kendimi alıkoyamıyorum

+Aynen katılıyorum incelenmeli

Ama kim olduğunu da merak etmiyor değilim baya bi aktif olduğunu yazmış

Değişiklik bekliyormuş benden öyle söylüyor
İstediğim şey bu değildi diyor kendisi için rahat olamıyorum o yüzden böyle oluyo diyo
Mesajda böyle değilsin diynce

acaba yonetim bu konu icin 1 seferlik adini mi değiştirdi... ben de merak ettim bunu..
uyelıgı ılk olusturdugunde 20 yasındayım bu gece actım hesabı dıye yorumları var
bugun actıgı konu ustune baktıgımda profılıne 23 yasında gorunuyor
yanı bır ınsan ıkıncı uyelık alacak kadar cekınıp sonra ılk gunden berı tutarlı olur kendını anlatır mı bılemedım
bence yonetımın haberı yok bu uyelıkten sahıs kendısı ıkıncı uyelıgı almıs ya da zaten varmıs gıbı geldı
ben bır kıbleyeyım de ne olur ne olmaz bı bakılsın

işkillendım

Seni kullanıyor.
Ya da senin niyetinin adamın başına kalmak,hamile kalmak falan olduğunu düşünüyor da olabilir.

yazım şekli ve üslubu benzeyen üye önceden "bu benim 2.üyeliğim" demişti.

Yazdıklarınızdan çıkardığım, siz bu adama safi cinsel birliktelik ile yaklaşmıyorsunuz. Belki başlangıçta böyle olabilir ama duygusal beklentilere girmeye başladığınız hissediliyor yazınızdan. Birlikte olabilirsiniz iki bekar insansınız muhtemelen, bunda bir sorun yok ama git gide bir bağ geliştirecek gibisiniz, karşı taraftan da böyle bir girişim yok; üzülürsünüz.

Cinsel performansina güvenmiyor bence.Ben öyle hissettim. Cünkü cok iyi degildi diyorsun.Yas yüzunden performans sikintısı yaşıyor olabilir.Bu arada herkes kendine baksin,tiksinecekse kendi hayatinda elbet bir sey bulur.Tasvip etmiyor oluşunuz kimseden igrenmenizi gerektirmiyor.

Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Tamam işte, sorun burda arkadasim. Adam kendini de partneri de doyuramadiğı icin kompleks yapiyor muhtemelen. Sanaldaki performansı da bunu bastırmak için :)

F.b. lik bu olmamalı
Bir hevestir geçer.
Ne duygusal ne de cinsel tatmin var. Cinsel tatmin sandığınız şey ona sahip olma ona yaklaşma hevesi... Bu da üç beş birliktelikte geçmezse muhtemelen duygusal birşeyler hissediyorsunuzdur. Belki de şimdiden hissediyorsunuzdur da farkında değilsinizdir.
Bir arkadaş yazmış sanal seks takıntılı biri olmuş karşı taraf sanırım.

İki yetişkin insanın bile isteye birlikte olmaları hakkında yeterince yorum yapıldığından, direkt sorunuzun yanıtına geçiyorum.

Adam tekdüze cinsellikten sıkılmış.

Daha önce denemediği farklı fantaziler arıyor, bunu bulamadığı içinde durumdan hoşnut değil.
isteksiz diye nitelendirdiğiniz durum aslında bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…