• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi 18 aylık bebeğime bağırırken buluyorum

Tahammül edilemez bir insansın. Çevrendekilere sabırlar sana da hayatında mutluluklar.
Tahammül edenim çok kimseye sesimi yükseltmem bile. Sana da allah akıl fikir versin inşallah bırakırsın kötü huylarını bebeğine karşı. Bu dediklerimi de anlar mısın bilmiyorum.

Kötülük diyor ya :))) 1 hafta biraz sesini yükseltmiş psikolog şu yorumları görse önce seni terapiye alır valla bak
İnşallah 1 haftada kalır ne diyeyim size göre küçük bebeğe bağırmak normal olabilir bana göre değil.

Tahammül edenim çok kimseye sesimi yükseltmem bile. Sana da allah akıl fikir versin inşallah bırakırsın kötü huylarını bebeğine karşı. Bu dediklerimi de anlar mısın bilmiyorum.
Bak sen seni büyütmüş bu yaşa getirmiş annen için “eşşek kadar kadın” tabiri kullanıyorsun bu saygıslzık hadsizlik nereden geliyor bilmiyorum bazı şeyler için fazlaca emin konuşuyorsun hayat bu insanın burnuna çakıverir

Bak sen seni büyütmüş bu yaşa getirmiş annen için “eşşek kadar kadın” tabiri kullanıyorsun bu saygıslzık hadsizlik nereden geliyor bilmiyorum bazı şeyler için fazlaca emin konuşuyorsun hayat bu insanın burnuna çakıverir
Ayyy ne halin varsa gör aynı hayat sana çakmış zaten. Bağır çağır hıncını al nasılsa el kadar bebe gelir yine sana sarılır ağlar

Bu kadar yalnız kaldiginiz icin cok üzgünüm, size sarılmak istedim🤗 eşinize ise çok kızdım, çalışıyor olması yükünüzü paylasmasina engel değil. En büyük destekciniz, ortağınız esiniz olmaliydi ama olmamış...

Bu kadar yalnız kaldiginiz icin cok üzgünüm, size sarılmak istedim🤗 eşinize ise çok kızdım, çalışıyor olması yükünüzü paylasmasina engel değil. En büyük destekciniz, ortağınız esiniz olmaliydi ama olmamış...
Sarıldık farzedilim 😊 çok teşekkür ederim, bakalım bir gün beni duyar diye bekliyorum, umutla.

Ben doğururken bebeğimin yaramaz olabileceğini de düşürerek doğurdum ve daha 3 aylık benim bebeğim gibi bebeği olan biri emzirmeye de çalışmazdı mesela asla emmedi ben neler çektim emzirmek için atak geçirdim 10 gün emmedi ilaçlardan bana ne iyi işte derdim uğraşmazdım en büyük sıkıntı meme emmiyor yediğimi içtiğimi seçiyor buna rağmen sabırla emziriyorum bunlar şiddete bahane değil demek ki size normal geliyor böyle şeyler bana gelmiyor.
Herkesin sınavı ve yolu çok farklı daha bebeğin 3 aylık. Benim bebeğim 3 aylıkken buraya girip bişey yazamıyordum çünkü psikolojim çok kötüydü hala daha iyi değilim bebeğim 22 aylık seninde oldukça yolun var sessiz sakin kendi halimde bir bebeğe bağırmak için sebebin zaten olmaz biraz büyüsün hele bir emeklesin hele bir yürüsün koşsun daha oraları görmeden insanları yargılama. Kadının yaptığı şey zaten doğru değil bunun farkında hepimiz farkındayız çünkü bizde onları yaşıyoruz anneyiz biz. Neyse yeni doğum yapmışsın yüksek ihtimalle kafan çok karışık buna yormak istiyorum söylediklerini yavrun sağlıkla büyüsün

Evet haklısın hayvan değilsin ama bebeğine bağırıp duruyorsun :D. en azından çirkefliği hak edene yapıyorum en hak etmeyene değil belki kocana yapsan babalık görevini yerine getirir sen de bebeğinin canını acıtmazsın
Ne kadar çirkin bir üslup

Herkesin sınavı ve yolu çok farklı daha bebeğin 3 aylık. Benim bebeğim 3 aylıkken buraya girip bişey yazamıyordum çünkü psikolojim çok kötüydü hala daha iyi değilim bebeğim 22 aylık seninde oldukça yolun var sessiz sakin kendi halimde bir bebeğe bağırmak için sebebin zaten olmaz biraz büyüsün hele bir emeklesin hele bir yürüsün koşsun daha oraları görmeden insanları yargılama. Kadının yaptığı şey zaten doğru değil bunun farkında hepimiz farkındayız çünkü bizde onları yaşıyoruz anneyiz biz. Neyse yeni doğum yapmışsın yüksek ihtimalle kafan çok karışık buna yormak istiyorum söylediklerini yavrun sağlıkla büyüsün
Ben kimseye kötü anne ıy mıy demedim destek alması gerektiğini söyledim sözlü şiddet fiziksel şiddetten farklı değil bunda kötü bir şey yok bir kerelik olay değil. Bana göre normal değil sana normal gelebilir ben bebekle empati kurarım.

Ben kimseye kötü anne ıy mıy demedim destek alması gerektiğini söyledim sözlü şiddet fiziksel şiddetten farklı değil bunda kötü bir şey yok bir kerelik olay değil. Bana göre normal değil sana normal gelebilir ben bebekle empati kurarım.
Iy mıy deseydin keşke daha iyi olurdu çok çirkin bir uslubun var.

Ya he karşımdaki sanki ingiliz soylusu söylenecek daha ağır şeyler de var ama söylemiyorum daha fazla kırmamak için, benden daha büyük kocaman sorunu var konu sahibinin
Biz anneler olarak konu sahibini çok iyi anladık ve onun yanındayız bunun da bir süreç olduğunu biliyoruz. Bebeğin 1 buçuk yaşına geldiğinde tekrar buraya yazarsın

Biz anneler olarak konu sahibini çok iyi anladık ve onun yanındayız bunun da bir süreç olduğunu biliyoruz. Bebeğin 1 buçuk yaşına geldiğinde tekrar buraya yazarsın
Demek ki size göre bağırıp durmak normal bana değil.

Gisla lütfen kınama. Bu söylediğimi de kötü anlama. Ama burda bi üye vardı, hep konularda doğum yapmış kadınlara bakamıyosanız yapmayın, bunalımda neymiş tarzı konuşup kınadı. Doğumundan sonra bebeğini bile istemedi annesine vermek istedi ne kınadıysa yaşadı. Kız ama kınama bizimde bebeğimiz büyüyecek bize neler çektirecek bizde bilmiyoruz ben yapmam dememek lazım

Ayyy ne halin varsa gör aynı hayat sana çakmış zaten. Bağır çağır hıncını al nasılsa el kadar bebe gelir yine sana sarılır ağl

Ya he karşımdaki sanki ingiliz soylusu söylenecek daha ağır şeyler de var ama söylemiyorum daha fazla kırmamak için, benden daha büyük kocaman sorunu var konu sahibinin
Sizden daha soylu olduğum kesin. Konuşma şekliniz, saygısızlığınız yazık gerçekten. Siz kendi sorunlarınızla ilgilenin hayata karşı ciddi öfkelerinix var ki bu denli saldırgansınız. Size gerekli cevabı verdim kapattım. Hala sataşmaya çalışmanız da bir hayli garip.

Gisla lütfen kınama. Bu söylediğimi de kötü anlama. Ama burda bi üye vardı, hep konularda doğum yapmış kadınlara bakamıyosanız yapmayın, bunalımda neymiş tarzı konuşup kınadı. Doğumundan sonra bebeğini bile istemedi annesine vermek istedi ne kınadıysa yaşadı. Kız ama kınama bizimde bebeğimiz büyüyecek bize neler çektirecek bizde bilmiyoruz ben yapmam dememek lazım
Ben yapmam demiyorum ama yaparsam da destek alırım. Ben bebeklere karşı hassasım valla dayanamıyorum

Gisla sen okuduğunu farklı algılıyorsun herhalde kimse burada bağırma doğru bir davranış demiyor konu sahibi de buna dahil.
Çaresiz kalmış bir anneye bu şekilde yaklaşman doğru değil diyoruz.

Kadına öyle bir çıkışmışsın ki
Kadın sanki çocuğu aç bırakmış, günlerce şiddet uygulamış gibi.

Ben oğlumu 2 yaşında psikoloğa götürdüğümde o kadar kibar tatlı yaklaşmıştı ki adama koşup sarılasım gelmişti.
Onlar bile önce anneyi rahatlatıyorlar.
Ki gittiğim kişi alanında bilindik çok iyi bir psikolog.
Hayat bazen o okuduğumuz kitaplar gibi ilerlemiyor
Yolun çok başındasın böyle konuşmaya devam et sonra izle ve gör.

Sizden daha soylu olduğum kesin. Konuşma şekliniz, saygısızlığınız yazık gerçekten. Siz kendi sorunlarınızla ilgilenin hayata karşı ciddi öfkelerinix var ki bu denli saldırgansınız. Size gerekli cevabı verdim kapattım. Hala sataşmaya çalışmanız da bir hayli garip.
Ben en sakin insanlardan biriyimdir valla sesimi kimseye yükseltmem. Aynen bebeğine bağırıp çağıran bi soylusun sen ben de buna kötü dedim diye saldırganım

Back
X