canımm cok cok haklısın bende irade yok ki olsa 80 kilo olmazdım heralde deyin bana herseyi deyın hakediyorumcanım şu kurabiye ve bisküvileri bi bırak artık, emeklerine yazık yeme şunları
Teşekkür ederiiz
Sağol canııımmm:))))
İyi gidiyorsun güzel gelinöyle vazgeçmek yok tamam böyle devam
Ben de ftmnim dediğinş diycektim.. Her şey güzel de keşke kurabiye yerine 1 adet galeta ya da 2 ceviz gibi bir şey olsa.. İnan hem daha sağlıklı hem kalorisi az canım..
Ve been.. Dün giremedim kusura bakmayın. Sabah ne yediğimi hatırlamıyorım ama öyle ekrta bir şey yemedim:) öğle kuafördeydik. Simit almışlar. Yarım simit yedim. Akşam için poğaça börek vardı hep.. Ben zaten mutfak kısmındaydım. 1 poğaçayı arkadaşla bölüştüm. Bir de isteme çikolatasından yedim. 1 tane ama beyazelimden gelenin en iyisi buydu.. Ama şöyle teselli ediyorum. 1 e kadar hiç oturmadık!! Aldığım kalori verdiğime denktir umarım..
Ve bugün.. Dün gece erkek tarafı geç gidince e ben eve dönemedim. Günüm dedikodusu evin toparlanması.. Galiba eşim eve almayacak beni:))) yatmamızı saat olarak bilmiyorum ama sabah ezanı okunmuştu oturuken! Neyse anca kalktım tabi.. Ev ahalisi uyuyor.. Bir şey yemedim.. Ama kahvaltı hazırlıycam şimdi ben. NormAl kahvaltılk edicem.. Dümden kalanlardan ağzıma sürmiycem söz.. E bu saatten sonra akşama kadar yemem zaten.. Görüşürüz kk kızlarıe biraz uzun oldu ama 2 gün ya ondan
haklısın canım bundan sonra daha düzgün menuler cıkacak insallah yıne de eskiye göre düzelltttiğimi düsünüyorum ne dersinizCanım bu arada tablo olayını araştırdım.. Word ya da excel de yapıp print tuşuyla resmini çekip foto gibi yüklenebiliyormuş.. Ama bu her hafta uğraştırır seni.. Sen anca sayfa başına koyabilirsin konu sahibisin ya ondan...sonsuz_ol
Kızlar Sabhtan beri meyve yoğurtla geçiştiriyorum. Çünkü akşam bir program var. Sıra gecesi.. Benim en dayanamayacağım işin meze kısmı.. Muhakkak meze yeriö. E onlar da da kızartması mayonezi derken kalori çok olur. Bu sebeple az yedim. Bana tarıtıyla ilgili bir şey diyin ya.. Tambakçım peki sen hangi tartının kilosunu kabul ettin?? Ben 61 kilo muyum şimdi??? Neden yaa??
Kızlar Sabhtan beri meyve yoğurtla geçiştiriyorum. Çünkü akşam bir program var. Sıra gecesi.. Benim en dayanamayacağım işin meze kısmı.. Muhakkak meze yeriö. E onlar da da kızartması mayonezi derken kalori çok olur. Bu sebeple az yedim. Bana tarıtıyla ilgili bir şey diyin ya.. Tambakçım peki sen hangi tartının kilosunu kabul ettin?? Ben 61 kilo muyum şimdi??? Neden yaa??
tambaga katılıyorum yarin tuvalettwn sonra ac karnina tartil bu kilodan devam et canimCanim tabiki yeni tartimi baz aldim sonradan baktim ki eskisinin ayagi kirilmis o yuzden hassasiyeti bozulmus. Boşver yarin sabah tartil ve yeni bir başlangiç yap canim
Kizlaaarrr aksam esime manti yaptim ama yemedim
simdi de kahvenin yanina koca bi dilim tiramisu ve enfes gorunumlu çikolatalı Kurabiye getirdim ama hayir yemicem
yarin tartida göreceğim eksilerden daha lezzetli olamazlar degil mi
Ya Sabir!!!!
Gecen hafta kactin canimKizlar ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman tartimi komsuya verdim o yuzden enson ki guncel kilomu yazacagim
83.1kg
Gecen hafta kactin canim
Cok iyi canim yaGecen hafta 84.1 olmam lazimdi canim
Yok kizlar yok olmuyo ben beceremiyorum ya bu isi
kilom gecen haftayla ayni
78.0
Ogretmenim canimBeceriyorsun bence canim. Eger bu haftaki yediklerine bakacak olusak bence ayni kilo da kalman bile guzel. Ben bozdum mu hemen kilo olarak bana dönüyor.
900 gr verdigin hafta cok güzel dikkat etmistin. Bence bu hafta guzel dikkat et bakalim
bu arada calisiyor musun senin meslegi merakettim de
Ogretmenim canim
ama evde ders veriyorum
kuran dersi
ama ben bu hafta dikkat ettigimi düşünüyorum yani aksamlari cok dikkaat ettim yada abur cubur kacirmadim ama moralim cok bozuj
Ogretmenim canim
ama evde ders veriyorum
kuran dersi
ama ben bu hafta dikkat ettigimi düşünüyorum yani aksamlari cok dikkaat ettim yada abur cubur kacirmadim ama moralim cok bozuj
Evet canim masum degiller ama hergun yemedim ki ama haklisin hiç yememem lazımMoralini bozma canim.. ama gecen hafta bisküvi falan yememiştin. Sanki bu hafta vardi
Biraz kurabiyeler biskuviler 1 iki tane az bile olsa maalesef o kadar masum degiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?