Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

kızlar ben yeşilçayı sade içemiyorum ya midem bulanıyo.içine tarçın çubuğu koyup içiyorum.iyi oldu yazdığınız şimdi bende içicem bi bardak.

ben sade içiyorum genellikle öyle:) kocaman bir bardak içtim güzel oldu :) sanada afiyet olsun diyet arkadaşı

Ben sade içemiyorum, acı geliyor. Hazır çeşitlerinden alıyorum öyle içiyorum :)

aynen canım bu kaçamak işini sık sık yapmamak lazım
bu arada bende yeşil çay içtim ama ben içine limon kesip koyuyorum

Limonlu da çok güzel olur :)

Ben sade içemiyorum, acı geliyor. Hazır çeşitlerinden alıyorum öyle içiyorum :)

Limonlu da çok güzel olur :)

hmmm aktardan almanı tavsiye ederim daha etkili sankı ben hazırları beğenmedim..limon ve tarçın ilavesini deneyecem limon zaten vitamin deposu

günaydın kızlar... kalkar kalkmaz limonlu sıcak su içtim sonra kahvaltımı yaptım

1 dilim kızarmış köy ekmeği
peynir
zeytin
1 bardak şekersiz çay
1 tane yeşil elma

kızlar unutmadan söyleyeyim bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu 115 ile başladım bu yola bugün 98.5 kiloyum ama en önemlisi sağlıklıyım

teşekkür ederim canım hiç durasım yok canım zaten ah bi 90 olsam sonra 80 daha sonra 70 daha daha sonra 60 olsam

Allah nasib ederse olacağız inşallah..sadece sabır sabır sabır...sağlıklı olmak ilk amacım kan değerlerim belki düzelir umudundayım

sevgili günlükçüm bugün kahvaltıda sadece 1 tane elma yedim canım başka bişey istemedi :44:

ay günlüğüm seni ihmal ettim sanki ara öğün olarak 1 çay bardağı fındık yedim akşam yemeği içinde taze fasülye ve yoğurt yemeği düşünüyorum

günaydın kızlar...

kahvaltımı yaptım
bir bardak süt
2 yumurta
azcık peynir
1 dilim kızarmış ekmek

afiyet olsun bana

günaydın kızlar...

kahvaltımı yaptım
bir bardak süt
2 yumurta
azcık peynir
1 dilim kızarmış ekmek

afiyet olsun bana

canımm sen harıkasın bayadırr takıp edemiyorrdum seni ama artık burdayım senin kararlılığınn beni çok motive eeediyor b bennnnnnnnşu an 143.7 yim bugün lesliee yapmayabaşlıycam denedimihiç

canımm sen harıkasın bayadırr takıp edemiyorrdum seni ama artık burdayım senin kararlılığınn beni çok motive eeediyor b bennnnnnnnşu an 143.7 yim bugün lesliee yapmayabaşlıycam denedimihiç

teşekkür ederim canım sende iyi gidiyorsun canım 7 kilo fln vermisşin yanlış hatırlamıyorsam canım evet canım bende denedim ama devam etmedim devam etsem daha iyi olacak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…