kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

kızlar bugun menu yazmayacagım cunku nefsimi körletmek için bi kaç kacamak yaptım erken saatlerde
yarın ayca kaya nın diyetine baslamayı düşünüyorum ve bi gun corba gunu yapacagım
ve oldu da gun içinde misafirim geidi yada misafirliğe gittim ve hamur işi yediysem kalori hesabı yapıp devamını dengeli yiyecegim insaallah

canım fırında kabagı nasıl yaptın

Canim bu bir diyet yemegi gibi arkadas vermişti doyana kadar yiyebilirsin demişti
ırında Peynirli Kabak Yemeği

Malzemeler:
Yarım kilo kabak
Yarım demet dereotu
3 yemek kaşığı lor peyniri
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 yumurtanın beyazı

Tarif: Kabaklar doğranır. Yağsız tavada sotelenir ve soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra suyu elle süzülür. Diğer malzemeler eklenir üzerine çörek otu ve karabiber dökülerek fırında üstü kızarana kadar pişirilir.

Börek gibi oluyor, doyana kadar yiyebilirsin lezzetli bir yemek canım

Kızlarr sabahtan beri ev temizliği ütü( ders yine geceye kaldı akşama da misafirm var:) neyse ben sabah tahıllı ekmeğin 1 diliminin içine beyaz peynir ve domates koydum. Ara öğlen vakit olmadı. Şimdi banyodan çıktım giyindim pilav yapıcam. Tartılmak için eşimi bekliyorum pil getirsin diye:))

Gelmisken menümu yazayim bende sabah kahvaltı cok erken oldu 6 da
1 dilim ekmek
Peynir
5 zeytin
Salatalik domates
yumurta
Biraz tahin pekmez

ara
2 yk tarçınli yogurt

oglen
1 dilim ekmekle tost
1 bardak ayran

ara
yesilcay + 3gun kurusu kayisi

aksam da 16.30
6-7 kasik tavuk sote (hic yag eklemedim ve tavugu cok azdi sebzesi bol )
2 kase cacik(salata yapmaya usendim)

sanki listeye uyamamisim gibi hissettim
aksam da 2 ara yaparim

yesilcay + elma

sekersiz kahve olabilir ceviz ici ile

Akşam çorba içtim 2 kepçe. Barbunya fasulye yedim. Pilav yemiycektim ama Az kaldı diye eşim ısrar etti. Zaten tüm gün yoruldum diye tamam dedim. Azcık da pilav yedim.. Salatalık turşusu yoğurt yedim. Arkadaşlar gelirken tatlı getirmiş. 1 tane baklava yedim

Aa canim cok güzel mis mucver tarzi bisey sanki bu tarifi duymustum ya Selahattin donmez yada ayca kaya da kabak mevsimi gelsin denicem cok tesskkur e de rim

Yine cok guzel menu tatlicimmm

canim tartildin mi
ah bu misafirlikler yaaa offf benimde basima dert oldu bugun

Kizlar bana kizin yaa
ceza verin hersey kabulüm
sabah 5 kasik nesfit +1 bardak light sut
ara 1 elma
Öğlen 7-8 kasik kuru fasulye 2 kasik yogurt
ara 1 portakal 8badem
aksam 1 kase corba bir kase yogurt ve salata
amaaaa miaafirlige gittik ben kamuflaj amacli pastami kızıma yedirdim ohh kurtuldum derken arkadas sen yiyemedin deyip cok alimli guzel bir dilimi daha getirdi artik ayip olmasin diye mi yoksa dayanamadim mi bilmiyorum ama yediim iste yedim ya cok pismanim

Bide bir saat yuruyus yaptim uc litre suyumuda ictim ama off off

Yaptığın yanlış ama bnmkinden daha masum... Bu aralar bnde kndmi tutamıyorum kızlar napcam bn... Çerezlerle başım dette puff...

Bugün ben sabah ve öğlen karışımnda tavuk döner sandec yedm annmle dısardydık... Akşma kdr yemedik bişi acıktk evde kahvaltılıkları bi koyduk birde köfte vardı 5 ufak köfte peynir zeytin domates derkn yanında bi 4 dilim beyaz ekmekte gitti... Ymeğin ustune ufak kaseyle birde çerez yedim fındk fıstık... Diyet gumburt gitti... çok kotuyum ben çok çok... Sevmiyorum kendimi

SonSuz pasta ben baklava happy döner ve çerez!! Bence bize tambak ve ftm ceza versin! Ve tambak ben listeni isteyiyoruum yazılı varsa foto atar mısın??? Senin menülerini çok beğeniyorum.. Bir de kaçta yiyorsun saatleri alabilir miyim?? Ve kilooommm 57.60! 58dim geçen hafta hastaydım resmen yemem yemedim. 56 çıktım!! Şimdi de böyle.. Ama yemekten sonra tartıldım.. Yarın tekrar tartılıcam:)) ya kaçak kızlar nerde ben de bilemedim! Biri tablo oluştursa ya ben de deniycem ama bilgsyt yok bende de

Pasta olmasa imis menün yine cok güzelmiş canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…