- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi ogrenmeyetalip
-
Bende felaket bir tembellikle basim dertte,biturlu kendimi toplayip hayallerimi gerceklestirmek icin adim atamiyorum ,arkadas ortamimi biraktim kimseyle gorusmuyorum 29 yasinda 2cocugum var kendimi resmwn eve bagladim insanlarla ilesimim sıfır fun gectikce duzeliceme iyice kotuye gitmeye basladi psikolaga gittim bir sonuca baglayamadim.aksama kadar oyurdugum yerden kalkmasam yada uyusam sıkınti yapmam o derece olmusum hele bugunku halim cok vahim.napicam care aroyorum sabahtan beri nette
Ay bende oyleyim yaaaa ayni benn
Gece 1 veya 2 gibi yatariz 12 den asagi kalkamiyorummm uyku benim hobimm
Kursa yazildim eylulde yagliboya icin eylulde basvurdum yeni cikti hevesim kacti yaa gidesim yok kararsizim
Spor yapmam lazim 6 kilo fazlam var yapmiyorum
Carsiya gitmeye bile useniyorm
Bende evdeyim calismiyorum ev hanimiyim
Temizlik yapasm gelmiyor
Bazen aksamlara kadar tv izliyorum
.Bende felaket bir tembellikle basim dertte,biturlu kendimi toplayip hayallerimi gerceklestirmek icin adim atamiyorum ,arkadas ortamimi biraktim kimseyle gorusmuyorum 29 yasinda 2cocugum var kendimi resmwn eve bagladim insanlarla ilesimim sıfır fun gectikce duzeliceme iyice kotuye gitmeye basladi psikolaga gittim bir sonuca baglayamadim.aksama kadar oyurdugum yerden kalkmasam yada uyusam sıkınti yapmam o derece olmusum hele bugunku halim cok vahim.napicam care aroyorum sabahtan beri nette
Hadi sen iki canlisin ondan diyek biz napak kardes.
Yalniz olmadigima sevindim ama benim gibi olmaniza da uzuldum
Hamile degilken de farkli degildim canım ama su an dibe batmış durumdayimHadi sen iki canlisin ondan diyek biz napak kardes
Rabbim saglikli bir sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin canim insallah.bebegin oldugunda enerjin yeerine gelir diye dusunuyorum.ben iki bebegimdede dogumlardan sonra cok dinc enerjiktim insallah sende oyle olursun tatlim.saglicakla kal.Hamile degilken de farkli degildim canım ama su an dibe batmış durumdayim
Inşallah bende oyle umut ediyorum Allah razi olsun canım.Rabbim saglikli bir sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin canim insallah.bebegin oldugunda enerjin yeerine gelir diye dusunuyorum.ben iki bebegimdede dogumlardan sonra cok dinc enerjiktim insallah sende oyle olursun tatlim.saglicakla kal.
Dediklerinin bircoguna katiliyorum. Kagidi alip yazmak da mantikli geldi. Deneyecegim tsk ederim.aa ben :) bende çok böyleyim ya. o yüzden iyi anlıyorum seni.
Küçüklükten beri ideallerimi yazar hiç birine ulaşamam :))
Benim ki tembellikten. Çok tembelim, üşeniyorum hemen her şeye.
Bu sene daha iyiyim ama. Gelişme var. Ne yaptın dersen?
Kendimi olduğum gibi sevmeye çalıştım. Evet tembelim, evet şişmanım evet dırdırcıyım şöyleyim böyleyim.
Ama ben benim. Bir tane daha müge yok ki. Ben olmasam kimse olmaz, yerim dolmaz.
O kadar da kötü değiliz yani olduğumuz halimizle. Kendimiz kendimizden bu kadar memnuniyetsiziz başkası değil.
Ama ufacık şeylerimizle de olsa eşimiz ailemiz kardeşlerimiz arkadaşlarımız bizimle gurur duyup bizim için sevinebiliyorlar.
Bu kadar kendine eleştirel olmayı bırak kısacası.
Hatta al kağıt kalemi eline, iyi olduğun konuları yaz. Bu çöpü atmak olsa bile ki bence çöpü atan insan candırBunu yaz.. ve gör yani idealindeki insandan çokta uzak olmadığını.
Arada bencillik etmeyi bil bir de.
Canının istediği şeyleri yap yani. Birisi kıralacak edecek diye çekinme.
Arada herkes imkanı dahilinde kendini şımartmalı.
Bir de makbul olan ideal insan değil, mutlu insandır.
Mutlu olanlar etrafa neşe saçıp huzur verirler
<3
Evet agresif bi babam var. Aile ici siddet bana karsi olmasa da anneme karsi gordum. Ama ben de siddet gormemek icin elimden geleni yaptim. İdeal bir cocuk oldugumu dusunuyorum. Uslu caliskan itaatkar sessiz. Yani babama gore ideal. Baba sevgisinden yetersiz buyudum. Yoksun demek istemiyorum cunku bu bana nankorluk geliyor. Seviyor kendince babam bizi, ben evlenirken duygulandi gozleri doldu falan... Ama belli yasa kadar beni bir birey olarak gormedi. Secimlerime fikirlerime hic onem vermedi. Daima elestirel davrandi, belki simarmayayim diye belki kendince kamcilamak icin. Takdir etmedi dogru duzgun. Hep korku ile egitmeye calisti. Evlilik bi anlamda kurtulustu benim icin sirf bu yuzden evlenmesem de. Yani boyle olusumda babamin payinin oldugunu dusunuyorum ama bu saatten sonra degismek benim elimde biiznillah. İnaniyorum.Sen ona benzeyecegine o sana benzemis.Baskin karakter senmissin :) Cok gec olmadan bu durumu esinle konuş acik acik senin enerjin yok ama en azindan o birseyler yapabilir senin için.
Cocuklugun nasil geçti? Aile içi siddet asagilama ya da sevgisizlik gordun mu ?
Çünkü agresif ebeveynlerle buyuyen cocuklar yetiskin olduklarinda ic disiplin geliştiremiyorlarmis.
Evet kendimi oldugum gibi sevemiyorum. İstiyorum ki degistiremeyecegim seyleri kabulleneyim, degistirebileceklerimi degistirmeye cabalayayim. Ama basaramiyorum. Umarim bir gun basaririm cok gec olmadan...Tanriyla şakalaşmak istersen plan yap. Evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef. Kendinizi olduğu gibi Sevin. Belki hedefinden uzak olursun ama en azından mutlu olursunuz
Inşallah iyi yonde gelistirirsin kendini..Evet agresif bi babam var. Aile ici siddet bana karsi olmasa da anneme karsi gordum. Ama ben de siddet gormemek icin elimden geleni yaptim. İdeal bir cocuk oldugumu dusunuyorum. Uslu caliskan itaatkar sessiz. Yani babama gore ideal. Baba sevgisinden yetersiz buyudum. Yoksun demek istemiyorum cunku bu bana nankorluk geliyor. Seviyor kendince babam bizi, ben evlenirken duygulandi gozleri doldu falan... Ama belli yasa kadar beni bir birey olarak gormedi. Secimlerime fikirlerime hic onem vermedi. Daima elestirel davrandi, belki simarmayayim diye belki kendince kamcilamak icin. Takdir etmedi dogru duzgun. Hep korku ile egitmeye calisti. Evlilik bi anlamda kurtulustu benim icin sirf bu yuzden evlenmesem de. Yani boyle olusumda babamin payinin oldugunu dusunuyorum ama bu saatten sonra degismek benim elimde biiznillah. İnaniyorum.
Annenden de mi sevgi gormedin canim?Inşallah iyi yonde gelistirirsin kendini..
Babanin sana gosteremedigi sevginin ne yazik ki sana bir faydasi olamiyor.Benim evliligimde seninki gibi bir nevi kacis oldu ama benim yasim cok kucuktu.Butun sorunlarımizin sevgisiz ailede sevgi gormeden buyumek ama ne yazik ki bugun bu durumun farkinda olduğumun halde cocuklarima karsi yetersizim nasil sevgimi gosteririm nasil onlari mutlu ederim bilemiyorum çünkü ogrenmedim ne ailemden ne eşimden..Heralde Rabbimin de beni bu kadar duygusal yaratıp bu şekilde imtihan etmesinin de bir sebebi vardir.Rabbim guc versin hepimize.
Herkese selamlar. Derdim yillardir bir turlu olmak istedigim insan olamamak... Hatta ona yaklasamamak... İdeal benligime fersah fersah uzakta olmak... Gaflet ve atalet icinde bogulmak... Yapmam gerekenlere ve yapmak istediklerime irade gosterip yapamamak... Potansiyelimi, en guzel yillarimi ziyan etmek... Ve onumdeki en buyuk engeli, kendimi asamamak... Biliyorum ki olay yine bireyin kendisinde bitiyor, ben istemedikten sonra bir baskasi benim icin bir sey yapamaz. Ama yine de icimi dokmek istedim. Her yerden bir medet umuyorum...
Herkese selamlar. Derdim yillardir bir turlu olmak istedigim insan olamamak... Hatta ona yaklasamamak... İdeal benligime fersah fersah uzakta olmak... Gaflet ve atalet icinde bogulmak... Yapmam gerekenlere ve yapmak istediklerime irade gosterip yapamamak... Potansiyelimi, en guzel yillarimi ziyan etmek... Ve onumdeki en buyuk engeli, kendimi asamamak... Biliyorum ki olay yine bireyin kendisinde bitiyor, ben istemedikten sonra bir baskasi benim icin bir sey yapamaz. Ama yine de icimi dokmek istedim. Her yerden bir medet umuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?