- 11 Aralık 2018
- 41.645
- 258.892
- 598
- Konu Sahibi Brovaakelebek
-
Tamam temizlik, kayınvalide ve koca hizmeti belli ki çocuklarınızdan daha önemli. Diyecek bişey kalmıyor şu durumda.Tamam da ev kullanımıyor değil ki bebek var sürekli kıyafet değişiyor 10 yaşında kızım var hergün kıyafet değişiyor evde ödev yapıyor yemek yeniyor kahvaltı yapılıyor hiç oturulmasa bile o ev sürekli tozlanır ve pislenir kocam sağolsun oturuyor tipik urfa erkeği
kv gidip hizmet etmek niye anlamadım.Mecburiyet mi var.Merhaba arkadaşlar..
29 yaşında biri 2 biri 10 yaşında 2 kız çocuğu annesi bi kadınım. çağrı merkezinde çalışıyorum.haftaiçi 10 11 saatimi sürekli telefonda görüşme yaparak günümü geçiriyorum.haliyle akşamları inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum.akşam yemeğini yer yemez ev temizliğine girişiyorum. Gece saat 12 gibi de yatağa geçiyoruz. Bu süre zarfında çocuklara yada kendime zaman ayıramıyorum.eşim evde olmadığı için haftasonum da kaynanamın evine gidiyorum orada hizmet ediyorum.ama bu durumdan çok sıkıldım. Ne çocuklara ne kendimd vakit ayıramıyorum.kendimi 4 duvarın arasında sıkışmış gibi hissediyorum.ruhum alev almış durumda. Çocukları sormayın bile.işten de ayrılamıyorum maddi imkansızlıklardan ötürü sıkışıp kaldım.
Kayınvalide de çocuklarına bakmıyorum derse ortada kalır konu sahibi. Mecbur gidecek.Hafta sonu kendinize hizmet edin. Siz yardımcı personel değilsiniz. Ama şunu unutmayın oraya gitmeyi bıraktığınızda sizden kötüsü olmayacak. Tavır ve ithamlara karşı da dik durun.
Gitme mecbur isteyecek baskasini 2 cocukla sizede yazikYok canım kimseyi istemez yaşlıları biliyorsunuz 90 yaşında istemiyor kendi kızını dahi istemiyor kaynanamın beli ameliyatlı platin takıldı zaten iş yapamıyor olan bana oluyor anlayacağın gitmesem olmuyor kalsam olmuyor sıkıştım kaldım
Ben de senin çocuğuna bakıyorum deseniz ya oğlu çok kazansın sizi çalıştırmasın o zaman..Haftaiçi çocuklarım kayınvalidem bakıyor sabah 8.30 da götürüyorum akşam saat 8 gibi alıyorum karşılığında da ona gelmemi bekliyor bişey olduğu zaman senin çocuklarına bakıyorum diyor
Yaşım sizden çok büyük olmasa da şu hayatta şu yaşımda öğrendiğim şey; kimse size aferin ne güzel yaptın demeyecek. Yıpranan ve psikolojisi bozulan siz olacaksınız. Bozulan psikolojinizden de evinizdeki mutluluk, çocukların huzuru etkilenecek. Mutlu anne mutlu çocuklar.Merhaba arkadaşlar..
29 yaşında biri 2 biri 10 yaşında 2 kız çocuğu annesi bi kadınım. çağrı merkezinde çalışıyorum.haftaiçi 10 11 saatimi sürekli telefonda görüşme yaparak günümü geçiriyorum.haliyle akşamları inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum.akşam yemeğini yer yemez ev temizliğine girişiyorum. Gece saat 12 gibi de yatağa geçiyoruz. Bu süre zarfında çocuklara yada kendime zaman ayıramıyorum.eşim evde olmadığı için haftasonum da kaynanamın evine gidiyorum orada hizmet ediyorum.ama bu durumdan çok sıkıldım. Ne çocuklara ne kendimd vakit ayıramıyorum.kendimi 4 duvarın arasında sıkışmış gibi hissediyorum.ruhum alev almış durumda. Çocukları sormayın bile.işten de ayrılamıyorum maddi imkansızlıklardan ötürü sıkışıp kaldım.
Çok genç, sağlığı el vermiyorsa da misafir almayacak. Kimse kimsenin hizmetçisi değil.Kaynanam 56 yaşında kaynanamın kaynanası 90 yaşında
Kendi ağırlayamıyorsa misafir çağırmasın. Her haftasonu kaynanaya mı gidilir. Otur evinde dinlen, çocuklarına vakit ayır. Kendi kendine eziyet ediyosun çözüm elindeKaynanama misafir geliyor kendisi ağırlayamıyor bide kaynanamın kaynaması da var onlarda onun bakımına destek çıkıyorum
Eee kusuru bakmayın ama sizin ki gönüllü kölelik? Hafta sonu niye kv ye gidiyorsunuz? Ayda yılda bir gidin . Her gün temizlikte uğraşacağınıza c.tesi temizlik yapın pazarı kendinize ve çocuklara ayırın . Bu arada eşiniz nerede o hiç yardım etmiyor mu ?Merhaba arkadaşlar..
Düşünüyorum da ben onun yaşında emekli olamayıp çocuklara ders anlatıp gırtlak patlatacağım üstüne nöbet tutacağım kadın 56 yaşında ev işlerini gelinine satmışkaynananız yaşında kadınlar parklarda köşe bucak amcalarla öpüşüyorlar
tipik Urfa erkeği gerçek bir erkek olsun karısını çalıştırmasın o zaman (!) işine gelince modern işine gelince geleneksel.. bırakın Allah aşkına çok şımartıyorsunuz bu kocaları ve aileleriniTamam da ev kullanımıyor değil ki bebek var sürekli kıyafet değişiyor 10 yaşında kızım var hergün kıyafet değişiyor evde ödev yapıyor yemek yeniyor kahvaltı yapılıyor hiç oturulmasa bile o ev sürekli tozlanır ve pislenir kocam sağolsun oturuyor tipik urfa erkeği
Sinir oluyorum şu kafalara size güvenerek misafir çağırıyor. Ben isyan ederdim sanırım dayanamazdımKaynanama misafir geliyor kendisi ağırlayamıyor bide kaynanamın kaynaması da var onlarda onun bakımına destek çıkıyorum
Gelmesin bir zahmet. Yani sürekli kendinizden verirseniz tabiki dört duvar arasına sıkışmış hissedersiniz. tek çocuk mu eşiniz? Çağrı merkezi işi gerçekten yorucu, çalışmayan bilemez. O yüzden hafta sonunuzu ne olursa olsun çocuklarınızla baş başa geçirin. Çocuklar için de aşırı üzüldüm şu an.Kaynanama misafir geliyor kendisi ağırlayamıyor bide kaynanamın kaynaması da var onlarda onun bakımına destek çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?