kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Kilo veremiyo olabilirim ama saglikli besleniyorum sagliksiz şeyleri en aza indirgedim sebze ve proteini one aldim hergun hergun agzima bir iki bir iki attigim cikolata olayini bitirdim
nescafenin yanina buskiviler kurabiyeler kekleri bitirdim
kalkar kalkmaz suyumu iciyorum
meyvemi cogalttim
kilo veremesemde saglikli bi beslenme tarzi olusturdum bana verilen emanete bedenime saygili davranmayi onu saglikla korumayi hedefliyorum bu benim icin cok onemli kizima da yansiyacak bisey sonucta en buyuk karlarim bunlar
kilo veremesemde bu yoldan donmek yok
ve sizlerin desteği en buyuk motivem
saglikli sihhatli beslenmeye devammmm insaallah

Kızlar dÜn sadece meze yedim. Çünkü kuzu etiydi menü haydari patlıcan salatası falan 1 tane de kepek ekmek yedim. 1 bardak da bira içtim.. Sabah arkadaş aradı istanbuldak gelmiş bize geleceklermil annesi falan. Sonra arabaları köy yolunda kalmış. Öğle yemeğine döndü. E ben de hemen kek çırptım börek yaptım. Araba hareket edememiş bu saat oldu gelmediler.. Ben de akşam yenimeği yaptım. Tavuk soye pilav patates kavurması. Tabi ben sabahtan beri bir şey yiyemedim oturmadım da! E akşam sadece sote ve salata yemeyi palamlıylrım. Kilom da 61!! Bu ne yaa

Yarın yeni bir gün!! TambakçımIn listesiyle haftaya başlıycam!!! Çok kızdım bu tartıya görücek o gününü

Selam kızlaaarr sabah kalktım canım hiç bir şey istemiyor. Sadece süt içtim. Sonra öğlen kahvaltı bşr oldu gibi oldu. 1kk beyaz peynir. 5 zeytin. Domates. 1 tane patatesi haşladım ezdim kırmızı acı biberle karıştırdım. 1 dilim de ekmek yedim! Süt içtim yine. Bakalım güne iyi başladım. Ama regl olcam bugün yarın. İşte çocuk gibi ne görsem canım çekicek ama ben bu yeni tartıya çok kızdım ya! Aklıma o gelicek yemiycem! Yarın yine misafirim var:) kpss yalan olmasa ya.. Sadece gece çalıştım bu 2 hafta çÜnkü.. Neyse cancağızlarım benden böyle:)

Kizlar bu hafta sizden cok iyi sonuçlar bekliyorum. Zira bi hafta kendime söź verdim cok dikkat edecem

Selam kizlar
haftanin ilk günü yorucu gecti
menum
sabah 1 tane etimek
2 yumurtayla yapilmis taze soganli dere otlu maydanoz ve lor peynirli omlet
domates salatalik kirmizi biber
ara 1 bardak zencefil ve tarcinli sut
oglen 5 kaşık yağsız mantı
ara 5 badem 1 ceviz
aksam 1tabak Şehriye corbasi
6-7 kasik yumurtali ispanak
yarim kase yogurt
ara bir minik kase meyve salatası

Kizlar bu hafta sizden cok iyi sonuçlar bekliyorum. Zira bi hafta kendime söź verdim cok dikkat edecem
Aynen canim bende yeminliyim bu hafta esim cikolata almis hemdeven sevdigimden ama yemicem
bende ona tatli yaptim ama ondanda yemicem
bugun yarim saat yürüdüm ve 3 litre su ictim

Aynen canim bende yeminliyim bu hafta esim cikolata almis hemdeven sevdigimden ama yemicem
bende ona tatli yaptim ama ondanda yemicem
bugun yarim saat yürüdüm ve 3 litre su ictim

Ay neymiş en sevdigin cikolata merak ettim simdi....
veee menünü beğendim

Ayy sagol canim bende senin menuyu bekliyorum
cikolata da eti karam gurme canim mmmmm

Ay ben de onu gecen gun gördüm ama hiç yememistim hosuma gitti diye aldim eşime yedirdim. Ben kilo verirken ona da aldiriyorum... canimin istediklerini ona yediriyorum

Hemen yazayim menumu
Çocuklar hasta olunca sabah kahvaltisi yapamadım. ara yaptim
2 yk yogurda kahve koyup yedim
1 domates

oglen esimle kahvalti yaptik
1 kk peynir
4 zeytin
bol maydanoz
1 kase yoğurt
kiymali yumurta
2 dilimden az ekmek

ara
1 su bardagi yoğurt
2 yk yulaf
1 ayva

aksam
1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
Mantar biber sote yagsiz ve etsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…