Sagol canim cumlemizinkiniBu arada ne guzel kuran ogretiyorsun. Allah hayrini kabul etsin
Olur bence arkadasim sen iyi gidiyosun ve istikrarlisinDikkat etmeye devam et canim. Haftaya buyuk
Fark olur belki. Ben de bu hafta cok dikkat edecem haftaya 81 olmak istiyorum
Olur bence arkadasim sen iyi gidiyosun ve istikrarlisin
benim nisan basi 75 ti hedefim ama bu gidişle zor gibi
Haklisin bu hafta cok zorlayacagim kendimi cumartesi kuzenimin sozu var en azindan biraz daha ince gorunmeliyimHıcte zor degil canim istersen başarirsin. Bu hafta sporu sok hayatina bakalim nasil olacak
canım cok hossun evet gösterelim o tartılara günleriniYarın yeni bir gün!! TambakçımIn listesiyle haftaya başlıycam!!! Çok kızdım bu tartıya görücek o gününü
Aynen canim bende yeminliyim bu hafta esim cikolata almis hemdeven sevdigimden ama yemicemKizlar bu hafta sizden cok iyi sonuçlar bekliyorum. Zira bi hafta kendime söź verdim cok dikkat edecem
Aynen canim bende yeminliyim bu hafta esim cikolata almis hemdeven sevdigimden ama yemicem
bende ona tatli yaptim ama ondanda yemicem
bugun yarim saat yürüdüm ve 3 litre su ictim
Ayy sagol canim bende senin menuyu bekliyorumAy neymiş en sevdigin cikolata merak ettim simdi....
veee menünü beğendim
Ayy sagol canim bende senin menuyu bekliyorum
cikolata da eti karam gurme canim mmmmm
Ay ben de onu gecen gun gördüm ama hiç yememistim hosuma gitti diye aldim eşime yedirdim. Ben kilo verirken ona da aldiriyorum... canimin istediklerini ona yediriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?