- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Napimmm kedicim can sıkıntısı ye iç yatdan yoruldum burda kafa dağıtıyom
Anladım da seninki gerçekten cinselliğe açlık adam mesajlarla seni tahrik etmiş o hazza da ulaştıramamış gerçek anlamda bi birliktelik yaşasan konu kapancak senin içinBelki hayatında böyle adam olan birileri vardır diye düşündüm buraya yazarken
Ne bileyim kadınlar birbirine benzer ya erkekler de o şekilde
Biz daha duygusal yaklaşıyoruz onlar daha yüzeysel bakıyor yazanlar olur belki vs.
Ne diyelim inşallah mutlu olursunBence daha uzun sürse ben hiç vazgeçemeyeceğim ondan
1 dk da onunla olmak böylesine bana güzel geldiyse...
Doğum ne zaman anacımNapimmm kedicim can sıkıntısı ye iç yatdan yoruldum burda kafa dağıtıyom
Nedense aklıma tek bir üye geldi konuyu okuyunca. Yorumlara bakacağım eğer aklıma gelen kişinin yorumu yoksa emin olacağım o olduğunuzdan.Ne fake mi
İnanın o kadar tanındık bi üyeyim ki
Her neyse yoruma cevaben yazdım
Takılıyoruz yani ne diyeyim
Bize sormanıza bile gerek yokki. Adamın erken boşalma sorunu var. Yetersiz olduğunun farkında o yüzden mahcup olmamak için uzak duruyor.Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Mart 4 demişti ama bizimkinin haraket az erken alırmı bilmiyom ki bi kilo almadı sonra bi haftada topladıDoğum ne zaman anacım
Sanalda senin gözünü boyamıs ona ilgi duymani sağlamışAçık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Hoşgeldiniz avukat hanımKadin en basta yarigilayacak olan yazmasin demis illaki yazacaksiniz yargilayacaksiniz namus bekcileri
Sendemi oyle yasayanlardansin acabaNiye yargılıyorsunuz ki kadını kime ne zararı var ? Siz böyle yaşamıyorsunuz diye yaşayanlar tü kaka mı oluyor yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?