kendimi alıkoyamıyorum

Bence daha uzun sürse ben hiç vazgeçemeyeceğim ondan
1 dk da onunla olmak böylesine bana güzel geldiyse...

Ilk cinsel deneyimin sanirim bu adamla olmus. 1 dakikalik performansi olan adami grinin elli tonundaki christian grey sanmissin isi bilen birine denk gelsen bayagi adama kolelik edersin. Bazi psikolojik testler var, bilincaltinda neye takintili oldugunu tahmin ediyorlar. Bends oyle bir tahminde bulunayim, seninde bilincaltin sekse takintili canim.
Sevis tabi de, biz alisik degiliz toplum olarak mart kedisi gibi kadinlara o yuzden herkes bir dumur :)
Ama bence partner secimin cok yanlis. Kendine gore birini bul. Bu adam kompleksli biri. Ve de cinsel olarak yetersiz.

Bunu normal bir şeymiş gibi aksetmen ve Senin gibi birkaç kendini bilmezin kalkıp seni desteklemesi... buraya 3 nokta koyuyorum.

Ya siz yeni evli olan, kocasiyla cinsel problemleriyle ilgili konu acan uye degil misiniz? Niye simdi burada boyle bir yorum yaptiniz? Konu sahibinin actigi konunun sizinkinden pek farki yok. Bir de bir cok uyeyede kendini bilmez yazmissiniz ne diye onuda anlamadim.

neden şehir dışı?? Evli oldugu ihtimali gittikce artiyor.
Çünkü sevgili değiliz ki
Buda olabilir .
Her an herşey olabilir kısacası
Bazı arkadaslar aşık olmuşsun diyor onlara da hak vermeye başladım neredeyse
Kendimi ben bile çözemedim ki sizden çözmenizi bekleyeyim.
Adamı zaten çözemedim
Zaten ben ilk sevişmeden sonra sürekli beni isteyeceğinden o kadar emindim kii
Ama öyle olmadı ve ben şaşırdım afalladım
Beklemeye yattım sanırım ten uyumu onda tutmadı diye aradan 1 ay geçti sonra bidaha oldu yorgundum falan dedi o zaman için de
Birkaç gün sonra yazdm bu akşam çalışalım mı diye müsait değilim belim ağrıyor dedi bende kendimi kötü hissettim yazmadım bidaha
Sonra böyle ilerledi zaten mesajlaşırken de tamam çok istekli konusuyor ama tuhaf cidden
Ben de böyle vaktim yok yapacak birşey yok sende buna alışacaksın gibisinden

Zaten tii ye alır gibi konusmaları var .
Kısa sürüyor diyorum evet ben böyleyim hastayım ben evet dyo gülerek sorun etmiyo yani
Zaten istediğini de veremiyorum dimi diyo ama gülerek
Adamın beni tatmin etmek gibi bi amacı yok yani
Seversen böyle yoksa isteyen kadın çok modunda

Adam basite indirgeyerek dalgaya alarak eksikliğini kapatmaya çalışıyor. Erkekliğe b.k sürdürmüyor yani. Tadaviye ihtiyacı var bana kalırsa erkekler arasında büyük bir özgüven sorunu

Bazı arkadaslar öyle şeyler yazmış ki sanırsın ki sevişmek cinsellik hayvanlara özgü de ben de uyguluyorum.
Toplum olarak bu düşünce yapısını aşmayı beklemiyorum zaten ama saygı olmalı diye düşünüyorum.
Adama gelince; çelişkili davranıyorsun yazdıklarınla yaptıkların birbini tutmuyor diyorum
Yavrum ben böyleym işte diyor
Bazen de sen daha ne gördün ki ortam yok ortam ben çok yoğunum kafam rahat değil buna ayıracak vaktim yok dinlenmeye geliyorum yanına diyor
Bense alışmışım böyle ilgi odağı olmaya,
Sanıyorum ki her adamın isteyeceği bi kadınım herkes benim gibi bi partneri olsun ister
Bu adamın sallamayışı bende hırs yaratmaya başladı kesnlikle
Değişik fantaziler arastırmaya başladım sanki karsımda ki çok değişik de onu uçurmanın yollarını arıyorum hala kafayı takmışım

Adam basite indirgeyerek dalgaya alarak eksikliğini kapatmaya çalışıyor. Erkekliğe b.k sürdürmüyor yani. Tadaviye ihtiyacı var bana kalırsa erkekler arasında büyük bir özgüven sorunu
Evet belki de öyle ama bu onun sorunu değilmiş gibi konuşmaları
Çok rahat
Onun bu rahat halleri bende hırs yarattı
Adama da diyorum seni bigün yakalycam diye :)
Yakalamaktan kastım tam anlamıyla yatakta ele geçirmek
Çünkü adam kendini teslim etmiyo yapacaklarımız kısıtlı hareketler öyle
Sevişir gibi o an durum neyi gerektiriyorsa davranamıyosun
Bu şeklde oldukça da ben de sen görürsün diye daha çok istekli oluyorum

Ya anla işte adam sorununu bildiği için basit bişeymiş gibi yok farzetmeyi seçmiş sana taktik uyguluyor. Sorununu dert edinmiş olsa eminim bu kadar peşine düşmezdin

İlk deneyemim değil düzenli olarak seks yaptığımız bir birlikteliğim vardı ve onunla mükemmel ikiliydik gerçekten
Oda sürekli bana , benim ne kadar iyi olduğumu her erkeğin benim gibi bi kadına sahip olmak istediğini vs. söylerdi
Sonrasında bu adamla olunca bayağı vasatın altında oldu ben şaşırdım kaldım ama ters tepki yaptı
Bu ne be diyeceğima adamı daha çok istedim
Hee christian grey olamaz tabi ki asla
Ama o kısıtlamaları falan değişik geliyor
O filmde de hatırlarsınız kadın dokunamıyordu kısıtlı yerlere
Ben de öpemiyorum onun istediği şeklde oluyor falan
Kendime göre birini de aramıyorum ki zaten arayıs içersinde değidim
Anlık gelişti bu durumda
Ona da söyledim sadece seni istiyorum diye

Ya anla işte adam sorununu bildiği için basit bişeymiş gibi yok farzetmeyi seçmiş sana taktik uyguluyor. Sorununu dert edinmiş olsa eminim bu kadar peşine düşmezdin
Evet olabilir.
Adam her konuda böyle
Eksik yaptım az yaptım dediği birşey yok ki
Veya benim beğenmemem tatmin olmamam da çok derdi değil
Sanki benim görevin onu tatmin etmek doyurmak

Adam doymuyorum demis. Sen Haydar Dumen'e gitsin. Sen adami doyurmakyi kendine vazife mi edindim. Kendine neyi ispat etmeye calisiyorsun? Bazilari sen adama asiksin demis. Bu ask degil. Tipki kadiarimizin bazilari evlenince eslwrinin katisi olduklatini unutup annelige soyunmalari gibi sen de adamin cinselligi konusunda boyle bir seye soyunmussun. Adama en iyisi oldugunu ispat etmeye calisma cabasi seninki, hepsi bu.
Ilk sevgilin sana seks konusunda iyi oldugunu soylemis. Bu adamsa doymuyor ya sen buna da "ama ben sekste iyiyim hadi kabul et" dedirtmeye calisiyorsun.

Adam çok cool takılıyor o yüzden bu kadar takılı kalmışsınız adama. Bence siz de onu umursamamaya çalışın. Farklı ortamlara girin, kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Dürtüleri kontrol etmek zor ama kendiniz için buna çabalayın. Siz üstüne düştükçe, onun gözünde değeriniz azalıyor bence.

Evet olabilir.
Adam her konuda böyle
Eksik yaptım az yaptım dediği birşey yok ki
Veya benim beğenmemem tatmin olmamam da çok derdi değil
Sanki benim görevin onu tatmin etmek doyurmak

Daha iyileri vardır etrafta gençliğinizi heba etmeyin bence bu konuda başka tavsiyem de yok maalesef

Sabah sabah kahvaltı yaparken Cinsellik bölümüne yorum yazıyorum hahaha

Bu arada adam normal degil. Mesajlarda belden asagi super seks hikayekeri fantazilerle seni gaza getirip is fiiliyata gelince 1 dakika surdurup birakiyormus. Bunu ozellikle yapiyor. Oyun bu. Sinra bir ay aramayip ilgisiz davranirken bir ay sonra uzerine yeniden ikgiyi cekmek icin oyununu surduruyor. Sen de cevap vermezsem birakir diye adama mesaj atiyorsun. Isin ozeti adamin dengesizligi seni kurban rolune sokmus. Sen onun doktoru degilsin.

Yaşantınız farklı galiba. Ama bu bizi ilgilendirmiyor. Her koyun kendi bacağından... Neyse bence adam doymuş siz sadece arada bir kac dk atıştırmalık gibisiniz bence kendinizi çekin ve uzak durun o zman kıymetli olursunuz

Kesinlikle buna da katılıyorum
Haklısın yani
Adam bana dese ki çok iyisin senle şöyle güzel geçti böyle iyiydi ok
Ama demiyor ki bence gayet iyiydi diyorum
Oda eh işte diyor
Hayır kendimi tanıyorum tek düze bi kadın değilim bu adam bana eh işte diyorsa kimle ne yapmış olabilir ki
Bide ben şey hastası değilim öyle aç girsin çıksın bunlar basit sıradan şeyler diyo
Sanki saatlerce basit dediği şeyi yapabiliyor gibi

Evet normal değil ve haz duyuyor bence de
Senin bu istekli halin beni sana çekşyor diyo
Ve özellikle sanki doymuyorum dedikçe o bu şekilde ilerlemeye devam ediyor ki onu hep isteyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…