• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi bakımlı hissetmiyorum, saç-makyaj-giyim

Denizkabugu1

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
139
123
18
Arkadaşlar aynı gün iki konu açtım ama kusura bakmayın böyle bir forum bulunca:KK49:
Sorun şu ki ben kendimi hiç bakımlı hissetmiyorum, iyi giyinmiyorum. Arkadaşlarım tek kaşı çıkınca bile hemen aldırmaya gider, ben uzatıyorum. Kollarımı da alırım mesela, okul zamanı erkek arkadaşım yanımdayken hemen aldırmam gerek değil mi, görmesin bakımlı olayım diye. Ben sürekli erteliyorum.
Aman evdeyim bugün pijamayla dolaşayım diyorum mesela.
Evde giydiği şeyler bile şık, uyumlu olan kızlara imreniyorum, ben birbirinden alakasız şeyler giyiyorum.
Dışarıda da öyle. Kızlar maşallah topuklular, saçlar, makyajlar. Farklı modellerde pantolonlar.
Bense sürekli kot ve düz t-shirt giyiyorum. Çok özeniyorum şöyle şık hanım hanımcık giyinen kızlara. Üç dört senedir converse den ve bottan başka ayakkabı giymedim.
Maddiyatla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Tüm kıyafetlerini pazardan alan arkadaşlarım var ve çok şıklar.
Önerileriniz nedir kızlar neler tavsiye edersiniz?:KK52::KK56::KK22:

makyaj deneye deneye yuzune gıdenı bulabılırsın
ayakkabı kıyafet alısverıse cık ık uc parca alsan yeter
yerıne gore gıyın :)
bakım kürleri falan yaparak basla bence

makyaj deneye deneye yuzune gıdenı bulabılırsın
ayakkabı kıyafet alısverıse cık ık uc parca alsan yeter
yerıne gore gıyın :)
bakım kürleri falan yaparak basla bence
Aslında makyaj yaparım ama ne bileyim bi kere de hadi şu kırmızı ruju süreyim diyemiyorum hep bir iki pıt ruj, bb krem mastara:/

Arkadaşlar aynı gün iki konu açtım ama kusura bakmayın böyle bir forum bulunca:KK49:
Sorun şu ki ben kendimi hiç bakımlı hissetmiyorum, iyi giyinmiyorum. Arkadaşlarım tek kaşı çıkınca bile hemen aldırmaya gider, ben uzatıyorum. Kollarımı da alırım mesela, okul zamanı erkek arkadaşım yanımdayken hemen aldırmam gerek değil mi, görmesin bakımlı olayım diye. Ben sürekli erteliyorum.
Aman evdeyim bugün pijamayla dolaşayım diyorum mesela.
Evde giydiği şeyler bile şık, uyumlu olan kızlara imreniyorum, ben birbirinden alakasız şeyler giyiyorum.
Dışarıda da öyle. Kızlar maşallah topuklular, saçlar, makyajlar. Farklı modellerde pantolonlar.
Bense sürekli kot ve düz t-shirt giyiyorum. Çok özeniyorum şöyle şık hanım hanımcık giyinen kızlara. Üç dört senedir converse den ve bottan başka ayakkabı giymedim.
Maddiyatla da ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Tüm kıyafetlerini pazardan alan arkadaşlarım var ve çok şıklar.
Önerileriniz nedir kızlar neler tavsiye edersiniz?:KK52::KK56::KK22:
Ben de öyle kızları görünce bir an imreniyorum ama hemen geçiyor.:DBazilari okula mi geliyor podyuma mi cikiyor belli degil.Eğer alışverişe gitmeye useniyorsan internetten kıyafet,ayakkabı bakabilirsin.

Kalk ve kendime devrim yap :D
İlk baş güzelce rahatsız olduklarının listesini yap
Çözümler ara araştır.
Üşenmee !!!
Bir yerden başla
Bazen bende de oluyor kalkmaya zorluyorum başlıyorum bir yerden
Sonra yoluna koyuyorum

Ilk olarak fazla killarini alarak basla ise;)
Kiyafet alisverisine cuk bi kac parca birsey al.
Boya kupu olmana luzum yok bi ruj bir rimer hayat kurtarir;)
Parfumude unutma iste bakim;)

Aslında makyaj yaparım ama ne bileyim bi kere de hadi şu kırmızı ruju süreyim diyemiyorum hep bir iki pıt ruj, bb krem mastara:/

kısısel temızlık en onemlısı zaten
temız kıyafet
guzel hafıf bı koku
temız ayakkabılar
--
gerısı teferruat ama o teferruatta usenme
kendın ıcın yap
--
kımyasallara abanmadan bakım kürleri yapabılırsın saç , manıkur pedikür
abartı sevmıyosan ten rengı ojeler yazlık ayakkabılarda oje yakısıyor
..
vucut yapını tanımalısın ona gore gıyın
..
hafıf bi maşa yada bigudilerle dısarıya cıkmadan 15 20 dakka once sararsın sacını hafıf dalgalar veya duz fon cekersin
--
duz bluz kot pantolonlada şık olunur sımdı yaz renk renk boncuk kolyelerle kombınleyıp - ona uygun ayakkabı canta

bı maskara bı ruj bı gozluk oh :))

Topuklu giymem , rimel kalem açık ton rujdur makyajım, öyle kolumu falan hic almadım, evde gecelik vs giymem cici li pijamalarimi çok seviyorum. Ama gel bizim işyerine en güzel beni gösterirler ayıptır soylemesi:) bakımsız değilim , sacim vucudum tirnaklarim her daim temiz , kıyafetlerimi bir kez giyince makinaya atarım hemen. Sağlıklı beslendiğim için cildim taze ve fiziğim düzgün. Dunyanin bakim kremlerini kullaniyor arkadaslarim ben rahat 7-8 yaş küçük duruyorum.Hele üniversite zamanı okula full makyaj topuklu giyenlere çok gulerdik. Öğrenci dediğin kot tshirt gelir , bana göre yani. Uzun lafın kısası temiz rahat sağlıklı olduktan ,Pasakli kendini salmış gozukmedikten sonra süslü puslu olmaya zorlamaya gerek yok

Bazen giyiyorum aman şimdi bununla mı uğraşıcam deyip hop sandalet ya da converse giyiyorum. İçimde hiç istek yok:KK43: erkek arkadaşım gelicek biraz daha güzel görüneyim kendimden emin olayım istiyorum. Saçlarım da kısa hep aynı şekilde kullanıyorum:KK43:
Alışırsan çıkarmazsın bile :)

Bir de giyim tarzı içten gelen bişeydir, rahat ettiğin şekilde giyin. Herkesin bir stili vardır, sen de rahat giyimi seviyorsun demek ki.

kısısel temızlık en onemlısı zaten
temız kıyafet
guzel hafıf bı koku
temız ayakkabılar
--
gerısı teferruat ama o teferruatta usenme
kendın ıcın yap
--
kımyasallara abanmadan bakım kürleri yapabılırsın saç , manıkur pedikür
abartı sevmıyosan ten rengı ojeler yazlık ayakkabılarda oje yakısıyor
..
vucut yapını tanımalısın ona gore gıyın
..
hafıf bi maşa yada bigudilerle dısarıya cıkmadan 15 20 dakka once sararsın sacını hafıf dalgalar veya duz fon cekersin
--
duz bluz kot pantolonlada şık olunur sımdı yaz renk renk boncuk kolyelerle kombınleyıp - ona uygun ayakkabı canta

bı maskara bı ruj bı gozluk oh :))
Saçlarım upuzundu ama bu boya kestirdim nasıl şekil vericem bilmiyorum hiç:(

Eklentiler

• 20160619_215638.webp
    20160619_215638.webp
    10 KB · Görüntüleme: 288
Bi kere özenme hiç kendine özgü bi tarzın olsun aç youtube dünya kadar makyaj kanalı var ama en önemlisi makyajdan önce vücut bakımı.

Topuklu giymem , rimel kalem açık ton rujdur makyajım, öyle kolumu falan hic almadım, evde gecelik vs giymem cici li pijamalarimi çok seviyorum. Ama gel bizim işyerine en güzel beni gösterirler ayıptır soylemesi:) bakımsız değilim , sacim vucudum tirnaklarim her daim temiz , kıyafetlerimi bir kez giyince makinaya atarım hemen. Sağlıklı beslendiğim için cildim taze ve fiziğim düzgün. Dunyanin bakim kremlerini kullaniyor arkadaslarim ben rahat 7-8 yaş küçük duruyorum.Hele üniversite zamanı okula full makyaj topuklu giyenlere çok gulerdik. Öğrenci dediğin kot tshirt gelir , bana göre yani. Uzun lafın kısası temiz rahat sağlıklı olduktan ,Pasakli kendini salmış gozukmedikten sonra süslü puslu olmaya zorlamaya gerek yok
Bakalım adetim bitsin bi ağda, bi hafta boyunca bronzlaşma kürü. Ondan sonra daha çok kendime bakıcam söz veriyorum kendime:)

Bence de temiz olduktan mis gibi koktuktan sonra insan kendini rahat hissettiği gibi olmalı.

Mesela ben topuklu çok giyerim ama sevdiğim için, sevmeseydim başkaları beni beğensin diye giymezdim, neyi seviyorsam onu giyerdim. Gerçi şu anda da onu yapıyorum heheh

Bi kere özenme hiç kendine özgü bi tarzın olsun aç youtube dünya kadar makyaj kanalı var ama en önemlisi makyajdan önce vücut bakımı.
Ben normalde 45 kiloydum. Bir ilaca başladım kışın 60 oldum. Şimdi tahminen 53 kilo falanımdır fakat basen oldu bende, bacaklarım da kısa hiçbir şey yakıştıramıyorum kendime

Saçlarım upuzundu ama bu boya kestirdim nasıl şekil vericem bilmiyorum hiç:KK43:
bigudilerle saclarının bellı tutamlarını alıp sacını sarabılırsın 15 dakka tutsan yeter sac dıplerine kadar degıl kulak hızana kadar sarıp hareketlılık kazanır
duz fon cekıp tepeden biraz tiftebilirsin sacını
tepeden at kuyrugu cok cici duruyor
boya dusunuyorsan ısıltı veya ombre :)

Ben normalde 45 kiloydum. Bir ilaca başladım kışın 60 oldum. Şimdi tahminen 53 kilo falanımdır fakat basen oldu bende, bacaklarım da kısa hiçbir şey yakıştıramıyorum kendime
Yav bende 1.80 boya zamanında 95 kiloydum verdim zamanlı kilolu bayanların özgüvenine hastayım giyiyorlar şıkır şıkır doaşıyorlar amanımlı bi kilon yok basenlerin için giysi hileleri var madem bu kadar rahatsızsın yeşil çayın ve basen egzersizlerinin düzeltemeyeceği bir şey değil.

Back
X