• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi bakımlı hissetmiyorum, saç-makyaj-giyim

Bence de temiz olduktan mis gibi koktuktan sonra insan kendini rahat hissettiği gibi olmalı.

Mesela ben topuklu çok giyerim ama sevdiğim için, sevmeseydim başkaları beni beğensin diye giymezdim, neyi seviyorsam onu giyerdim. Gerçi şu anda da onu yapıyorum heheh
Ben başkaları beğensin diye değil de, güzel giyimli bir kızı görünce kendimden memnuniyet duymuyorum beni rahatsız eden bu. Şıkır şıkır olsam keşke şöyle.

bigudilerle saclarının bellı tutamlarını alıp sacını sarabılırsın 15 dakka tutsan yeter sac dıplerine kadar degıl kulak hızana kadar sarıp hareketlılık kazanır
duz fon cekıp tepeden biraz tiftebilirsin sacını
tepeden at kuyrugu cok cici duruyor
boya dusunuyorsan ısıltı veya ombre :)
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Burda koyu çıkmış ama saçlarım kumraldır güneşte sapsarı olur. Upuzundu saçlarım prenses saçı gibiydi kendimi övüyo gibi oldum ama :) bi kestirdim ondan sonra bütün özgüvenim gitti zaten:(

ahh cnm.şimdi ne yaşadıysan valla.. evlenip çocuga karışınca herşeyin sadeleşiyor zaten.. şimdi alışverişe bile çıkamıyorum çıksamda ne üst ne bişey deneyemiyorum yarmazım yüzünden.. inanki ne yaşadıysan bekarlıkta.. hemen kendine gel ve silkelen..

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Burda koyu çıkmış ama saçlarım kumraldır güneşte sapsarı olur. Upuzundu saçlarım prenses saçı gibiydi kendimi övüyo gibi oldum ama :) bi kestirdim ondan sonra bütün özgüvenim gitti zaten:KK43:
rica ederim ne demek
postiş kullansan
ay kısa sac yazın daha rahat yıka kurut çık
kısa uzar zaten
en azından denemiş oldun bu modelıde :) kesim cok guzel ama

ahh cnm.şimdi ne yaşadıysan valla.. evlenip çocuga karışınca herşeyin sadeleşiyor zaten.. şimdi alışverişe bile çıkamıyorum çıksamda ne üst ne bişey deneyemiyorum yarmazım yüzünden.. inanki ne yaşadıysan bekarlıkta.. hemen kendine gel ve silkelen..
Canım benim teşekkür ederim cevabın için, allah güzel ömürler versin bebeğine de ailene de inşallah

rica ederim ne demek
postiş kullansan
ay kısa sac yazın daha rahat yıka kurut çık
kısa uzar zaten
en azından denemiş oldun bu modelıde :) kesim cok guzel ama
Teşekkür ederim:)
Bi de geçen bi video izledim kız alışveriş videosu çekmiş. Bu ay şunları aldım diye. Ben onların hepsini üç ayda alsam aç kalırım. Çok aradığım chanel ayakkabıları buldum çok rahat falan dedi. Ben yüz liraya ayakkabı görünce oturup iki gün düşünüyorum. Sonra da aman ben güzel olamam deyip salıyorum:( yanlış bi düşünce ama insan ister istemez böyle düşünüyor.

Ben başkaları beğensin diye değil de, güzel giyimli bir kızı görünce kendimden memnuniyet duymuyorum beni rahatsız eden bu. Şıkır şıkır olsam keşke şöyle.
İçinden geliyorsa şıkır şıkır giyin tabi.

Beğendiğin bir kıyafeti, parfümü giydiğinde insanın duruşu bile değişiyor sahiden.

Mesela kıyafetin yine sade olsun, ayakkabı çanta ya da takın gösterişli olsun biraz. Büyük kadınlar gibi değil tabi de, mesela tomsların pırıltılı olanları hoşuma gidiyor, bilekte biten spor bir pantolonu bile hoş gösteriyorlar. Bunun gibi yani

Canım benim teşekkür ederim cevabın için, allah güzel ömürler versin bebeğine de ailene de inşallah
amin tşkler.. bekarlıgımda yapmadıgım çılgınlık yoktu.. her telden giyinir her tarzı denerdim. şimdi olmuyo ya eşin yakıştırmıyo ya çocukla sen çocuk gibi oluyorsun.. karışanın yokken yap yapacagını ;)

İçinden geliyorsa şıkır şıkır giyin tabi.

Beğendiğin bir kıyafeti, parfümü giydiğinde insanın duruşu bile değişiyor sahiden.

Mesela kıyafetin yine sade olsun, ayakkabı çanta ya da takın gösterişli olsun biraz. Büyük kadınlar gibi değil tabi de, mesela tomsların pırıltılı olanları hoşuma gidiyor, bilekte biten spor bir pantolonu bile hoş gösteriyorlar. Bunun gibi yani
Haklısın, ben yaz için kendime şık bir sandalet alayım en iyisi. Bir de bir halhal alayım:)

Teşekkür ederim:)
Bi de geçen bi video izledim kız alışveriş videosu çekmiş. Bu ay şunları aldım diye. Ben onların hepsini üç ayda alsam aç kalırım. Çok aradığım chanel ayakkabıları buldum çok rahat falan dedi. Ben yüz liraya ayakkabı görünce oturup iki gün düşünüyorum. Sonra da aman ben güzel olamam deyip salıyorum:KK43: yanlış bi düşünce ama insan ister istemez böyle düşünüyor.
ay o vıdeolara bakma cogu sponsor
ındırım gunlerını takıp et
sosyete pazarlarını takıp et bence
100 lıraya bir ayakkabı alacagına ındırımdn 3 ayakkabı al daha mantıklı :)

bu arada saçların harika. bebek saçı gibi yumuşacık görünüyo.. yanları az biraz daha uzun tutsaydın tarz olurdu

birkaç sey yazacaktm ama gerek yok sen boyle yasiyorsun zaten bir adim atacak olsan zaten atardin kendinden rahatsiz olsan coktan harekete gecer kendine cekiduzen verirdin. bu yuzden kusura bakma burda elli tane sey saysalar birini bile yapmayacak gibi bir izlenim biraktin

birkaç sey yazacaktm ama gerek yok sen boyle yasiyorsun zaten bir adim atacak olsan zaten atardin kendinden rahatsiz olsan coktan harekete gecer kendine cekiduzen verirdin. bu yuzden kusura bakma burda elli tane sey saysalar birini bile yapmayacak gibi bir izlenim biraktin
Yok 2 sene önce nasıl süslüydüm, evde asla pijamayla dolaşmazdım. Dışarı çıkmıycak bile olsam evde bakımlarımı yapardım. O yüzden potansiyel var canım yapamayacağımı düşünsem hiç konu açmazdım:KK56:

Back
X