- 21 Kasım 2023
- 13
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Brovaakelebek
-
Kaynanama misafir geliyor kendisi ağırlayamıyor bide kaynanamın kaynaması da var onlarda onun bakımına destek çıkıyorumHaftasonu çocuklara ve kendinize zaman ayıramama durumunu telafi edebilecekken, neden kayınvalide evi ? Mecburiyet var mı ?
Sabah 9 akşam 19.30 ve 1 saat molaCagri merkezi vardiyalidir sizinki sabitmi devamli
10 yıldır kaynanamla oturuyorum ve 1 yıldır evi ayırdım şimdiye kadar evin içinde tek ev düzen hızlı kuruluyordu ama şimdi 2 ev temizlik misafir çok yoruluyorumKaynana ne alaka?
Yatalak mı yaşlı mı?10 yıldır kaynanamla oturuyorum ve 1 yıldır evi ayırdım şimdiye kadar evin içinde tek ev düzen hızlı kuruluyordu ama şimdi 2 ev temizlik misafir çok yoruluyorum
Aferin arkadaşım sen çocuklarına zaman ayırma kaynanaya hizmete git (!) madalya takacaklar çünkü..Merhaba arkadaşlar..
29 yaşında biri 2 biri 10 yaşında 2 kız çocuğu annesi bi kadınım. çağrı merkezinde çalışıyorum.haftaiçi 10 11 saatimi sürekli telefonda görüşme yaparak günümü geçiriyorum.haliyle akşamları inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum.akşam yemeğini yer yemez ev temizliğine girişiyorum. Gece saat 12 gibi de yatağa geçiyoruz. Bu süre zarfında çocuklara yada kendime zaman ayıramıyorum.eşim evde olmadığı için haftasonum da kaynanamın evine gidiyorum orada hizmet ediyorum.ama bu durumdan çok sıkıldım. Ne çocuklara ne kendimd vakit ayıramıyorum.kendimi 4 duvarın arasında sıkışmış gibi hissediyorum.ruhum alev almış durumda. Çocukları sormayın bile.işten de ayrılamıyorum maddi imkansızlıklardan ötürü sıkışıp kaldım.
Yok canım kimseyi istemez yaşlıları biliyorsunuz 90 yaşında istemiyor kendi kızını dahi istemiyor kaynanamın beli ameliyatlı platin takıldı zaten iş yapamıyor olan bana oluyor anlayacağın gitmesem olmuyor kalsam olmuyor sıkıştım kaldımBiraz geri cekilin baska kimse yokmu bakacak . inanin kimse sizden değerli degil bugun yarin bosansaniz o kaynana size neler edecek neler diyecek arkanizdan bizzat yasadim degmiyor once siz siz siz gerisi boş
Kaynanam 56 yaşında kaynanamın kaynanası 90 yaşındaYatalak mı yaşlı mı?
kaynananız yaşında kadınlar parklarda köşe bucak amcalarla öpüşüyorlarKaynanam 56 yaşında kaynanamın kaynanası 90 yaşında
Haftaiçi çocuklarım kayınvalidem bakıyor sabah 8.30 da götürüyorum akşam saat 8 gibi alıyorum karşılığında da ona gelmemi bekliyor bişey olduğu zaman senin çocuklarına bakıyorum diyorÇözümü biliyorsunuz herkes yazıyor ya anlamak istemi6ya mecburiyet var
Tamam da ev kullanımıyor değil ki bebek var sürekli kıyafet değişiyor 10 yaşında kızım var hergün kıyafet değişiyor evde ödev yapıyor yemek yeniyor kahvaltı yapılıyor hiç oturulmasa bile o ev sürekli tozlanır ve pislenir kocam sağolsun oturuyor tipik urfa erkeğiKayınvalideye her hafta sonu gitme mevzusu zaten saçma oraya girmiyorum bile belli ki gitmeye devam edeceksiniz.
Bütün gün kimsenin olmadığı evi (çocuklar küçük evde tek başlarına duramazlar) niye her akşam saatlerce temizliyorsunuz?
Siz bunarı yaparken kocanız beyefendi ne yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?