benimde bir ay oldu tam tamına şükürler olsun...unuttum gibi bi şey şaşırıyorum kendime...şeker hakikaten en tatlı zehirmiş yedikçe yediriyoruzak durunca hayat daha güzel...bayramda aynı şekilde devam asla taviz vermeyecem ısrar etselerde...
kızlar en çok ne istiyorum biliyor musunuz? bi mağazaya gidince bu büyük geldi bir beden küçüğü yok mu demek istiyorum
gelecekk o günlerde gelecek inşallahh,sen 78 olunca bırakacakmısın vermeyiii,hedefinn kaç en sonkızlar en çok ne istiyorum biliyor musunuz? bi mağazaya gidince bu büyük geldi bir beden küçüğü yok mu demek istiyorum
ben demlerim hemide o yeşil çayıı sanaay canım evet kutlamak lazım kocaman çikolatalı bi pastayla kutlayalımfalan dermişim şimdi biz anca yeşil çayla yada lezzetli bi salatayla kutlarız bi düşeyimde 2 basamaklı sayılara sonra kocaman bi yeşil çay içilir bunun üzerine bol limonlu
bende pasta ,çörek hastasıyımm dyetimin baş düşmanlarıbenimde bir ay oldu tam tamına şükürler olsun...unuttum gibi bi şey şaşırıyorum kendime...şeker hakikaten en tatlı zehirmiş yedikçe yediriyoruzak durunca hayat daha güzel...bayramda aynı şekilde devam asla taviz vermeyecem ısrar etselerde...
diyetteyim diyince daha çok ısrar ediyorlar ye ye ye diye o yüzden diyette olduğumuda söylemiyorum kimseye
gelecekk o günlerde gelecek inşallahh,sen 78 olunca bırakacakmısın vermeyiii,hedefinn kaç en son
ben demlerim hemide o yeşil çayıı sana
bende pasta ,çörek hastasıyımm dyetimin baş düşmanları
ben bayramda tatlılardan değilde mangaldan korkuyorumm yanında ekmek yersem diyeee
bizimm bayramda lk gün mangal yapılırr,salatalar ayran
ayyy haylazzz aynen canım ya .inş.bu muradımızı gerçekleştiririzde şöyle sağlıklı fit bir vücuda sahip oluruz AMİİİİİNNN .YARABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
günaydın kızlar dün giremedim annemi hastaneye götürdüm annemle aynı yerde oturmuyoruz oraya gittim akşam döndüm ondan girmedim
ay inş veririz canım ya canım benim ilk hedefim gelinliğime girmekama bana o yetmez en az 70 olmam lazım ama 60 65 ten aşağı düşemem gibi kemiklerim çok iri ve ağır nasıl istiyorum biliyor musun zayıflamayı çok heves ettim
benim bayram daki tek korkum pasta çünkü ben kırmızı et yemiyorum bahaatlı sucuk hariç hiç tüketemiyorum eti kokusuna bile dayanamıyorum canım et yoksa ekmekte yokhayatımda hiç kavurma yemedim pirzola mı ıspanak mı desen tartışmasız ıspanak derim yani
haylaz tartıldınmıı tarılacağın günüü iple bekliyorumm 100ün altına düştünmüü acaba
aaaaaaaaa süper ozaman et sevmiyorsan şanslısınn senn
bizde kavurma yapılmaz hiçç hep mangall
koca koyun mangalla biterr
bizde pasta ikram etmezler hiç o yüzden şanslıyımm pastadan yırttımm benn
haylaz tartıldınmıı tarılacağın günüü iple bekliyorumm 100ün altına düştünmüü acaba
kızlar tartıldım tartı 98.5 i gösterdi sonunda 2 li rakamları gördümçok şükür ya iki haftadır tartılmıyordum ay çok sevindim ya
gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?