kesinlikle katılıyorum sana.bende diyete başlayınca farkettim.hele çocuğun tabağından artanlar yokmu aman atmiyim diye yiyodum.
kızlar öğlen yemeğimi yeni yedim
3 kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurt yedim
ekmek yok
süpersin,devammm
insan burda motive oluyo yiyeceği varsada yemiyo
kızlar öğlen yemeğimi yeni yedim
3 kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurt yedim
ekmek yok
aynen canım,birbirimize destek olursak hiç bırakmayız biz bu işin ucunu ben sana söliyim
ben ilk günden kaçırdım yaaayemek konusunda ne kadar iradesizim yaaa
canım ne guzel kılo vermıssın oyle listen varsa paylaşırsan sevınırım saglıcakla kal
teşekkür ederim canımbenim başta bi listem vardı ama simdi listem hayat düzenim oldu abatmamak şartıyla herşeyi yiyiyorum aslında sebze ağırlıklı besleniyorum zaten kırmızı et hiç tüketemiyorum çoçukluğumdan beri hiç yiyemediğim tek şey et
protein ağırlılı besleniyorum canım süt yoğurt mutlaka tüketiyorum kahvaltımı saat 9 olmadan yapıyorum aralarda ceviz veya meyve tüketiyorum
gece yatmadan tarçınlı süt sabah kalkınca limonlu su içiyorumbana kalsa unutuyorum sütüde limonlu suyuda eşim hazırlayıp getiriyo zorla içiriyo
eşininn kıymetini bil haylazcım bak ne güzel getiriyormuş canımm,birde erkekler zayıf olmamızıı istiyorlar ben daha önce 56 kiloları görmüş birii olarak söylüyorumm bakışı,davranışı herşeyi değişiyorr benim eşimm zayıf olmamı çok istiyorr ,aslında ondan çok ebnde istiyorumm 3 ncü doğumla 92 kiloya çıktım ve şimdide vermekle uğraşıyorumm,
Aslında ben geçtiğimiz mayıs ayında 68 kiloya kadar inmiştimm ama dikkat etmedim ve 77 kiloya kadar çıktımm canımm,
seni ve elifi kouzinn syfasından tanıyorumm orda okuyordumm süreklii sizii
mutlaka başar canım hatta hep birlikte başaralımm,
haylazcımm büyük bir zevkel bakacağımm bende inşallah resimlerinee,ama bak gör 75 kiloya gel onuda beğenmeyeceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?