- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Bence daha uzun sürse ben hiç vazgeçemeyeceğim ondan
1 dk da onunla olmak böylesine bana güzel geldiyse...
1 dk icin mi bu kadar tantana
Bunu normal bir şeymiş gibi aksetmen ve Senin gibi birkaç kendini bilmezin kalkıp seni desteklemesi... buraya 3 nokta koyuyorum.
Çünkü sevgili değiliz kineden şehir dışı?? Evli oldugu ihtimali gittikce artiyor.
Buda olabilir .Bence adamın vaad ettiği gibi bir cinsellik yaşatmaması sizde bir tür hırs yaratmış, bir türlü onu yaşayamadığınız için aklınız orada. Karşınızdaki adamı değil aslında yazışmalarda yarattığı profili istiyorsunuz. Hiç yazışmasanız bu konuları kötü seks deyip geçecektiniz belki de.
Hem madem bu kadar açık açık konuşuyorsunuz, size de yetmiyor ayda bir, siz deyin gel sevişelim diye.
Zaten tii ye alır gibi konusmaları var .Bir de bu adamın söylediği her şey lafta bence, yok o kadın yok şunu severim, bunu yaparım, şöyle özgüvenliyim. Eziklik psikolojisini kapatmaya çalışıyor. 1 dkda boşalıyorsa zaten o kadar tecrübeli değildir.
Zaten tii ye alır gibi konusmaları var .
Kısa sürüyor diyorum evet ben böyleyim hastayım ben evet dyo gülerek sorun etmiyo yani
Zaten istediğini de veremiyorum dimi diyo ama gülerek
Adamın beni tatmin etmek gibi bi amacı yok yani
Seversen böyle yoksa isteyen kadın çok modunda
Bazı arkadaslar öyle şeyler yazmış ki sanırsın ki sevişmek cinsellik hayvanlara özgü de ben de uyguluyorum.Millet midesizlik, ahlaksızlık adı altında lince gelmiş haberim yok.
Bekar iki insansanız sevişin gitsin. İş arkadaşı olmanız sıkıntı çıkartabilir o yüzden dikkatli olun. Yazdıklarınızdan bana “sözde” iyi sevişen biri geliyor, yani performansı yeterli olmadığından daha çok sanal seksi tercih ediyor gibi ve siz onu tatmin edemediğinizi düşündüğünüzden daha çok hırslanıp arzuladığınızı düşünüyorsunuz.
Buradaki hanımlar “ahlaksızlıktan” değil tamamen kadınların beklentisiz sevişmelerinin kendi değerlerini düşüreceğinden, arz talep dengesini değiştireceğinden bu kadar üzerinize gelmiş durumda. Başka bir açıklaması yok. :)
Evet belki de öyle ama bu onun sorunu değilmiş gibi konuşmalarıAdam basite indirgeyerek dalgaya alarak eksikliğini kapatmaya çalışıyor. Erkekliğe b.k sürdürmüyor yani. Tadaviye ihtiyacı var bana kalırsa erkekler arasında büyük bir özgüven sorunu
Evet belki de öyle ama bu onun sorunu değilmiş gibi konuşmaları
Çok rahat
Onun bu rahat halleri bende hırs yarattı
Adama da diyorum seni bigün yakalycam diye :)
Yakalamaktan kastım tam anlamıyla yatakta ele geçirmek
Çünkü adam kendini teslim etmiyo yapacaklarımız kısıtlı hareketler öyle
Sevişir gibi o an durum neyi gerektiriyorsa davranamıyosun
Bu şeklde oldukça da ben de sen görürsün diye daha çok istekli oluyorum
İlk deneyemim değil düzenli olarak seks yaptığımız bir birlikteliğim vardı ve onunla mükemmel ikiliydik gerçektenIlk cinsel deneyimin sanirim bu adamla olmus. 1 dakikalik performansi olan adami grinin elli tonundaki christian grey sanmissinisi bilen birine denk gelsen bayagi adama kolelik edersin. Bazi psikolojik testler var, bilincaltinda neye takintili oldugunu tahmin ediyorlar. Bends oyle bir tahminde bulunayim, seninde bilincaltin sekse takintili canim.
Sevis tabi de, biz alisik degiliz toplum olarak mart kedisi gibi kadinlara o yuzden herkes bir dumur :)
Ama bence partner secimin cok yanlis. Kendine gore birini bul. Bu adam kompleksli biri. Ve de cinsel olarak yetersiz.
Evet olabilir.Ya anla işte adam sorununu bildiği için basit bişeymiş gibi yok farzetmeyi seçmiş sana taktik uyguluyor. Sorununu dert edinmiş olsa eminim bu kadar peşine düşmezdin
Evet olabilir.
Adam her konuda böyle
Eksik yaptım az yaptım dediği birşey yok ki
Veya benim beğenmemem tatmin olmamam da çok derdi değil
Sanki benim görevin onu tatmin etmek doyurmak
Kesinlikle buna da katılıyorumAdam doymuyorum demis. Sen Haydar Dumen'e gitsin. Sen adami doyurmakyi kendine vazife mi edindim. Kendine neyi ispat etmeye calisiyorsun? Bazilari sen adama asiksin demis. Bu ask degil. Tipki kadiarimizin bazilari evlenince eslwrinin katisi olduklatini unutup annelige soyunmalari gibi sen de adamin cinselligi konusunda boyle bir seye soyunmussun. Adama en iyisi oldugunu ispat etmeye calisma cabasi seninki, hepsi bu.
Ilk sevgilin sana seks konusunda iyi oldugunu soylemis. Bu adamsa doymuyor ya sen buna da "ama ben sekste iyiyim hadi kabul et" dedirtmeye calisiyorsun.
Evet normal değil ve haz duyuyor bence deBu arada adam normal degil. Mesajlarda belden asagi super seks hikayekeri fantazilerle seni gaza getirip is fiiliyata gelince 1 dakika surdurup birakiyormus. Bunu ozellikle yapiyor. Oyun bu. Sinra bir ay aramayip ilgisiz davranirken bir ay sonra uzerine yeniden ikgiyi cekmek icin oyununu surduruyor. Sen de cevap vermezsem birakir diye adama mesaj atiyorsun. Isin ozeti adamin dengesizligi seni kurban rolune sokmus. Sen onun doktoru degilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?