Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annene gecmis olsun canim Rabbim sifa versinkızlar merhaba ne zaman toparlanıcaz bilmiyorum ama ben bu aralar giremeyecek durumdayım kaç gündür annem hastanede yatıyor.. hastanede kalıyorum işten hastaneye hastaneden işe modundayım... elimden geldiğince de dikkat etmeye çalışıyorum ama akşamları biraz zor oluyor hastanede öyle bişiler hazırlayıp götüremediğimden ne bulursam yiyorum ama gündüz full dikkat ediyorum....su falan içiyorum bolca bakalm en azından almıyım yeter... ama annem bir toparlasın bol spora başlıcam kesinlikle ve kesinlikle ya spor salonuna başlıcam yada her akşam full yürüyüş...
Aaa cok iyiymis eve gecince bende uygulamayi düşünüyorum sen neler yedin öğün öğün yazar misinBen dukan ekpresse başladım dun ama... İyide gidiodu onu anltmk için geldim...![]()
Canim tek ben kaldim burdaDunnden beri 900 gr vermişim p tesi tartılmıştım 89.2 çıktım bu gun öğlen tartıldm aç karnada değildim 88.3 olmuşum... Umarım böyle devam eder güzel güzel veririm umarım sizde gelirsiniz...