ha kızlar bu arada az önce tartıldım ve gözlerime inanamadım sadece 1 haftadır yedikelrime dikkat ediyorum ve hareketliliğimi arttırdım heralde su verdim vücudumdan 62.8 kilo olmuşum ilginç yani.64.3-62.8=1.5 kg sudur bu ama yinede fena değil bu göbüş gidecek.
cnm güzel gidiyorsun maşallah spora başlamanı tavsiye ederim....bugünkü raporum:)
sabah:
1kızarmış tahıllı ekmek
1 kuru incir
az beyaz peynir ve malesef işyerinde çeyrek simit
öğle
ıspanaklı yoğurtlu bulgur köftesi
1 lokmacık ekmek:)
ara
1 mandalina
2 kuru erik
akşam:
haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık süzme yoğurt
kızımın yediği draje çikolatanın fındıklısından 4 tane yedim az önce
bugün biberiye çayı ve yeşil çay içtim bir fincan
4-5 bardak normal çay içtim
şimdiye kadar da 2 lt su içtim
arkadaşlarım göbeğimin şişliğinin indiğini söylüyorlar ayrıca
oh oh maşallahtesekkur ederım.aaa her akşam zumba cardio diye birşey var internette onu yapıyourm arada bir de leslie yapıyorum ve mekik çekiyorum günde 40 tane kadar
oh oh maşallah
ben şu zumba cardioyu ekledim listeme ama hala denemedim...
bu arada maalesef bana mekik yasak
bugünkü raporum:)
sabah:
1kızarmış tahıllı ekmek
1 kuru incir
az beyaz peynir ve malesef işyerinde çeyrek simit
öğle
ıspanaklı yoğurtlu bulgur köftesi
1 lokmacık ekmek:)
ara
1 mandalina
2 kuru erik
akşam:
haşlanmış brokoli salatası
2 kaşık süzme yoğurt
kızımın yediği draje çikolatanın fındıklısından 4 tane yedim az önce
bugün biberiye çayı ve yeşil çay içtim bir fincan
4-5 bardak normal çay içtim
şimdiye kadar da 2 lt su içtim
arkadaşlarım göbeğimin şişliğinin indiğini söylüyorlar ayrıca
canım akşam yemeğinde bi şey yememişsin pek fazla.
ayy o brokoliyi hiç yiyemiyorum ben :44::44:
onun dışında iyi bir menü
tatlım bel ağrısı ztn var kemiklerim zayıf işte dr. kalsiyum preparatından yazdı ama asıl neden karnımdan ameliyat oldugumdan...niye canım yaa?? bel ağrısı mı var sende de?
tatlım belli bir listeye uymaktansa kendi yeme şeklini yaz biz seni yönlendirmeye, neyi nasıl tüketeceğin konusunda yardımcı olmaya çalışalım...listene bende uymaya çalışacağım yalnız 36 beden olmak hariç. Kadın dediğin bence kıvrımlı olmalı biraz. 38 bedenin çok ideal olduğunu düşünüyorum. keke uyabilsemde bende 38 beden olabilsem:44:
tatlım belli bir listeye uymaktansa kendi yeme şeklini yaz biz seni yönlendirmeye, neyi nasıl tüketeceğin konusunda yardımcı olmaya çalışalım...
çünkü belli kalıba uymak insanı bi zaman sonra sıkar...
listene bende uymaya çalışacağım yalnız 36 beden olmak hariç. Kadın dediğin bence kıvrımlı olmalı biraz. 38 bedenin çok ideal olduğunu düşünüyorum. keke uyabilsemde bende 38 beden olabilsem:44:
boyozu görünce ztn İzmirli misin diyecektim?beni genelde haftasonları bozuyor. kahvaltıda gelsin poğaçalar gitsin boyozlarhareket desen çok az. havalar İzmir de guzelken yurumek lazım bu ara aslında. çunku en onemlisi hareket biliyorum
tatlı olmasaymış iyiymiş ama bence cok sorun değil sonucta spor yapıyorsun o da kaçamağın olsun üzme kendiniya ben 38 bedenim ama kocaman bir göbeğim var
bugünkü yediklerime gelince
sabah:
yarım haşlanmış yumurta
bir kaşık tahin pekmez karışımı
yarım dilim tahıllı ekmek
öğle:
haşlanmış patates 2 tane
bir kase yeşil salata
el kadar açık (yufka)ekmek(işyerine bir arkadaş getirmişti)
aralarda 4-5 şekersiz çay içtim 2 lt su içtim
eve gelince:
1 trabzon hurması
2-3 kaysı çekirdeği
akşam:
10-15 tane hamsi tava
bol yeşil salata roka-marul-havuç
ve malesfe balık yiyince tatlısız olmaz dedim
6 tane lokma tatlısı yedim(aferin bana)
leslienın 3 mıl yürüyüşünü yaptım bırde 8 dk lık karın gerdırme hareketleri var internette onu yapmaya çalıstım .işte hepsi bu kadar
tatlıyı yediğim için vicdan azabı duyuyorum ama 2 haftadır meyve dışında hiç tatlı bir sey yemedım çayım kahvem de şekersiz.canım cok istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?