- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi baldankiz1
-
surda biz bizeyiz ne var sanki soyleyiversenizBak hala yazmadı
Ay kesin o
Hem bu problemin çözümü mü var allasen
Adamı görüntü çokda şeyyapmıyorsa napalım tipini mi değişelim konu sahibinin
+Aynen katılıyorum incelenmeli2016 yılında alınmıs ıkıncı uyelık de ılgımı cektı
yonetım kendısı mı verıyor ellerınde fazladan boyle hesapları al bunu mu kullan dıyor
kk da tum uyelerın herseyı ıncelensın bence belkı 5 farklı hesap var baska pc ve maıllerden acılmıs bızı keklıyorlar
yazım seklınden bır kısıye benzettım emın degılım ama acayıp benzıyor uslubu
Yaşı gibikonu sahibi ifşa olmamak adına bazı detayları yanlış veriyor olabilir misiniz, yaşınız gibi?
Değişiklik bekliyormuş benden öyle söylüyorBos teneke cok ses çıkarırmışadamin fiziği kariyeri vs etkilemiş sizi ama cinsel anlamda performansı yerlerde belli ki 1 dk icinde boşaldığında gore. Zaten normal hayatta yapamayacağı seyleri yaziodur muhtemelen . Ergenken de böyle oluyor belli bi yaştan sonra da demek ki :)
uyelıgı ılk olusturdugunde 20 yasındayım bu gece actım hesabı dıye yorumları varacaba yonetim bu konu icin 1 seferlik adini mi değiştirdi... ben de merak ettim bunu..
+111111111evlidir, sevgilisi vardır, sizin gibi fuckbuddyimsi takıldığı birden fazla kişi vardır. yalnız değildir yani ve size anca sıra geliyordur.
2016 yılında alınmıs ıkıncı uyelık de ılgımı cektı
yonetım kendısı mı verıyor ellerınde fazladan boyle hesapları al bunu mu kullan dıyor
kk da tum uyelerın herseyı ıncelensın bence belkı 5 farklı hesap var baska pc ve maıllerden acılmıs bızı keklıyorlar
yazım seklınden bır kısıye benzettım emın degılım ama acayıp benzıyor uslubu
Aman ne sanarsa sansin , zaten bu zihniyet benden uzak olsun mumkunseErkek sandı seni
Önce o bir dakikayı uzatsınDeğişiklik bekliyormuş benden öyle söylüyor
İstediğim şey bu değildi diyor kendisi için rahat olamıyorum o yüzden böyle oluyo diyo
Mesajda böyle değilsin diynce
yazım şekli ve üslubu benzeyen üye önceden "bu benim 2.üyeliğim" demişti.
ya kesin oyazım şekli ve üslubu benzeyen üye önceden "bu benim 2.üyeliğim" demişti.
Olabilir :)konu sahibi ifşa olmamak adına bazı detayları yanlış veriyor olabilir misiniz, yaşınız gibi?
Tamam işte, sorun burda arkadasim. Adam kendini de partneri de doyuramadiğı icin kompleks yapiyor muhtemelen. Sanaldaki performansı da bunu bastırmak için :)Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Ben belirttim ki fake sanmayın diye ama bu kez de peşime düştü herkesPeki yonetim biliyorsa burda belirtmek zorunda mi 2.uyelik oldugunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?