- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Çok çalışıyorum yoğun oluyorum diyor ben çalışan adamım diyor isteyen adam vakit ayırır diyorum öyle olmuyor diyoSurekli olursa tamam kullana bilirdi ama ayda olan bırsey de kullanılmaya girmez sonucta en cok isteyen kadın belkıde erken bosaldıgı ıcın ayda bır oluyordur konu sahibi sanal seviyor olabilir mi kısa surdugu ıcın real tercihi degıl dır sanal konusmayı bırakın ne istiyorsa yanına gelsin yapsın
Bide takıntı yapmıs olabilirmısınız bu kadar istekli oldugum halde neden ıstemıyor acaba diye siz onun uzerıne düştükce yada beni istesin dıye bırseyler yapıyorsanız hırsla birlikte ıstekde artar adamda gelmiyorsa delirir sınız :)Çok çalışıyorum yoğun oluyorum diyor ben çalışan adamım diyor isteyen adam vakit ayırır diyorum öyle olmuyor diyo
Aşık mı olmuşumAsik olmussun sen balkiz
Sadece cinsellik icin bir araya geldiginiz falan yok. Bu kisim biraz sey gibi olmus, kahve sevmeyen birinin elinde surekli kahve ile dolasmasi gibi. Adamin erken bosalma sorununu caziben ile halledebilecegini dusunuyor olman cok fazla birliktelik yasamadigini ve bu konularda cokda bilgili olmadigini dusundurdu bana.
1 dk lik sure arzulanmak isteyen bir kadini normal sartlarda cinsellikten sogutur fakat seninde dedigin gibi ondan baska birini amuda da kalksa goremeyisinin nedeni sadece duygularin.
Adamin da yazarken daha rahat ve aktif olmasi reeldeki basarisizligindan, kendini sana birakamadigindan degil. Rahat olmayan kasan insan ereksiyonda olamaz.
Birbirinize karsi açik degilsiniz.
Bu boyle mış, miş ler ile cok fazla ilerlemez.
EveeeetttBide takıntı yapmıs olabilirmısınız bu kadar istekli oldugum halde neden ıstemıyor acaba diye siz onun uzerıne düştükce yada beni istesin dıye bırseyler yapıyorsanız hırsla birlikte ıstekde artar adamda gelmiyorsa delirir sınız :)
Of evet konuştuk çünkü merak ediyorum adamın neyi istediğini sevdiğiniadam grup da onerıyorgercekten bunu oturup konustunuz mu baya baya sıze grup yaparsak bızı senı ızlerlerse daha ıyı olurum mu dedı
sız bunu baya oturup konustunuz yanı
bence bu konu acayıp yerlere gıdıyor
Of evet konuştuk çünkü merak ediyorum adamın neyi istediğini sevdiğini
Ben grup falan istemem zaten benlik değil dediğim gibi adama da dedim bi başkası amuda kalksa yine gözüm görmüyor
Ama adam ben tek eşli değilim değişiklik arıyorum diyor
Ben yeterince değişik gelmediğimi düşündüm artık
Çok açıklayıcı olmuş hatta grup yapmış önceden çok iyi olduğunu falan söylemişti bana
Bende kendi kendime zaten 1 dk sürüyor ne grubu diyorum
Öpme beni sevmiyorum diyo
Özellikle kendisiyle ilgilenmemi istiyor sevişmekten ziyade
Mesajlaşırken biz yapalım herkes bizi izlesin Diyo olacağından değil de daha iyi yaparım yazıyo
Adam sapık ona sapık yaklasırsanız oyle dikkatinı ceker ama tehlikeli seyler real de olmayacak tum uç noktadaki cınsellık lerden hoslanıyor o yuzden cok zevklı gelmiyor sizinle birlikte olmak bıde ortak noktanız yokmu cınsellık ten Baska hosuna gıttıgı bıraz vakıt gecırsenız beraberOf evet konuştuk çünkü merak ediyorum adamın neyi istediğini sevdiğini
Ben grup falan istemem zaten benlik değil dediğim gibi adama da dedim bi başkası amuda kalksa yine gözüm görmüyor
Ama adam ben tek eşli değilim değişiklik arıyorum diyor
Ben yeterince değişik gelmediğimi düşündüm artık
Evli değil ama sizin sayenizde ciddi ilişkisi olduğunu düşünmeye başladım vallaBu adam evli değilse eğer bende bişey bilmiyorum
Evet bayağı uç noktalardaAdam sapık ona sapık yaklasırsanız oyle dikkatinı ceker ama tehlikeli seyler real de olmayacak tum uç noktadaki cınsellık lerden hoslanıyor o yuzden cok zevklı gelmiyor sizinle birlikte olmak bıde ortak noktanız yokmu cınsellık ten Baska hosuna gıttıgı bıraz vakıt gecırsenız beraber
Yapacağımızdan değil canım hani herkes uç sohbetler yapar ya kendinden geçince ondnaBiz yapalım herkes bizi izlesin mi
Ben bunu gormemisim.boylemi demisadam grup da onerıyorgercekten bunu oturup konustunuz mu baya baya sıze grup yaparsak bızı senı ızlerlerse daha ıyı olurum mu dedı
sız bunu baya oturup konustunuz yanı
bence bu konu acayıp yerlere gıdıyor
yaşınız kaç acabaEvli değil ama sizin sayenizde ciddi ilişkisi olduğunu düşünmeye başladım valla
Ona sahip olmak istiyorumHanımefendi yanlış anlamayın ama bana çok komik geldiniz.
1 dakikayı yanlış yazmamıştınız değil mi ? Yani 1 dakika için bu kadar bağlılık neden ?Dalga geçiyor adam resmen,baktı siz inanıyorsunuz şu an her türlü fanteziyi anlatıyordur size.
25yaşınız kaç acaba
Ben grup da yaptım daha zevkli oluyor bana böyle düz şeyler normal geliyor dediBen bunu gormemisim.boylemi demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?