal 1 elma 1 portakal çokmu olur...
Sagol canımHiç ekmek olmadığı içîn poğaça beni tedirgin etmedi.. Bence başarılı beğendim canımsonsuz_ol
Kizlar nerdesiniz ya neden kimse bisey yazmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?