• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi bakımlı hissetmiyorum, saç-makyaj-giyim

Topuklu giymem , rimel kalem açık ton rujdur makyajım, öyle kolumu falan hic almadım, evde gecelik vs giymem cici li pijamalarimi çok seviyorum. Ama gel bizim işyerine en güzel beni gösterirler ayıptır soylemesi:) bakımsız değilim , sacim vucudum tirnaklarim her daim temiz , kıyafetlerimi bir kez giyince makinaya atarım hemen. Sağlıklı beslendiğim için cildim taze ve fiziğim düzgün. Dunyanin bakim kremlerini kullaniyor arkadaslarim ben rahat 7-8 yaş küçük duruyorum.Hele üniversite zamanı okula full makyaj topuklu giyenlere çok gulerdik. Öğrenci dediğin kot tshirt gelir , bana göre yani. Uzun lafın kısası temiz rahat sağlıklı olduktan ,Pasakli kendini salmış gozukmedikten sonra süslü puslu olmaya zorlamaya gerek yok

Saglikli mesela ne yiyosunuz ve tuketmiyosunuz misal :)

Saglikli mesela ne yiyosunuz ve tuketmiyosunuz misal :)
Sebze mutlaka vardır. Haftada 2 kere balık. Sabah kahvaltısı asla atlamam. Domatesli biberli peynir zeytin bal olur mutlaka. Kızartma sevmem . Hamur ve yağlı şeyleri de yemem. Asitli içecek içmem. Bol su içerim. Semiz otu pazı gibi otlari çok severim mesela. Köfte et severim ama ızgara yaparım hep. Salata ve yogurt her aksam vardır yemeğin yanına.
Yogurdu kendim yaparim .borek kek evde kendim yaparim az yagli az sekerli. Sigaram yok cok geç uyumam:)

eminim cok bakimli bayanlar yorum yapiyodur buraya

20li yaşlara uygun mis gibi kokan baymayan parfüm oneriniz var midir acaba

Tembelliği bırak

Evet arkadasim cok guzel 2 kelimeyle ozetlemissin :-)))) Bakimli kadinla bakimsiz kadin arasindaki tek fark bence de tembellik. Insanin icinden gelecek. Oyle kizlar biliyorum ki ise gitmeden sadece 10 dakika once kalkar acele hazirlanir bi ruj bi goz kalemi surer al sana hazirlanma. Ama oyle kizlar varki ozellikle Rus arkadaslarim, ben 4 sene onlarla yasadim bilirim inanin sabah evden cikmadan 1 bucuk saat once kalkarlar o 1 bucuk saat kisisel bakim suresidir. Once bi dus alirlar (bazi Turk kizlarinda 3 gunde bir dus aliskanligi var igrenc bisey bu) sonra guzel vucut losyonu surerler saclarina bakim urunu surer saclarini vucutlarini hatta rujdan sonra dudaklarini da bi guzel parlatirlar sonra disari cikarlar.

Bizim kizlar cok rahatina duskun malesef. Her sabah banyo yapma aliskanligi bicok kizda yok. Kozmetik sektoru o kadar gelisti ki artik sac parlaticisindan bacak parlaticisina kadar yok yok. Her derde bi care var.

Giyim kusama gelince alisverisi de sevmek lazim, her hafta sonu alisveristen en az 1-2 parca biseyler almak lazim. Kombine sorunu olan kadin sadece yeterince alisveris yapmamis kadindir.

Evet arkadasim cok guzel 2 kelimeyle ozetlemissin :-)))) Bakimli kadinla bakimsiz kadin arasindaki tek fark bence de tembellik. Insanin icinden gelecek. Oyle kizlar biliyorum ki ise gitmeden sadece 10 dakika once kalkar acele hazirlanir bi ruj bi goz kalemi surer al sana hazirlanma. Ama oyle kizlar varki ozellikle Rus arkadaslarim, ben 4 sene onlarla yasadim bilirim inanin sabah evden cikmadan 1 bucuk saat once kalkarlar o 1 bucuk saat kisisel bakim suresidir. Once bi dus alirlar (bazi Turk kizlarinda 3 gunde bir dus aliskanligi var igrenc bisey bu) sonra guzel vucut losyonu surerler saclarina bakim urunu surer saclarini vucutlarini hatta rujdan sonra dudaklarini da bi guzel parlatirlar sonra disari cikarlar.

Bizim kizlar cok rahatina duskun malesef. Her sabah banyo yapma aliskanligi bicok kizda yok. Kozmetik sektoru o kadar gelisti ki artik sac parlaticisindan bacak parlaticisina kadar yok yok. Her derde bi care var.

Giyim kusama gelince alisverisi de sevmek lazim, her hafta sonu alisveristen en az 1-2 parca biseyler almak lazim. Kombine sorunu olan kadin sadece yeterince alisveris yapmamis kadindir.
Doğru dimi ama :) baktım arkadaş yapması gerekenleri biliyo ama yapmıyo bu tembellik değil de nedir?

Doğru dimi ama :) baktım arkadaş yapması gerekenleri biliyo ama yapmıyo bu tembellik değil de nedir?

Evet tabiki tembellik ama seni temin ederim Turkiyedeki kizlarin yarisindan fazlasi her sabah dus alma ve vucut losyonu surme aliskanligina sahip degil ondan ciltleri parlamiyo. Kisisel bakim her gun 1 saat yapilmalidir, tembellik etmeye gerek yok kendine bakmayan insan kendine deger vermeyen insandir

Evet tabiki tembellik ama seni temin ederim Turkiyedeki kizlarin yarisindan fazlasi her sabah dus alma ve vucut losyonu surme aliskanligina sahip degil ondan ciltleri parlamiyo. Kisisel bakim her gun 1 saat yapilmalidir, tembellik etmeye gerek yok kendine bakmayan insan kendine deger vermeyen insandir
Doğru söze ne denir :)demek ki ben abartmıyomuşum bu bakım işlerini olması gerekeni yapıyomuşum sayende bunu da bi kez daha anlamış oldum :))arkadaşım

Back
X