Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

kesinlikle katılıyorum sana.bende diyete başlayınca farkettim.hele çocuğun tabağından artanlar yokmu aman atmiyim diye yiyodum.

benim eşim bebe bisküvisini çook sever ama bayılır yanı onu yiye yiye kilo aldı ben özellikle gece yatmadan ye diyorum kilo alsın diye bide pekmez yiyo kilo aldı sakın sakın bebeklerin tabaklarında kalanı yemeyin kızlar

kızlar öğlen yemeğimi yeni yedim

3 kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurt yedim
ekmek yok

kızlar anneme gidiyorum bugün ve yarın giremem heberiniz olsun siz günlüğümü yalnız bırakmayın ben dönünce yazarım

günaydın kızlar...
hafta sonu biraz kaçamaklar oldu malum anneme gittim...
ama kaçamak yaptım diye devamı gelmez kaldığım yerden devam

canım ne guzel kılo vermıssın oyle listen varsa paylaşırsan sevınırım saglıcakla kal

teşekkür ederim canım aslında listem en başta vardı ama sonra liste hayatımın akışı oldu sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum karbonhidrat pek tüketmiyorum canım
hayatımdan şekeri, beyaz ekmeği, pilavı, reçelleri, çikolatayı, kızartmayı tamamen çıkarttım canım hayatımdan
süt ve süt ürünleri çok tüketiyorum canım mesela günde 1 dilim buday yada çavdar ekmeği yiyiyorum

sabah 9 dan önce kahvaltımı mutlaka yapıyorum
yumurta, peynir, zeytin ve salatalık tüketiyorum kahvaltıda
ara öğünlerde mutlaka 1 tane ceviz yiyiyorum
ayran ve elmayı yine arada yiyiyorum

akşam 7 den sonra hiçbirsey yemiyorum
yatmadan tarçınlı süt içiyorum canım mutlaka
akşam yemekten sonra 1 saat kadar da spor yapıyorum

kaçamak pek yapmıyorum ama yaparsam kaçamak yaptığım zaman daha yok spor yapıyorum

akşam yemeğimide yedim

1 kepçe tarhana çorbası
5 yemek kaşığı bamya yemeği
2 kaşık yoğurt

eşininn kıymetini bil haylazcım bak ne güzel getiriyormuş canımm,birde erkekler zayıf olmamızıı istiyorlar ben daha önce 56 kiloları görmüş birii olarak söylüyorumm bakışı,davranışı herşeyi değişiyorr benim eşimm zayıf olmamı çok istiyorr ,aslında ondan çok ebnde istiyorumm 3 ncü doğumla 92 kiloya çıktım ve şimdide vermekle uğraşıyorumm,
Aslında ben geçtiğimiz mayıs ayında 68 kiloya kadar inmiştimm ama dikkat etmedim ve 77 kiloya kadar çıktımm canımm,
seni ve elifi kouzinn syfasından tanıyorumm orda okuyordumm süreklii sizii
mutlaka başar canım hatta hep birlikte başaralımm,

teşekkür ederim canım eşimi çok ama çok seviyorum o benim en büyük şansım evlendiğimde 78 kiloydum 1 senede inanılmaz kilo aldım ama bu sefer vereceğim çok kararlıyım burada motive oluyorum canım sanada ayrıca teşekkür ederim hep birlikte başaracağız ve bigün burda fotoğraflı başarı öykümü yazacağım

haylazcımm büyük bir zevkel bakacağımm bende inşallah resimlerinee,ama bak gör 75 kiloya gel onuda beğenmeyeceksinn

canım günlük açmışın hayırlı olsun artık ben buradayım .eşin adına çok şanslısın bu motive ile daha çok kilolar verirsin sen çok çoooook kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…