Kendimi anlamıyorum

Brovaakelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
13
2
1
31
Merhaba arkadaşlar..
29 yaşında biri 2 biri 10 yaşında 2 kız çocuğu annesi bi kadınım. çağrı merkezinde çalışıyorum.haftaiçi 10 11 saatimi sürekli telefonda görüşme yaparak günümü geçiriyorum.haliyle akşamları inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum.akşam yemeğini yer yemez ev temizliğine girişiyorum. Gece saat 12 gibi de yatağa geçiyoruz. Bu süre zarfında çocuklara yada kendime zaman ayıramıyorum.eşim evde olmadığı için haftasonum da kaynanamın evine gidiyorum orada hizmet ediyorum.ama bu durumdan çok sıkıldım. Ne çocuklara ne kendimd vakit ayıramıyorum.kendimi 4 duvarın arasında sıkışmış gibi hissediyorum.ruhum alev almış durumda. Çocukları sormayın bile.işten de ayrılamıyorum maddi imkansızlıklardan ötürü sıkışıp kaldım.

Hafta sonunu kendinize ayırın, neden kayinvalidenize gidiyorsunuz? Dinlenin, kızları alıp bir yerlere gidin yazık çocuklar evden başka yer görmüyorlar. Parka, bahçeye, pikniğe, sinemaya götürün bir gün kızlara diğer gün size kalsın. Her hafta her hafta ne işiniz var?

Her hafta misafir gelmiyordur.Zaman öyle bir geçer ki ne olduğunu anlamazsınız çanta gibi yanınızda ele hizmet edeceğim diye ordan oraya taşıdığınız evlatlarınız bir anda büyür ,sonunda büyük bir vicdan azabıyla baş başa kalırsınız.
Bu hafta gitmeyin kızlarla plan yapın illa çok para harcamaya gerek yok belediyelerin ücretsiz çocuk aktiviteleri var oraya bakın.......

Aferin arkadaşım sen çocuklarına zaman ayırma kaynanaya hizmete git (!) madalya takacaklar çünkü.. çocuklarınızın geleceği için çalışıyorsunuz anlıyorum daha iyi şartlarda iş buluncaya kadar başka çözüm yolu yok ama her haftasını kaynana evine gidip hizmet etme aşkı nedir Allah aşkına üstelik biri daha bebek iki çocuğu ihmal ederek..

Biraz geri cekilin baska kimse yokmu bakacak . inanin kimse sizden değerli degil bugun yarin bosansaniz o kaynana size neler edecek neler diyecek arkanizdan bizzat yasadim degmiyor once siz siz siz gerisi boş
Yok canım kimseyi istemez yaşlıları biliyorsunuz 90 yaşında istemiyor kendi kızını dahi istemiyor kaynanamın beli ameliyatlı platin takıldı zaten iş yapamıyor olan bana oluyor anlayacağın gitmesem olmuyor kalsam olmuyor sıkıştım kaldım

Bu düzen böyle olmaz çocukları bahane et ev işini yetiştiremiyorum de büyüğün ödevi küçüğün bilmem nesi de ayağını yavaş yavaş o evden çek.. ne kadar erken çekersen o kadar iyi. Yarın öbür gün hastalanırsın bu tempoyla ayrıca çocukların büyüdüklerinde senle hiç hatırası olmayacak düşünsene devamlı evde ve babaannede iş yapan bir anne.. evlatlarının da hakkına giriyorsun

Kayınvalideye her hafta sonu gitme mevzusu zaten saçma oraya girmiyorum bile belli ki gitmeye devam edeceksiniz.

Bütün gün kimsenin olmadığı evi (çocuklar küçük evde tek başlarına duramazlar) niye her akşam saatlerce temizliyorsunuz?

Siz bunarı yaparken kocanız beyefendi ne yapıyor?

Tamam da ev kullanımıyor değil ki bebek var sürekli kıyafet değişiyor 10 yaşında kızım var hergün kıyafet değişiyor evde ödev yapıyor yemek yeniyor kahvaltı yapılıyor hiç oturulmasa bile o ev sürekli tozlanır ve pislenir kocam sağolsun oturuyor tipik urfa erkeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…