kendimi alıkoyamıyorum

Anladım da seninki gerçekten cinselliğe açlık adam mesajlarla seni tahrik etmiş o hazza da ulaştıramamış gerçek anlamda bi birliktelik yaşasan konu kapancak senin için

Ama inan bu adamdan sana hayır yok

Adam 1 dk içinde boşaldığına göre cinsel sorunları var ve mesajla sohbet sırasında kendini zirvelere taşıyor (sizin de belirttiğiniz gibi yan yana gelince bu durumdan eser kalmıyor). Bu sorunuyla yüzleşmemek için çok sık ilişki kurmuyor sizinle bence. Ayrıca şu an olmasa da ileride kendinizi değersiz hissettirebilir dikkatli olun. Bir de adamın kaçıyor olması ilginizi çekmiş, sanki nasıl beni istemez arzulamaz diye hırslandırmış sizi. Ondan bu kadar taktığınızı düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü’nün dedektif kadınları kimliğinizi deşifre etmeden fazla ipucu da vermeyin derim, 2. üyelik falan dinlemez onlar...

Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Bize sormanıza bile gerek yokki. Adamın erken boşalma sorunu var. Yetersiz olduğunun farkında o yüzden mahcup olmamak için uzak duruyor.

Bence adam egosunu tatmin ediyor sizinle. Çünkü kendini inanılmaz iyi hissediyor. Bir kız onun her hareketine hayran. Oda gizemli cool takılıyor. İki seviş gel yapıp karizmatik yürüyüşle çıkıp gidiyor siz yürüyüşte kalıyorsunuz tabi.. Ama adam uzuunn süre gidiyorrr :) ben bu konuda tavsiye veremem sanırım. Ama kendinize saygı duyun, duydurtun diyebilirim. Saygıdan kastım cinsellik degil. Kendinize "karşı koyun"

Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Sanalda senin gözünü boyamıs ona ilgi duymani sağlamış
Anlattıklarına bakılırsa adam ya cinselliğin c'sinden anlamiyor ( atip tutarak göz boyuyor mesajlarda) böylelikle senin dikkatini ilgini daha cok cekiyor.
Ya da iktidarsız sanal alemde bu sekilde davranarak kendini daha erkek hissediyor aslında adamda bir numara yok bence ayril gitsin. 1 dk için kendini yorup günaha( inacli bir insansindir diye düşündüğümden yazdim bunu) girdigine degmez. Daha iyi bir partner bul kendine. Ay neler yaziyorum

İstediğiniz adamla sevişebilirsiniz 1 aylık 10 yıllık orası sizin bileceğiniz iş ama kendinizi bu şekilde basitleştirmeyin.

Maalesef basit bir kadınsınız onun gözünde. Size bunu yapmasına nasıl izin veriyorsunuz???

Sevişmek sevmekten gelir, ama sizinki sevişmek değil size göre sevişmek ona göre ihtiyaç gidermek. Peki bu durumda onun gözünde siz nesiniz düşündünüz mü??

Ve hala saçmasapan istiyorum düşünüyorum arzuluyorum diyorsunuz? Neyi arzuluyorsunuz ? Vibratörden farkı yok yaşadığınızın o en azından 1 dkdan fazla çalışır.

Evli bekar sex yapmak kişinin kendi iradesidir ama o işin bile bir uslubu oluru vardır.

Yapmayın kendinize bunu hemcins olarak üzdü beni bu okuduklarım

Son düzenleme:
Bence adamın vaad ettiği gibi bir cinsellik yaşatmaması sizde bir tür hırs yaratmış, bir türlü onu yaşayamadığınız için aklınız orada. Karşınızdaki adamı değil aslında yazışmalarda yarattığı profili istiyorsunuz. Hiç yazışmasanız bu konuları kötü seks deyip geçecektiniz belki de.

Hem madem bu kadar açık açık konuşuyorsunuz, size de yetmiyor ayda bir, siz deyin gel sevişelim diye.

Millet midesizlik, ahlaksızlık adı altında lince gelmiş haberim yok.

Bekar iki insansanız sevişin gitsin. İş arkadaşı olmanız sıkıntı çıkartabilir o yüzden dikkatli olun. Yazdıklarınızdan bana “sözde” iyi sevişen biri geliyor, yani performansı yeterli olmadığından daha çok sanal seksi tercih ediyor gibi ve siz onu tatmin edemediğinizi düşündüğünüzden daha çok hırslanıp arzuladığınızı düşünüyorsunuz.

Buradaki hanımlar “ahlaksızlıktan” değil tamamen kadınların beklentisiz sevişmelerinin kendi değerlerini düşüreceğinden, arz talep dengesini değiştireceğinden bu kadar üzerinize gelmiş durumda. Başka bir açıklaması yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…