Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

yeniyim alışamadım daha özür
168 boyunda 66 kiloyum. geçen şubatta başladığımda 74,5 tum hazirana 66 kilo oldum ve bıraktım ama abartmadım ve kilo almadım. yani yavaş kilo vermekten yanayım daha kalıcı oluyor. şimdi hedefim 60. zaten üye değildim ama buradaki arkadaşları okuyarak motive oldum şimdi de buraya katılmaya karar verdim. ocağa kadar 60 olucam inşallah.

bende yavaş yavaş kilo vermekten yanayım canım ocak ayına kadar 60 olusun canım ayda 2 kilo verirsin canım benim ilk hedefim yeni yıla 90 kilo ile girmek 1 sene de tam 35 kilo aldım ben evlendiğimde 78 kiloydum ama vereceğim aldığım kiloları gelinliğimin içine gireceğim

akşam yemeğimide yedim

4 yk semiz otu
3 yk yoğurt
2 yk bulgur pilavı

afiyet olsun bana

tatlım bu yemek seni doyuruyormu şu kaşık işleri beni mahvediyor birtürlü kaşık sayma işini öğrenemedim .

canım ben tabağımı baya küçülttüm zaten istesemde 6 kaşıktan fazla yemek koyamam tabağıma
bide canım ben gün içinde suyu çok tüketiyorum bide yemekten 1 saat önce elma fln yeyince yetiyo da artıyo bile
önemli olan insanın gözünün doyması canım karnı nasılsa doyar canım benim gözüm çok zor doyuyo yav

Son düzenleme:
kızlar en çok ne istiyorum biliyor musunuz? bi mağazaya gidince bu büyük geldi bir beden küçüğü yok mu demek istiyorum

kahvaltımı yaptım
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet salatalık
1 adet küçük domates
1 adet yumurta
1 kk kaşar peynir
afiyet olsun bana bugünkü kahvaltımı geç yaptım öğlen yemeği gibi oldu

inşallah arkadaşım bunu kutlamak lazım

ay canım evet kutlamak lazım kocaman çikolatalı bi pastayla kutlayalım falan dermişim şimdi biz anca yeşil çayla yada lezzetli bi salatayla kutlarız bi düşeyimde 2 basamaklı sayılara sonra kocaman bi yeşil çay içilir bunun üzerine bol limonlu

tabiiki pastayla kutlamayacağızolur mu öyle şey..anti oksidanlarla işimiz yok sağlığımız bizim için önemli

tabiiki pastayla kutlamayacağızolur mu öyle şey..anti oksidanlarla işimiz yok sağlığımız bizim için önemli

aynen öyle canım zaten düşünüyorumda 2 buçuk aydır ne çikolata ne de pasta ağzıma sürmedim yakında tatlarını unuturum bu gidişle

aynen öyle canım zaten düşünüyorumda 2 buçuk aydır ne çikolata ne de pasta ağzıma sürmedim yakında tatlarını unuturum bu gidişle

benimde bir ay oldu tam tamına şükürler olsun...unuttum gibi bi şey şaşırıyorum kendime...şeker hakikaten en tatlı zehirmiş yedikçe yediriyoruzak durunca hayat daha güzel...bayramda aynı şekilde devam asla taviz vermeyecem ısrar etselerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…