ben sade içiyorum genellikle öyle:) kocaman bir bardak içtim güzel oldu :) sanada afiyet olsun diyet arkadaşı
aynen canım bu kaçamak işini sık sık yapmamak lazım
bu arada bende yeşil çay içtim ama ben içine limon kesip koyuyorum
kızlar ben yeşilçayı sade içemiyorum ya midem bulanıyo.içine tarçın çubuğu koyup içiyorum.iyi oldu yazdığınız şimdi bende içicem bi bardak.
Afiyet olsun nodum :)
Ben sade içemiyorum, acı geliyor. Hazır çeşitlerinden alıyorum öyle içiyorum :)
Limonlu da çok güzel olur :)
kızlar ben yeşilçayı sade içemiyorum ya midem bulanıyo.içine tarçın çubuğu koyup içiyorum.iyi oldu yazdığınız şimdi bende içicem bi bardak.
kızlar unutmadan söyleyeyim bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu 115 ile başladım bu yola bugün 98.5 kiloyum ama en önemlisi sağlıklıyım
maşallah devam et durmak yok
teşekkür ederim canım hiç durasım yok canım zaten ah bi 90 olsam sonra 80 daha sonra 70 daha daha sonra 60 olsam
olursun canım çok azimli görüyorum seni
teşekkür ederim canım hiç durasım yok canım zaten ah bi 90 olsam sonra 80 daha sonra 70 daha daha sonra 60 olsam
kızlar unutmadan söyleyeyim bugün diyete başlayalı tam 3 ay oldu 115 ile başladım bu yola bugün 98.5 kiloyum ama en önemlisi sağlıklıyım
günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım
bir bardak süt
2 yumurta
azcık peynir
1 dilim kızarmış ekmek
afiyet olsun bana
canımm sen harıkasın bayadırr takıp edemiyorrdum seni ama artık burdayım senin kararlılığınn beni çok motive eeediyorb bennnnnnnnşu an 143.7 yim bugün lesliee yapmayabaşlıycam denedimihiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?