- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Ona sahip olmak istiyorum
Evet bildiğiniz 1 dakika
Ama mesajlarda çok istekli olduğu için görüştüğümüz ortamlar da genelde gizli saklı olduğu için hemen stres yapıp boşaldığını düşünüyorum bir an önce gitmek için
Bu bağlılık neden onu çözmeye çalışıyorum bende
Siz sanal hoşlanmıyor musunuz sanal konusurken reale dönük konuşsanız belki heyecan yaparEvet bayağı uç noktalarda
Yazmıyorum çünkü midesi bulunanlar var malum
Adam için varsa yoksa cinsellik
Adamı bulsam vakit geçircem de dediğim gibi ayda bir bir araya geliyoruz onda da apar topar gidiyo çalışmaya diye
Yan yana dolanmıyoruz
Bu arada ben gittiğim bi filmden çok etkilemiştim var ya hani grinin / özgürlüğün elli tonu serisi
Bizde tıpkı onlara benziyoruz
Tabi onlar gibi olamadık da
Hani adam kadına sınırlar koyuyo ya
Buda öyle öpme yapma etme
Yapacaklarımı söylüyor
Ben ne istersem onu yap diyo
O an hoşuma gidiyor beni yönlendirmesi
Eski sevgilimden yeni ayrıldım zatenBaşka biriyle tanışın konuşun madem cinsellik konuşmak hoşunuza gidiyor.Çünkü cidden vakit kaybı gibi duruyor.Hani cinsellik çok iyi olur tüm bu bağlantıyı anlarım ama öyle bir durumda yok,adam hayallerde çok iyi gerçekte 1 dakikaBir de bahane bulmuş ''düz şeyler çok basit geliyor'' diye
Daha ne desin kizim aklinimi yitirdin nedir ilacmi ictin valla bana tuhaf geliyor ask mesl zevk degil.bu baska birseyBen grup da yaptım daha zevkli oluyor bana böyle düz şeyler normal geliyor dedi
Sanal bu adamla konuşmaktan hoşlanıyorumSiz sanal hoşlanmıyor musunuz sanal konusurken reale dönük konuşsanız belki heyecan yapar
Bi de pazarlık yapıyo yargılamayın diyeİşin komik tarafı sizin seviskenliginize ve adamın ilgisizliğine biz ne yapabiliriz ?
-Aşık olmak istemiyorum .
E olma
-Adam istesin istiyorum.
Zorla mı getirelim ?
-1 dakikada boşalıyor.
Ee biz ne yapabiliriz yani ?
İyice saçmalığa bağlandı.
Bu benim fantazim senden istemediğin şeyleri yapman gibi bi beklentim yok diyorDaha ne desin kizim aklinimi yitirdin nedir ilacmi ictin valla bana tuhaf geliyor ask mesl zevk degil.bu baska birsey
Yargılamayın diye birşey yazdığımı göremiyorumBi de pazarlık yapıyo yargılamayın diyee seviş bacım
Sımdı sizin tam ıstedıgınız ne ayda bır beraber olmanız mıSanal bu adamla konuşmaktan hoşlanıyorum
Eski sevgilim konuşmak isteyince sapıklaşma diyordum yada en fazla 1 saat konuşurdum gönlü olsun diye
Ama bu adam yazdığı an hiç uyumadan işe gidiyorum siz düşünün sabaha kadar mesajlaşıyoruz
Ve hep reele dönük konuşuyoruz
Öyle konuşuyor ki gördüğü an üstüme atlayacak sanıyorum ama adam görmeden 1 ay yapıyor
Bu laflara nasıl kanıyorsunuz gerçekten? Şu an gözümün önünde popo kılları ağarmış ama kendini zıpkın delikanlı ortamların hızlı çocuğu zanneden bir amca canlandı.Aşık mı olmuşum
Tamam yazdığınız herşeye katılıyorum ama aşık olmadığım ihtimalini varsaymak istiyorum
Olmamam lazım
Ama o kadar hoşuma gidiyor ki sürekli aklımda
İlk önceleri 3-4 gün boyunca gece gündüz mesajlaştık hep böyle devam edecek sandım
Sonra birlikte olduk
Ne olduğunu anlayamadım adam 1 ay yazmadı aramadı
Bende sanırım ten uyumu denen şey onda olmadı diye düşündüm halbuki benim için şaşkınlık yeni heyecandı ama onun keyfi çok yerinde görünüyordu ertesi gün hemen yine ister sandım
Beklediğim gibi olmadı
Adam tam 1 ay aramadı sormadı
Ona gelince birçok kadının onu deli gibi istediğini söylüyor ama ister de o kadar tatlı ki
Ben herkesi istemiyorum diyince ayda bir de olsa beni istediği için mutlu oluyorum
Nasil ya o kadar tatli ama 1 dkAşık mı olmuşum
Tamam yazdığınız herşeye katılıyorum ama aşık olmadığım ihtimalini varsaymak istiyorum
Olmamam lazım
Ama o kadar hoşuma gidiyor ki sürekli aklımda
İlk önceleri 3-4 gün boyunca gece gündüz mesajlaştık hep böyle devam edecek sandım
Sonra birlikte olduk
Ne olduğunu anlayamadım adam 1 ay yazmadı aramadı
Bende sanırım ten uyumu denen şey onda olmadı diye düşündüm halbuki benim için şaşkınlık yeni heyecandı ama onun keyfi çok yerinde görünüyordu ertesi gün hemen yine ister sandım
Beklediğim gibi olmadı
Adam tam 1 ay aramadı sormadı
Ona gelince birçok kadının onu deli gibi istediğini söylüyor ama ister de o kadar tatlı ki
Ben herkesi istemiyorum diyince ayda bir de olsa beni istediği için mutlu oluyorum
Tabi ki de hayırSımdı sizin tam ıstedıgınız ne ayda bır beraber olmanız mı
Konuyu ve yorumları okumayın mesela aydınlanmazsınız hemKonu ne kadar iğrenç yerlere gitmiş inanamıyorum konu sahibi de sanki adam gibi cinsellik konuşmayı pek sevmiş ve burda her mesaja aydınlatıcı cevaplar veriyor fazlasıyla aydınlatıcı...
Size soracak diil im nereyi neyi okuyacağımı siz aydınlatmaya devam çok hoşunuza gitmis belliKonuyu ve yorumları okumayın mesela aydınlanmazsınız hem
Kesinlikle katılıyorum bende size soracak değilim nereye ne yazacağımıSize soracak diil im nereyi neyi okuyacağımı siz aydınlatmaya devam çok hoşunuza gitmis belli
Sorun yazacaktım yalnıs olmus. boyle bir adamı duzeltemez siniz sanaldan vazgeçeceksiniz yapacak bırsey yok bosuna vakit kaybıTabi ki de hayır
Bana kalsa her an her gün
Güzel hoş vakit geçirelim
Maddi durumu iyi mesleği var kendi işini yapıyoradamın maddi durumu iyi sanırım. bir şirkette falan çalışıyor.
bu da grinin elli tonunu okuyup ,kendini orada ki adam gibi görüyor olabilir mi.
normal bir hal değil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?