kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

haklısın canım bundan sonra daha düzgün menuler cıkacak insallah yıne de eskiye göre düzelltttiğimi düsünüyorum ne dersiniz

evet tablo işini yarın kilo bildirimi sonrası deneyecegim canım becerebilir miyim bilmiyorum

selam kızlar telefonda ki sıkıntıdan dolayı dün giremedim zaten cok yogundum misafir özel ders vs vs
menümüde yazmayım bana kızarsınız haklı olarak
sabah kahvaltı yapmadım aksam da sadece bir iki hamsi attım agzıma
ama gundüz bi kacamak yaptım maalesef
bugun sebze ve protein yapcam sadece insaallah
yarın hepimiz güzel sonuclar görelim kızlar
esim ve bi aydır görmediğim bi arkadasım zayıflamıssın dedi coookk mutluyum

Kızlar Sabhtan beri meyve yoğurtla geçiştiriyorum. Çünkü akşam bir program var. Sıra gecesi.. Benim en dayanamayacağım işin meze kısmı.. Muhakkak meze yeriö. E onlar da da kızartması mayonezi derken kalori çok olur. Bu sebeple az yedim. Bana tarıtıyla ilgili bir şey diyin ya.. Tambakçım peki sen hangi tartının kilosunu kabul ettin?? Ben 61 kilo muyum şimdi??? Neden yaa??

Canim tabiki yeni tartimi baz aldim sonradan baktim ki eskisinin ayagi kirilmis o yuzden hassasiyeti bozulmus. Boşver yarin sabah tartil ve yeni bir başlangiç yap canim

Canim tabiki yeni tartimi baz aldim sonradan baktim ki eskisinin ayagi kirilmis o yuzden hassasiyeti bozulmus. Boşver yarin sabah tartil ve yeni bir başlangiç yap canim
tambaga katılıyorum yarin tuvalettwn sonra ac karnina tartil bu kilodan devam et canim

Selam kizlar
selam bos kalan çerçeve sayfam
menum
sabah yarim dilim ekmek
2yumurtali bir tabak menemen
lor peyniri
ara 3 kayisi
oglen 5 minik köfte
bir tabak mercimek salatasi
ara 1 kupa sutlu nescafe
aksam 6-7 kasik pirasa kavurmasi bir kase avakadolu yoğurt
ara 2 kuru kayisi bir fincan kahve bir avuc karisik kuruyemiş

Kizlaaarrr aksam esime manti yaptim ama yemedim
simdi de kahvenin yanina koca bi dilim tiramisu ve enfes gorunumlu çikolatalı Kurabiye getirdim ama hayir yemicem
yarin tartida göreceğim eksilerden daha lezzetli olamazlar degil mi
Ya Sabir!!!!

Iyisin canim maşallah ben de bugun ne olsa dayesem modundayim.... ah ah onlar burada olsada ben yesem. Ben oruç olunca sapıtiyorum da

Kizlar ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman tartimi komsuya verdim o yuzden enson ki guncel kilomu yazacagim
83.1kg

Yok kizlar yok olmuyo ben beceremiyorum ya bu isi
kilom gecen haftayla ayni
78.0

Yok kizlar yok olmuyo ben beceremiyorum ya bu isi
kilom gecen haftayla ayni
78.0

Beceriyorsun bence canim. Eger bu haftaki yediklerine bakacak olusak bence ayni kilo da kalman bile guzel. Ben bozdum mu hemen kilo olarak bana dönüyor.
900 gr verdigin hafta cok güzel dikkat etmistin. Bence bu hafta guzel dikkat et bakalim

bu arada calisiyor musun senin meslegi merakettim de

Ogretmenim canim
ama evde ders veriyorum
kuran dersi
ama ben bu hafta dikkat ettigimi düşünüyorum yani aksamlari cok dikkaat ettim yada abur cubur kacirmadim ama moralim cok bozuj

Ogretmenim canim
ama evde ders veriyorum
kuran dersi
ama ben bu hafta dikkat ettigimi düşünüyorum yani aksamlari cok dikkaat ettim yada abur cubur kacirmadim ama moralim cok bozuj

Moralini bozma canim.. ama gecen hafta bisküvi falan yememiştin. Sanki bu hafta vardi
Biraz kurabiyeler biskuviler 1 iki tane az bile olsa maalesef o kadar masum degiller.

Ogretmenim canim
ama evde ders veriyorum
kuran dersi

Dikkat etmeye devam et canim. Haftaya buyuk
Fark olur belki. Ben de bu hafta cok dikkat edecem haftaya 81 olmak istiyorum

Moralini bozma canim.. ama gecen hafta bisküvi falan yememiştin. Sanki bu hafta vardi
Biraz kurabiyeler biskuviler 1 iki tane az bile olsa maalesef o kadar masum degiller.
Evet canim masum degiller ama hergun yemedim ki ama haklisin hiç yememem lazım
bu kadar zor mu kilo verilir anlamıyorum bünyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…