Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

diyetteyim diyince daha çok ısrar ediyorlar ye ye ye diye o yüzden diyette olduğumuda söylemiyorum kimseye

kızlar en çok ne istiyorum biliyor musunuz? bi mağazaya gidince bu büyük geldi bir beden küçüğü yok mu demek istiyorum

ayyy haylazzz aynen canım ya .inş.bu muradımızı gerçekleştiririzde şöyle sağlıklı fit bir vücuda sahip oluruz AMİİİİİNNN .YARABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

kızlar en çok ne istiyorum biliyor musunuz? bi mağazaya gidince bu büyük geldi bir beden küçüğü yok mu demek istiyorum
gelecekk o günlerde gelecek inşallahh,sen 78 olunca bırakacakmısın vermeyiii,hedefinn kaç en son
ben demlerim hemide o yeşil çayıı sana
bende pasta ,çörek hastasıyımm dyetimin baş düşmanları
diyetteyim diyince daha çok ısrar ediyorlar ye ye ye diye o yüzden diyette olduğumuda söylemiyorum kimseye

ben bayramda tatlılardan değilde mangaldan korkuyorumm yanında ekmek yersem diyeee
bizimm bayramda lk gün mangal yapılırr,salatalar ayran

ay inş veririz canım ya canım benim ilk hedefim gelinliğime girmek ama bana o yetmez en az 70 olmam lazım ama 60 65 ten aşağı düşemem gibi kemiklerim çok iri ve ağır nasıl istiyorum biliyor musun zayıflamayı çok heves ettim

benim bayram daki tek korkum pasta çünkü ben kırmızı et yemiyorum bahaatlı sucuk hariç hiç tüketemiyorum eti kokusuna bile dayanamıyorum canım et yoksa ekmekte yok hayatımda hiç kavurma yemedim pirzola mı ıspanak mı desen tartışmasız ıspanak derim yani

günaydın kızlar dün giremedim annemi hastaneye götürdüm annemle aynı yerde oturmuyoruz oraya gittim akşam döndüm ondan girmedim

ayyy haylazzz aynen canım ya .inş.bu muradımızı gerçekleştiririzde şöyle sağlıklı fit bir vücuda sahip oluruz AMİİİİİNNN .YARABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

amin canım Allahım herkesin istediği kiloya gelmesini nasip etsin

kahvaltı

2 yumurta
1 dilim buday ekmeği
1 kk kaşar peyniri
1 bardak şekersiz tarçınlı süt
1 salatalık

öğlen yemeği
4 yk barbunya yemeği
2 yk yoğurt

bayram geliyor temizlik maratonu başladı artık fazla girende yok bende perdeleri yıkadım camları sildim perdeleri takması için eşimi beklemek zorundayım

haylaz tartıldınmıı tarılacağın günüü iple bekliyorumm 100ün altına düştünmüü acaba

aaaaaaaaa süper ozaman et sevmiyorsan şanslısınn senn
bizde kavurma yapılmaz hiçç hep mangall
koca koyun mangalla biterr
bizde pasta ikram etmezler hiç o yüzden şanslıyımm pastadan yırttımm benn

haylaz tartıldınmıı tarılacağın günüü iple bekliyorumm 100ün altına düştünmüü acaba

bugün tartılacağım canım eşim 3 te geliyo tartının pili onda (beni eşim tartıyo hergün tartılmayayım diye pil onda duruyo)
regl bitti bugün tartılacağım canım tartılır tartılmaz yazarım canım

aaaaaaaaa süper ozaman et sevmiyorsan şanslısınn senn
bizde kavurma yapılmaz hiçç hep mangall
koca koyun mangalla biterr
bizde pasta ikram etmezler hiç o yüzden şanslıyımm pastadan yırttımm benn

bizde ilk gün kavurma olur mutlaka babam her bayram kendi eliyle keser kurbanı annemde kavurur ilk gün, bizde mangal 2. gün falan yapılır ben yemediğim için geçen sene yapmamışlardı bu bayram babam yok hacca gitti babamsız ilk bayramım o yüzden bu bayram evde kurban kesilmeyecek kasap kesip dağıtacak ama annem yine yapar kavurmayı eşimle annem yer artık evde başka kimse yok zaten bende kendime ıspanak yaparım

işin kötüsü gittiğimiz yerlerde kavurma ikram ediyo arkasındAN tatlı et yemiyorum diye tatlı yemediğim zaman kızıyorlar:18: ama yinede yemek yok

kızlar bugün tartılacağım regl bitti bakalım düştümmü 100 ün altına

kızlar tartıldım tartı 98.5 i gösterdi sonunda 2 li rakamları gördüm çok şükür ya iki haftadır tartılmıyordum ay çok sevindim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…