kendimi alıkoyamıyorum

Çok çalışıyorum yoğun oluyorum diyor ben çalışan adamım diyor isteyen adam vakit ayırır diyorum öyle olmuyor diyo

Çok çalışıyorum yoğun oluyorum diyor ben çalışan adamım diyor isteyen adam vakit ayırır diyorum öyle olmuyor diyo
Bide takıntı yapmıs olabilirmısınız bu kadar istekli oldugum halde neden ıstemıyor acaba diye siz onun uzerıne düştükce yada beni istesin dıye bırseyler yapıyorsanız hırsla birlikte ıstekde artar adamda gelmiyorsa delirir sınız :)

Aşık mı olmuşum
Tamam yazdığınız herşeye katılıyorum ama aşık olmadığım ihtimalini varsaymak istiyorum
Olmamam lazım
Ama o kadar hoşuma gidiyor ki sürekli aklımda
İlk önceleri 3-4 gün boyunca gece gündüz mesajlaştık hep böyle devam edecek sandım
Sonra birlikte olduk
Ne olduğunu anlayamadım adam 1 ay yazmadı aramadı
Bende sanırım ten uyumu denen şey onda olmadı diye düşündüm halbuki benim için şaşkınlık yeni heyecandı ama onun keyfi çok yerinde görünüyordu ertesi gün hemen yine ister sandım
Beklediğim gibi olmadı
Adam tam 1 ay aramadı sormadı
Ona gelince birçok kadının onu deli gibi istediğini söylüyor ama ister de o kadar tatlı ki
Ben herkesi istemiyorum diyince ayda bir de olsa beni istediği için mutlu oluyorum

Eveeeettt
Kesinlikle buda var
Adam da o isteği görmedikçe ben daha da çok istiyorum daha iyi olmalıyım diyorum
Öyle bi duruma geldim ki başkasına aşık olmak arzulamak istiyorum düşün düşün deli oldum

adam grup da onerıyor gercekten bunu oturup konustunuz mu baya baya sıze grup yaparsak bızı senı ızlerlerse daha ıyı olurum mu dedı
sız bunu baya oturup konustunuz yanı

bence bu konu acayıp yerlere gıdıyor
Of evet konuştuk çünkü merak ediyorum adamın neyi istediğini sevdiğini
Ben grup falan istemem zaten benlik değil dediğim gibi adama da dedim bi başkası amuda kalksa yine gözüm görmüyor
Ama adam ben tek eşli değilim değişiklik arıyorum diyor
Ben yeterince değişik gelmediğimi düşündüm artık

Hanımefendi yanlış anlamayın ama bana çok komik geldiniz.
1 dakikayı yanlış yazmamıştınız değil mi ? Yani 1 dakika için bu kadar bağlılık neden ? Dalga geçiyor adam resmen,baktı siz inanıyorsunuz şu an her türlü fanteziyi anlatıyordur size.

Biz yapalım herkes bizi izlesin mi

Adam sapık ona sapık yaklasırsanız oyle dikkatinı ceker ama tehlikeli seyler real de olmayacak tum uç noktadaki cınsellık lerden hoslanıyor o yuzden cok zevklı gelmiyor sizinle birlikte olmak bıde ortak noktanız yokmu cınsellık ten Baska hosuna gıttıgı bıraz vakıt gecırsenız beraber

Evet bayağı uç noktalarda
Yazmıyorum çünkü midesi bulunanlar var malum
Adam için varsa yoksa cinsellik
Adamı bulsam vakit geçircem de dediğim gibi ayda bir bir araya geliyoruz onda da apar topar gidiyo çalışmaya diye
Yan yana dolanmıyoruz
Bu arada ben gittiğim bi filmden çok etkilemiştim var ya hani grinin / özgürlüğün elli tonu serisi
Bizde tıpkı onlara benziyoruz
Tabi onlar gibi olamadık da
Hani adam kadına sınırlar koyuyo ya
Buda öyle öpme yapma etme
Yapacaklarımı söylüyor
Ben ne istersem onu yap diyo
O an hoşuma gidiyor beni yönlendirmesi

Ona sahip olmak istiyorum
Evet bildiğiniz 1 dakika
Ama mesajlarda çok istekli olduğu için görüştüğümüz ortamlar da genelde gizli saklı olduğu için hemen stres yapıp boşaldığını düşünüyorum bir an önce gitmek için
Bu bağlılık neden onu çözmeye çalışıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…