yeniyim alışamadım daha özür
168 boyunda 66 kiloyum. geçen şubatta başladığımda 74,5 tum hazirana 66 kilo oldum ve bıraktım ama abartmadım ve kilo almadım. yani yavaş kilo vermekten yanayım daha kalıcı oluyor. şimdi hedefim 60. zaten üye değildim ama buradaki arkadaşları okuyarak motive oldum şimdi de buraya katılmaya karar verdim. ocağa kadar 60 olucam inşallah.
kızlar karın ağrısı maf etti beni bugün
akşam yemeğimide yedim
4 yk semiz otu
3 yk yoğurt
2 yk bulgur pilavı
Afiyet olsun bana
çok geçmiş olsun tatlım umarım önemli bir şey yoktur.
tatlım bu yemek seni doyuruyormu şu kaşık işleri beni mahvediyor birtürlü kaşık sayma işini öğrenemedim .
kızlar en çok ne istiyorum biliyor musunuz? bi mağazaya gidince bu büyük geldi bir beden küçüğü yok mu demek istiyorum
bende her gittiğim yerde size göre beden fazla yok demelerinden sıkıldım 38-40 beden o kadar çok ki
sanırım çok yakında bende 2 basamaklı kilolara ineceğim
inşallah arkadaşım bunu kutlamak lazım
ay canım evet kutlamak lazım kocaman çikolatalı bi pastayla kutlayalımfalan dermişim şimdi biz anca yeşil çayla yada lezzetli bi salatayla kutlarız bi düşeyimde 2 basamaklı sayılara sonra kocaman bi yeşil çay içilir bunun üzerine bol limonlu
tabiiki pastayla kutlamayacağızolur mu öyle şey..anti oksidanlarla işimiz yok sağlığımız bizim için önemli
aynen öyle canım zaten düşünüyorumda 2 buçuk aydır ne çikolata ne de pasta ağzıma sürmedim yakında tatlarını unuturum bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?